Şimdi Ara

Ne kadar seref yoksunu varmis bu lolde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ip kasmak için turklerle duo giriyoruz. Yeni baslayan bir arkadasida odaya cagirdim .soyledim odadakilere arkadasin yeni oldugunu tamam dediler. Oyun sonu ark feedledi bizim takim bi sovuyor biz guzelce konuşyoruz yeni basladi diyoruz hala sovuyorlar. Oyun sonunda anneme sovup engelledi bu forumdada vardir mutlaka boyleleri . Bide 20 yasinda adam ya üzülüyorum turklerden soguttular beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben hızlı kasmak için reddit sohbet gruplarından bulduğum adamlarla open mid oyunları oynuyorum. her maç 7-8 dakika da bitiyor. bazı maçlar 15-20 dakika sürüyor adamlar inatla oyunu bitirmiyor. tahmin et bakalım o 15-20 dakikalık oyunlarda karşıda ne var :D
  • Yemin ederim bana da geldi o tipler , open mid dedik , adamlar 3 laneden itti karşida Yaşu vardi ,dedikleri şey : we are playing for fun , not for IP , adam inatla kda kasip S alicakti sanirsam . dk 20 civari bitti oyun , yine 282 ip aldik. Onlar da yine 400 aldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    Oha o kadar geliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sauron kullanıcısına yanıt
    1 kere geldi westte , salaklar da geliyor ayri lanelerden ittirip dk 13 de vs. bitiren

• cumadan beri 39k kastım gecede biraz kasayım yeter çar yeni 30 oldu rün+champ lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Yemin ederim bana da geldi o tipler , open mid dedik , adamlar 3 laneden itti karşida Yaşu vardi ,dedikleri şey : we are playing for fun , not for IP , adam inatla kda kasip S alicakti sanirsam . dk 20 civari bitti oyun , yine 282 ip aldik. Onlar da yine 400 aldi.

Hocam adam öyle deme hakkına sahip eğlence amaçlı giren birisi oyununa bakar etik olmayan sizin yaptığınız open mid durumudr ama maçtaki 10kişi buna razıysa sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • smelly cat kullanıcısına yanıt
    Basede bekliyoruz biz , farm kesip eğlenebiliyorsa özel oyun girip bol bol eğlenebilir.

• Bunlar hiçbir zaman bitmeyecek zaten her oyunda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.