Şimdi Ara

Ne diyeceğimi şaşırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay evvel mobil izle gibi bir reklam sayfası açılmıştı internette ve ekranın neresine basarsan bas onaylıyorum tik'ini işaretlemişti. Hatta işaretleme denmez çok hızlı şekilde işaretlenip bildirim kapanmıştı. bu turk telekomunda birlik olduğu bir uygulamaymış 70 liralık bir şey geçirdiler faturama itiraz ettim BTK'ya şikayet ettim ve sonunda 70 liralık paranın iade edileceğini bildirdiler. Yalnız 6 ay içersinde faturalarımdan 50 kuruş 1 lira gibi bir ücret düşerek iade ediyorlardı sonra onu da iade etmemeye başladılar 3 lira falan iade ettiler anlayacağınız toplamda. BTK'ya adamlar iade edeceklerini tahhüt etmişlerdi.

Ben de BTK'ya tekrar şikayet açtım , dedim ki önceki şikayetimde paramı geri vereceklerini söylediler 6 aydır ödemediler dedim. Bugün cevap yazmışlar parasını ödedik diye '' Konu ile ilgili yapılan iadenizin 17,28 TL si düzenlenen faturalarınızdan mahsuplaştırılmış olup kalan 52,72 TL si manuel iade edilmiştir. Yapılan iade 16.03.2017 son ödeme tarihli ve 17.04.2017 son ödeme tarihli faturalarınızdan mahsuplaştırılmıştır.''

Birincisi manuel iadeyi anlamadım bu bir. Vakti zamanında onlarca kez telefon ile görüşüp niye yatırmıyorsunuz gibi sorular soruyordum kayıt açıyorlardı yatıracağız yapacağız hep aynı terane birindi baya inandırıcı gelmişti ve faturamı kontrol etmedim o da ne faturamdan düşmemiş ve benim hattımı kapatıp bir de 20 lira galiba hat açma geçirmişlerdi bunların yüzünden bir de 20 çaktılar mı bana güzel kardeşlerim.

Neyse gene müşteri hizmetleri gene sinir harbi gene inandırdılar mı beni bir de üstüne yeni sözleşme , tahhütü ağzımın ortasına çaktılar mı ? Hem size olan borcumuzu ödeyeceğiz hem de %50 indirim yapacağız. Tabi ben %50 indirim ne kadar dedim 3gb internet 1000 dk / SMS için 14-15 lira dedi saydı saydı 17. bilmem kaç kuruş yani düz hesap 18 lira maksimum. Kadındı karşımdaki dedim ki tek şartla kabul ederim bana olan borcunuzu ödeyin o zaman onaylarım dedim. Onlar da tabiki tamam o kesin olacak o iş dediler. Ben zaten %50'yi duyunca aklım başımdan uçmuştu da son bir hakkım olanı almak istedim. 1 ay önce falan oluyor bu... geçenlerde bakayım dedim faturama ulan o da ne gene 26 lira falan... Aradım müşteri hizmetlerini dedim hayırdır my sister benim faturam niye böyle. yok. Hani tahhütünüz hanai indiriminiz. Kalktı bana siz kaç lira bekliyordunuz gibi cümle kurdu. Dedim 18 lira maksimum hadi diyelim 20 lirayı asla geçmeyecek tahhütünüz bulundu dedim.. Fazladan söylerdim anlayacağınız.. Kalktı bana öyle bir şey mümkün değil. Yani insan sinirlerini aldırsa yeni kök hücreden yeni sinir oluşumu yaratır bunlar insanda.. Dedim ses kayıtlarını inceleyin bana verdiğiniz tahhüt budur dedim tamam dediler inceleyeceğiz..

Sonra müşteri temsilcisini aradan bir zaman geçince tekrar aradım dedim ne oldu bizim dava ? Dediler dediğiniz gün ve saate hiç bir müşteri temsilcisi ile bir ses kaydınız yoktur. Dedim ben gün ve saat vermedim tahhüt zamanını sordu geçen ay dedim. Bulamadık dediler Ulan tahhütüm nasıl var o zaman en son görüşmemizin ses kaydına bakın , en son yaptığımız ses kaydı neyse o işte dedim. ık mık ettiler kabul ettiremedim. Sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradım dedim ki benim faturam kaç gelecek 18 lira dedi % 50 indirim uygulanmış. tekrardan ben ses etmedim faturamın kaç olduğunu . kapattım telefonu görüşmenin gün ve saatini not aldım faturamın kesileceği tarihi bekliyorum.

Sonuç olarak : Bana iade edeceğini söyleyen ama iade etmeyen Türktelekom avea bir de faturadan düşeceğini belirttikten sonra faturamdan düşürmediği için hattımı kapatıp parasını yatırınca açılan ama 20 lira gibi bir hat açma parasını da bana sokan , arkasından tekrar tahhüt yapmak için borçlarını ödeyeceğini söyleyen ve tahhütte belirttiği tutarı faturalandırmayan %50 indirimi uygulamayan yani uygulamayacak biliyorum. fatura tutarım şuandan belli zaten. Bilemiyorum benden çıkan her kuruş için kimin boğazına giriyorsa 7 sülalesinden katrilyonlarca kat boğazlarından çıksın diyorum. Ve bu yaptıklarını her yerde yazacağım..

Yazımda inanılmaz derecede imla kusuru var ama dert etmiyorum olayın sıcaklığından dolayı sinirliyim ve bu firmaya öfkeliyim dikkat edecek halim yok.

Maksat sizleri bilinçlendirmek. Lanet olsun sizin gibi firmaya.

Edit : 3. ay faturasında - 16 lira gözükmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 13 Haziran 2017; 13:56:45 >

Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• sorun 5-10 tl de değil insanı enayi yerine koyuyorlar ya o zoruna gidiyor insanın.

geçmiş olsun dileklerimle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.