Şimdi Ara

Ne görgüsüz insanlar var ya ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce otobüs durağındayım. 5 -6 tane üniversiteli olduğu her hallerinden belli insan ... Doldurmuşlar ceplerine fındıkları , kırıp kırıp kabuklarını yere atıyorlar. Bir de üstüne basıp basıp yere attıkları kabukları parçalıyorlar. Ortalık batmış .İçlerinden biri neden yere attığını soruyor ." Belediye bu ara iyi çalışıyor o yüzden atıyoruz. " diyorlar. Ellerinde kitaplar gören "adama bak okuyor ne güzel" diye düşünür içinden . Yav arkadaş sen okusan bile görgüsüzsün bir onu düzelt yav.

Ben kendi adıma konuşayım. Kendimi bildim bileli yere attığım çöp sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Attığım zaman içim bir garip oluyor . Belki de alışkın olmadığımdandır fakat bence bu davranış bir görgüsüzlüktür . En azından benim mantığım bunu götürür.

Not : Eee ne dememizi bekliyorsun diyenler olacaktır. Sadece sizinle paylaşmak istedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğada yok olmayan birşeyse bende çöpe atıyorum .diğer türlü sallıyorum
  • öküz dolu memleket normaldir.
  • hocam ünili olum 3 5 kişi bir araya gelince boyle hayvanlıklar yapılıyor malesef ben bile ilk yıl yapmısımdır cok sukur o ruh halinden kurtulmam uzun surmedi hayvan cok canını sıkma ünili olmak bişeyi degiştirmiyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

öküz dolu memleket normaldir.

hocam o işlemci ekran kartına darboğaz yapmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

öküz dolu memleket normaldir.

hocam o işlemci ekran kartına darboğaz yapmıyor mu

yapıyor
  • geçen bende rastladım. Bende çok acil olmasa yere çöp atmam. Mesela, Bi ara beypazarı şişesini, kalabalık bir cadde de atamıyordum. En son, köşedeki ara sokak girişinin yanına bıraktım.

Konuyla ilgisi yok ama, Marketten alışveriş yapıp, kasa da Kredi kartının limitinin dolduğunu gören bazı insanlar, Sonuna kadar doldurdukları sepeti ordaki çalışanlara bırakıyor. Bu olayda beni etkilemişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayağını gömecen kafasına
  • Okuyan öküzler.
  • Ben Milkshake kutusunu 1-2km boyunca ana yoldan geldiğim için eve kadar taşımıştım. Yere atmaya utanıyorum resmen
  • Marmara üniversitesinde düşün bilim yuvasında kızın biri aldı suyu içti sonra şişesini yandaki çalıların içine taktı bende gözünün önünde aldım çöpe attım artık nasıl kızardı bakmadım ama arkadaşlar yerle bir olduğunu söyliyor Ayıp lan bu insanlar sonra türkiye çok pis bak avrupaya faln laflarına giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clochardd

Ben Milkshake kutusunu 1-2km boyunca ana yoldan geldiğim için eve kadar taşımıştım. Yere atmaya utanıyorum resmen

Benim de taşımışlığım vardır hocam. En güzeli

• Cevap veremedin mi öküzlere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Okuyan öküzler.

Hiç sorma hocam yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Saralonde

Marmara üniversitesinde düşün bilim yuvasında kızın biri aldı suyu içti sonra şişesini yandaki çalıların içine taktı bende gözünün önünde aldım çöpe attım artık nasıl kızardı bakmadım ama arkadaşlar yerle bir olduğunu söyliyor Ayıp lan bu insanlar sonra türkiye çok pis bak avrupaya faln laflarına giriyor.

İyi yapmışsın hocam , güzel bir cevap olmuş

• Ben çöp varsa elimde büyük değilse cebime koyuyorum, büyükse ilk karşılaşacağım çöp kutusuna kadar taşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Cevap veremedin mi öküzlere?

Ben böyle durumlarda biraz ağır konuşurum 6 kişiydiler malum
  • Sadece görgü kuralı değil o yerleri temizleyen insanlarıda düşünmemiz gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: Gracios

Sadece görgü kuralı değil o yerleri temizleyen insanlarıda düşünmemiz gerekir

yav hocam orayı geçtim hani , o kadar akıl edemezler belki de görgüsüzlüktür en başta ya
  • Hiç unutmam 7-8 yaşında İzmir - Efes Antik Kent'e gitmiştik orada dondurma aldıktan sonra çöpünü yere yatmıştım. Arkamdan bir dayı; "Yiğenim al o çöpü oradan bakıyım, çöp kutusu varken neden yere atıyorsun?" demişti, o zaman beri hiç yere çöp atmadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.