Şimdi Ara

Ne kadar sürede zıplamamı 5-7 cm arttırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    standart potada filenin bağlandığı yerlere, yani filenin en üst kısmına değebiliyorum ama potaya çok çok zorlarsam değiyorum ve çekemiyorum. Zannımca 5-6 cm var smaca.
    Bu mesafeyi kapatmak için hangi programla ne çalışmalıyım ? En hızlı sonucu nasıl alırım? Düzenli olarak ip atlıyorum.

96 doğumluyum, 1.73 cm 57 kg. Şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: XeeZ
    İyi günler ,
    standart potada filenin bağlandığı yerlere, yani filenin en üst kısmına değebiliyorum ama potaya çok çok zorlarsam değiyorum ve çekemiyorum. Zannımca 5-6 cm var smaca.
    Bu mesafeyi kapatmak için hangi programla ne çalışmalıyım ? En hızlı sonucu nasıl alırım? Düzenli olarak ip atlıyorum.

ne 5 - 6 sı 1 santim
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

quote:

İyi günler ,

ne 5 - 6 sı 1 santim

ölüm bi susar mısın ha

• Bacaklarını kuvvetlendir "Air Squat" Hareketini öneririm internetten araştır.

Hiçbir dinlenme hakedilen kadar zevkli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Bacaklarını kuvvetlendir "Air Squat" Hareketini öneririm internetten araştır.

teşekkürler bakıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Bacaklarını kuvvetlendir "Air Squat" Hareketini öneririm internetten araştır.

teşekkürler bakıyorum

değırmenlerı gormek ıstıyoruz artık
  • 173 cm boy ve smaca 5-6 cm varsa sıçrama olarak nba oyuncusu seviyesine nerdeyse ulaşmışsındır demektir. (Tabi pota nizami ise)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Aralık 2010; 14:21:21 >
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

173 cm boy ve smaca 5-6 cm varsa sıçrama olarak nba oyuncusu seviyesine nerdeyse ulaşmışsındır demektir. (Tabi pota nizami ise)

kulüp potası , nizami pota yani. dediğim gibi filenin ilk boğum yerini çekebiliyorum bağlandığı yeri yani. inşallah boyum uzayınca daha yükseğe sıçrarım, şimdilik 15 haftalık air alert ve air squat programlarını 4-4'lük yapmam imkansız gibi bir şey. en kötü ihtimal bahara doğru başlarım.

Orijinalden alıntı: Darkimore

Teknoljiden yararlan biraz

haha süpermiş ya tuttum bunu

• bende 96 dogumluyum 180 boyum var ama senin kadar zıplayamyorum bu yüzden seni tebrik ediyorum air alet4 veya 3 yap uzun süreli ama ilersi icin cokrahat olur

Orijinalden alıntı: 16hakan16

bende 96 dogumluyum 180 boyum var ama senin kadar zıplayamyorum bu yüzden seni tebrik ediyorum air alet4 veya 3 yap uzun süreli ama ilersi icin cokrahat olur

Air ALET mi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.