Şimdi Ara

ne istediğimi bilmiyorum delircek gibiyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise son sınıf öğrencisiyim. dönem başlarında herşey gayet iyiydi daha sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım psikolojim bozuldu hep en kötüsünü en karamsarını düşünür oldum. sınavlara çalışsam bile sırf stresten karamsarlıktan yapamaz oldum. eskiden hedefi olan biriydim şimdi yönümü bilmiyorum ne yapmam gerektiğini neyi seçmem gerektiğini de. kafamı toparlayıp 2.sene birdaha hazırlanıcam şuan sayısalım ama eşit ağırlığa mı geçmeliyim diyorum. çünkü gerçekten hangi mesleği istediğimi bile bilmiyorum. bazen düşünmekten kafayı yicem sanıyorum. psikoloğa da gidiyorum ilaç kullanıyorum anksiyete bozukluğu için. size sormak istediğim 2.sene için bana hem ders bakımından hem de kafayı rahatlatmak bakımından tavsiyeleriniz nelerdir ? lütfen yardım edin çok kötü durumdayım benim hedefim şu üniversitenin şu bölümü olmalı diyebilmek istiyorum kimseyi hiçbirşeyi umursamadan :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ballıhardall

lise son sınıf öğrencisiyim. dönem başlarında herşey gayet iyiydi daha sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım psikolojim bozuldu hep en kötüsünü en karamsarını düşünür oldum. sınavlara çalışsam bile sırf stresten karamsarlıktan yapamaz oldum. eskiden hedefi olan biriydim şimdi yönümü bilmiyorum ne yapmam gerektiğini neyi seçmem gerektiğini de. kafamı toparlayıp 2.sene birdaha hazırlanıcam şuan sayısalım ama eşit ağırlığa mı geçmeliyim diyorum. çünkü gerçekten hangi mesleği istediğimi bile bilmiyorum. bazen düşünmekten kafayı yicem sanıyorum. psikoloğa da gidiyorum ilaç kullanıyorum anksiyete bozukluğu için. size sormak istediğim 2.sene için bana hem ders bakımından hem de kafayı rahatlatmak bakımından tavsiyeleriniz nelerdir ? lütfen yardım edin çok kötü durumdayım benim hedefim şu üniversitenin şu bölümü olmalı diyebilmek istiyorum kimseyi hiçbirşeyi umursamadan :(

acaba bunu ben mi yazdım diye düşündüm bi an ya bende hangi bölümü istiyorum bilemiyorum ve boşlukta gibiyim 2.sene hazırlanıyım diyorum sonrada bi 2 yıllığa gitsem en azından 1 senem heba olmaz diyorum offf off bi tek ben değilmişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Ne Kadar Yalnızım Onu Fark Ettim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.