Bildirim
ne kadar paranız var (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam sağolun güzel fikir. Bunu anlattığınız konuyu bulamadım atarmisiniz. Ya da detaylı beni yönlendirirmisiniz bu olaya nasıl başlarım diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.youtube.com/channel/UCOojM3LmUG3VsPpexYE1XHw
şu kanaldaki videoları baştan sona izleyin hocam. sadece tasarımları taslağa yapıştırdığı kısmı yanlış anlatmış. kız fotoğrafları yapıştırırken tam ekran yapmıyor, köşeleri beyaz bırakmamızı söylüyor. oysaki o işaretli kısım zaten kesim işleminde sıkıntı çıkmaması için bırakılan paydan ibaret. fotoğrafı taslağa yapıştırırken mutlaka her tarafını doldurmak zorundasınız, köşeler beyaz kalmamalı. onun dışında sorunuz olursa istediğiniz zaman özel mesaj atabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/amazon-kdp-ilk-satisimi-yaptim-145-sterlin--152244221
açtığım konu da bu hocam. tecrübe edindikçe yazdım başıma gelenleri. son olarak parayı çektim ve maceramı tamamlamış bulundum.
Bunda daha fazlası vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5500 nakit, binance de yatan zamani gelince en az yatirdigim miktar olarak cekicegim 300 dolar, 2019 r25, agv k6, alpinestars gp pro r3 eldiven, ixs lt rs 1000 mont, go pro hero 5 ve mic adaptoru.
Bu sene mezun olucam. Her seyi oturttugumda satip kacicam.
Cepte 80 lira hesapta 230 lira
Nakit kalmıyor pek, çok da lazım olmuyor zaten.
Gram altın hesabı paradan sayılmaz değil mi
19 tl + 10 dolar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X