Şimdi Ara

NE KADAR SORUNLU VE ŞANSSIZ BİR ÜLKEYİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NE KADAR SORUNLU VE ŞANSSIZ BİR ÜLKEYİZ

batı medeniyeti ile orta doğu ... çukuru arasında kalmışız abd vs batı ülkeleri ezelden beri düşmanımız şimdi sadece açık açık söylemiyorlar gizliden bize karşı olanları destekliyorlar o kadar. (bknz: pkk vb terör örgütü üyelirinin avrupada cirit atması lojistik destek vs)

bizim ülkeye bakıyorsun eğitimde 117 ülke arasında 107.sırada, akp özelleştirme adı altında var olan fabrika vb şeyleri satıyor, siyasetçilerdesen alayı haramzade ...., bugünki iktidar gitse yerine gelcek olanın yine akp gibi olmayacagının garantisi yok, ülkede liyakat yok, ülke olarak güçlü dostlarımız yok düşmanımız çok.

daha çok şey söylenirde yazmak istemiyorum çok şansızız çok bu ülkede gençliğimize yazık oluyor 10-20 sene sonra suriyelilerede bir örgüt kurup başımıza bela etmezseler bende bir şey bilmiyorum

• vAllaha bize çin de pakistan iran türkiye ticaret yolu yüzünden yüz vermezse böyle devam ederiz yarı aç yarı tok

not:çine de düşmanım doğu Türkistan meselesinden dolayı ama devlet çinle ticari ilişkileri bozulmasın diye bunu umursamıyor sokaktada her 10 insandan 9u filistini bilirken 1i bile doğu Türkistanı bilmiyor
  • Sen hepsini düşman diye görürsen zaten işin bitmiştir.
    Türkiye okadar çok hainlik yaptı ki rusyaya karşı rusyanın türkiyeyi nükleer ve balistik füzelerle denzie gömmesi veya işgal etmesi gerekirdi yinede tonla yardımı,ticareti var nükleer santral,s400,stratejik destek,astana süreci,hava sahası açmaları.
    Türkiyenin dış politikaları sağlam olsa yanında rusya ve etkisi altında olan küçük ülkeler,iran,pakistan,çin,venezuela, olucak amerikada hiçbirşey yapamıcak,ekonomi daha iyi olucak benzin 2tl olucak bize düşmanlık besliyen avrupa ülkeleri aynı şekilde devam edicek ama saygı duyucaklar çünkü hiçbir terörist örgütü yaşıyamıcak bizim topraklarda ve komşu olduğumuz ülkelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Ekim 2019; 12:27:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rusya her zaman bu ülke nin düşmanıdı tarih derslerini hatırla, rus uçagını fetöcüler düşürünce pkk'ya hemen özel hedefe kilitlenen füzüler vermişlerdi bir atak helikopterini öyle düşürmüşlerdi
  • Etkiye tepki kardeş.
    Sen amerikan uçağını düşür elçisini öldür amerikan ordusu anında işgal eder türkiyeyi ve 1milyol sivil öldürmeden ganimetleri emmeden gitmezler sen yat kalk putin'in testislerine dua et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Ekim 2019; 20:34:55 >
  • hiç biri bu ülkenin gerçek dostu değildir
  • Dış politikada dost yoktur çıkar ilişkisi,müttefiklik vardır rusyanın çıkarıyla bizim çıkarımız uyuşuyor amerikanin çıkarı ise türkiyenin parçalanması demek.

Amerikan kölesi ve sahte demokrasi fan'ı olduğunu biliyorum o yüzden forumdaki diğer henüz beyinlerini kaybetmemiş insanlara anlatıyorum konuyu sen cevap verme aynı saçma argümanlarınla cevap vericek isen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Ekim 2019; 20:45:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ülkeyi geliştirip bu cehennemden kurtarmak lazım yoksa kaçınılmaz son bizi bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun 2023 de dünya lideri olcez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardarda girdiği savaşlar yüzünden bitap düştü bu memleket. Açlık yaşadı. Milli mücadelede cephane taşıyan kağnıların pisliklerini karıştırıp içlerinden arpaları ayıklayıp yemeye çalışan aç çocukları anlatır eskiler. Cumhuriyet kurulduktan sonra çok şey değişti ama hala ekonomik sıkıntılar vardı. Halkımız devamlı fakirlik çekti. Ard arda gelen askeri darbeler tuz biber ekti. Karne ile ekmek alma yılları, margarin tüp kuyrukları gördük. Ardından tam rahata eremeden başka bir ekonomik kriz, terör sorunu, cart curt yaşadık. Halkımız ne yapacağını bilmez vaziyette, "dürüst" diye Ecevit'e oy verdi, başbakan yaptı. Öyle bir kriz çıktı ki inanılmaz!.. Bir esnaf geldi yazar kasasını fırlattı Ecevitin önüne... Herşey mahvoldu gitti.

Kimin ahını aldıysak bir türlü milletcek iki yakamız bir araya gelemedi. Koca memleketin altında nasıl bir yatır varsa artık...

Ben de anlamadım gitti çocuklar... Ben de anlamadım gitti...

• Abartı türkiye en kötü savaş zamanında mermisiz kaldı,ilaçsız kaldı bazen az yedi ama hiçbir zaman pis afrikalılar gibi açlıktan gebercek at pisliği yicek duruma gelmedi siviller dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Ekim 2019; 9:34:49 >
  • Bizim şanssızlığımız yanlızlığımızda - Erol Mütercimler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.