Şimdi Ara

Ne kadar denesemde kendimi sevemiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şöyle 1,85 boyunda,geniş omuzlu ama yok tam tersi olduk. Minyon 1,7 boyunda birisiyim bu hayatta ne başarabilirim ki ?

Yetenek 0,beceri 0. Kendini sevemeyen bir insan neyi başarabilir ki ?

• Hiçbir şey başaramaz.
    Çok şükür iyisin. Önce etrafına bakmanı istiyorum. Çünkü genelde yalnız olan insanlar bu durumu çeker. Eğer insanlar tarafından sevildiğini hissedersen kendini de seversin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açtığın konuları okudum ilk önce aklının hiç basmadığını sonra bu konuda ise fiziğini beğenmediğini ve yeteneğinin olmadığını söylemişsin doğru değil kafan niye derslere basmıyor biliyor musun çünkü sen hiç bir derse 8 9 saat çalışmadın çünkü mazeretin hazır benim kafam çalışmıyor.yeteneğim yok diyorsun çünkü yeteneğin çalışmakla değilde doğuştan geldiğini düşünüyorsun sana önerim önyargını at çöpe düşünme sınavamı gircen en olmadı konulara yüzeysel olarak bak çalışırken düşünme çünkü düşündüğün zaman şüphelerin endişelerin geri dönecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazarkulhl

açtığın konuları okudum ilk önce aklının hiç basmadığını sonra bu konuda ise fiziğini beğenmediğini ve yeteneğinin olmadığını söylemişsin doğru değil kafan niye derslere basmıyor biliyor musun çünkü sen hiç bir derse 8 9 saat çalışmadın çünkü mazeretin hazır benim kafam çalışmıyor.yeteneğim yok diyorsun çünkü yeteneğin çalışmakla değilde doğuştan geldiğini düşünüyorsun sana önerim önyargını at çöpe düşünme sınavamı gircen en olmadı konulara yüzeysel olarak bak çalışırken düşünme çünkü düşündüğün zaman şüphelerin endişelerin geri dönecek

kesinlikle haklısınız hayatım boyunda 1 saat ders çalışmadım.
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    şimdi oturup çalışmaya başla en olmadı internette ygs den en çok çıkan konulara bak moralinin yüksek tut ondan sonra lys yede çalış.
  • 1.89 boyunda, genis omuzluyum. Yetenek 10, beceri 10. Beni sev o zaman.

Bu nasıl mantıktır ya ? İnsanın kendini sevmesi için 1.85 boya mı sahip olması gerekir ? Cem Yılmaz, Okan Bayülgen nasıl kendini seviyor o halde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

1.89 boyunda, genis omuzluyum. Yetenek 10, beceri 10. Beni sev o zaman.

Bu nasıl mantıktır ya ? İnsanın kendini sevmesi için 1.85 boya mı sahip olması gerekir ? Cem Yılmaz, Okan Bayülgen nasıl kendini seviyor o halde ?

hocam demek ıstedgım bu degıl kı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne Kadar Yalnızım Onu Fark Ettim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu hayata bir kere geliyorsun , bu hayatı bir kere yaşayacaksın ,bu hayatı ve kendini sevmekten başka çaren yok.Ömrün başkalarına imrenerek yada keşkelerle geçmesin.Nickten bile başkalarına olan hayranlığın belli oluyor az çok.Al pacinonun boyu 170 mesela.Olay sadece boy ve irilik değil.Kendini body buildinge vermeni önerebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.