Şimdi Ara

Ne Kadar Saçma İTİCİ Reklam {{ VİDEO'lu }}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu saçma iğrenç reklamı izlediniz mi bilmiyorum 4G Gagoz diyor.. Geğirtir diyor adam geğiriyor. Valla o gazozu alcak olsamda almam daha.. Ayrıca sırf reklam olsun diye reklam çekiyorlar.. 4G teknoloji Genç Gagoz Garantili Geğirtir.. Tamam Gagoz'u anladım markaları Geğirtiri anladımda genç ve garanti nedir yahu saçmalığa bak offf..

• Iğaaaaç bi coca cola diye böğüren Özcan'dan iyidir bence
  • Gazoz olma efsane ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet güzel

• reklamın amacı markayı millete duyurmak, e ne kadar farklı yaparlarsa hatta ne kadar saçma olursa aklımızda o kadar fazla kalıyo, mesela seni buraya konu açtıracak kadar etkilemiş iyi kötü, reklam amacına ulaşmış yani

• "Reklam olsun diye çekiliyor." ifadesine sonuna kadar katılıyorum. Hem itici hem de saçma reklamlar çok. Milyonda bir akıllıca fikirlerle çekilen reklamlar var.

Benim dikkatimi çeken reklam, akıllıca fikirlerle çekilen reklamlardır.

Yabancıların reklamlarını izleyin ne dediğimi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 11 Mayıs 2015; 22:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

"Reklam olsun diye çekiliyor." ifadesine sonuna kadar katılıyorum. Hem itici hem de saçma reklamlar çok. Milyonda bir akıllıca fikirlerle çekilen reklamlar var.

aynen hocam bazen sıkıldığımda açıyorum bi alman kanalını reklamları izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.t001 -- 11 Mayıs 2015; 22:24:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ask.fm'de Saçma ve Komik Sorular
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

"Reklam olsun diye çekiliyor." ifadesine sonuna kadar katılıyorum. Hem itici hem de saçma reklamlar çok. Milyonda bir akıllıca fikirlerle çekilen reklamlar var.

Evet amaacına ulaşabiliyor ama çok basit reklam öyle 2 saniyelik paintle yapılmış gibi genç ne ya garantili ne ya.. Ben şimdi bu gazozu alsam tadı istediğim gibi çıkmadı hatalı desem garantiden değişceklermi? Değişmezlerse dava aççan sırf dalgasına.
  • Reklam ne kadar kötü olursa olsun sana burada konu açtırıyorsa başarılı olmuştur devri kesinlikle bitti. Teknoloji çağı ile birlikte insanlar daha da bilinçli hale geldi. Özellikle alışveriş ve markalar konusunda. Tabi bazı istisnai markalar olabiliyor. Reklamı ne kadar kötü olursa olsun, kalitesinden ödün vermediğinden tüketebiliyoruz. Ama bazı ürünler olsun mesela Coca Cola sürekli olmasa da 2 3 hafta Coca Cola zero alıp tüketen biriydim. Özcan Deniz'li Coca Cola'dan sonra kesinlikle bu ürünün tüketmeme kararı aldım. Coca Cola yerine hiç reklamını görmediğimiz ama kaliteli olduğunu bildiğimiz Sunpride adlı meyve suyunu tüketirim 2 3 tl daha verip.

Özellikle adından söz ettiren markaların gelip artık Türkiye'de hangi ajanslarla çalışıyorlarsa bu kadar kalitesiz reklam yapması ve bunlardan para kazanabilmeleri gerçekten içler acısı bir durum bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 11 Mayıs 2015; 22:28:15 >

• ya bide sinir edici reklam özelliği var. Baydöner'in reklamları dönüyodu bir ara.. Baydöner cosss diyodu... Bilgisayar başındayım arkada tv açık o Baydöner Cosss deyişine kıl oluyodum. Üstelik 1 kere baydöner reklamı araya 5 saniyelik başka reklam tekrar baydöner reklamı şeklinde yapıyolardı iyice kıl oluyodum..

Baydöner'den zaten 2 kere yedim 2 sindede rezalet iskenderi vardı kurumuş tatsız plastik gibi o günden beri yemem dedim ama reklamlarını görünce para verseler yemem diyorum şuan sinirden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇİBUTE

quote:

Evet amaacına ulaşabiliyor ama çok basit reklam öyle 2 saniyelik paintle yapılmış gibi genç ne ya garantili ne ya.. Ben şimdi bu gazozu alsam tadı istediğim gibi çıkmadı hatalı desem garantiden değişceklermi? Değişmezlerse dava aççan sırf dalgasına.

Son cümleyi okurken aklıma çamaşır ipiyle intihar etmek isteyip ip koptu diye dava açan ve tazminat alan kız geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.