Şimdi Ara

Ne Hediye Alınır ? (Para Sorun Değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doçent doktora bir hediye alacak olsanız ne alırdınız beyler ilgisine teşekkür amaçlı.Vakkodan kazak baktık 1000 lira civarı bence en mantıklısı bu gibi.Başka hangi marka olabilir yada hediye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 TLlik kazagi görünce kimse cevap vermemiş tabi. Git bi gümüş bir şey al 1000 tlyi kazaga verme ayıp günah ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Serpus

1000 TLlik kazagi görünce kimse cevap vermemiş tabi. Git bi gümüş bir şey al 1000 tlyi kazaga verme ayıp günah ya

+1

• pixelboy kullanıcısına yanıt
    zannetmiyorum ki o doçentin her kazağı vakko vs olsun. Yani 1000 TL lik kazak giyen birisi değildir o. Konfeksiyona o para verilmez hacı. En fazla 3 sene giyer bilemedin 5 sene giyer 1000 TL ye yazık. O kadar parayı gözden çıkarıyorsanız bari saat alın ömürlük kullansın. Bazı yerlerde saatin içine yada arkasına hatıra notu falan da ekletilebiliyor.
  • 1000tl kazak almayı düşündüğüne göre sen sınavdan 0 aldın hoca 100 verdi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

1000tl kazak almayı düşündüğüne göre sen sınavdan 0 aldın hoca 100 verdi galiba

+1

• 1000 Liraya hediye kazak mı alınır hocam gösterişten başka hiiçbir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 20 Aralık 2013; 16:45:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Csb
    Hediye 1000tl lik kazak mi alinir

• hocam para sorun değil diyorsa bence güzel bir saat al derim. Kazak yerine ben saat alırdım. Ya da altından kalem olabilir bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Doçent doktora bir hediye alacak olsanız ne alırdınız beyler ilgisine teşekkür amaçlı.Vakkodan kazak baktık 1000 lira civarı bence en mantıklısı bu gibi.Başka hangi marka olabilir yada hediye ?

Kazak gümüs iple örülüyse deger.

• 10 liraya bi biblo, sus esyasi al 950 lirayi bana gonder. 40 lira kargo masrafi olsun

• 1000 liraya ne kazağı güzel bir saat al.
  • Ameliyat mı yoksa not falan mı?
  • benim yıllık giyimim 1000 tl tutmuyodur adam bi kazağa 1 milyar diyo...
  • birader yolunumu şaşırdın sen 1000 liraya kazak alınırmı git saat al veya pierre cardin takım al ama 1k yı kazağa verme yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Ameliyat mı yoksa not falan mı?

• Konu ameliyat arkadaşlar neyse sağolun iş sağlık olunca eminim kazağa binde sevirirsiniz iki binde.

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Konu ameliyat arkadaşlar neyse sağolun iş sağlık olunca eminim kazağa binde sevirirsiniz iki binde.

Babam doktor. Genel cerrah. Gelen hediyeleri çoğunlukla bize veriyor. Kendisinde yine hastalardan gelen zilyon adet kazak, gömlek, kravat var. Hiç kendisine pantolon ve spor eşyası dışında giyecek almadı benim gördüğüm kadarıyla.

Köyden gelenler meyve, ceviz, bal, ev yapımı tereyağı, yoğurt vs. getiriyorlar. Emin olabilirsin ki bunlar daha yararlı ve çok daha fazla seviniyor.

Tabi direk nakit olarak verirsen çok daha fazla sevinir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.