Şimdi Ara

Ne kadar kötü insanlar var aramızda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavdan çıktığımızdan beri aynı içerik üzerinden bir sürü konu açıldı.Kimisi hainlik peşinde kimisi yanlış olduğunu bile bile doğru olduğunu diretmekte kimisi yok iptal olamaz ben doğru yaptım siz yanlış yanlış yaptınız çekemiyorsunuz hazımsızsınız gibi paylaşım derdinde adam bunun için konu bile açmış bence çok yazık. Kimisi inanır kimisi inanmaz bilmem ama biriside hayırlısı biz elimizden geleni yaptık olur olmaz gerisi kader demiyor. Ne olucak yani içimizden biri doğru birimiz yanlış yaptıysak kendi doğrularımızı ispat etmek için başkalarının umutlarını vermiş olduğu emeği kırmaya ne gerek var ki üzüntümü paylaşmak istedim dostlar umarım hepimiz iyi yerlere geliriz...

• Laterit ve dag i kabullendim ama

halkcilik yaptigim sorunun laiklik veya milliyetcilik

oldugunu kabullenemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HalaMadrid95 kullanıcısına yanıt
    kusura bakma burda benim geleceğim söz konusuysa ben kimseye acımam yarış arkadaşım bu bizi bu hale getirenler düşünsün biz değil
  • rapsodi_381 R kullanıcısına yanıt
    yarışman karşındakini ezmen anlamına gelmez ama her şeyden önce rakibine saygı göstermen gerekir aynı şey hepimizin başına gelebilir diye düşünüyorum rekabetin farkındayım bende bir hazırlanan olarak
  • HalaMadrid95 kullanıcısına yanıt
    BEN B DİYORUM ÖBÜRÜ C DİYOR .. BEN İPTAL EDİLMELİ DİYORUM ÖBÜRÜ HAYIR DİYOR ? HERKEZ KENDİNİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA BURDA BİR SAYGISIZLIK YOK VE MOREL BOZMAYA YENELİK HERGÜN BİR KONU AÇIYOR ÇÜNKÜ RAKİPLER ELENMEK ZORUNDA :)
    BUNU KÖTÜ İNSANLAR OALRAK ALGILAMA SINAV DEĞİLDE BAŞKA OLSA EMİN OL COK BAŞKA OLABİLİRDİ DÜŞÜNCEM
  • Ağladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalaMadrid95

Sınavdan çıktığımızdan beri aynı içerik üzerinden bir sürü konu açıldı.Kimisi hainlik peşinde kimisi yanlış olduğunu bile bile doğru olduğunu diretmekte kimisi yok iptal olamaz ben doğru yaptım siz yanlış yanlış yaptınız çekemiyorsunuz hazımsızsınız gibi paylaşım derdinde adam bunun için konu bile açmış bence çok yazık. Kimisi inanır kimisi inanmaz bilmem ama biriside hayırlısı biz elimizden geleni yaptık olur olmaz gerisi kader demiyor. Ne olucak yani içimizden biri doğru birimiz yanlış yaptıysak kendi doğrularımızı ispat etmek için başkalarının umutlarını vermiş olduğu emeği kırmaya ne gerek var ki üzüntümü paylaşmak istedim dostlar umarım hepimiz iyi yerlere geliriz...

iyi niyetlisin ama onlar oyle degil bosver zaten dunyada herkes hak ettigini alir hic yoksa ilaahi adalet vardir dert etme kalitesiz insanlari zira laftan anlamiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.