Şimdi Ara

Ne demek şu adam DÜZ mek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Menthalion

quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

ayasofya clanında sağlam adamlar var ama bnce ktipiyoz çok eziq.80 lvl olarak daha saplam olması lazımkeronun banı açılsın görün karusları

KERO KİM LEN....BANI AÇILIRSA ONA Bİ PM AT AYNEN ŞUNU SOR:SİZİN TOWNUN ETRAFI KAÇ ADIM?

AYRICA KTİPİYOZ YTL KULANILARAK DÜZÜLMÜŞ Bİ CHAR AKSİNİ KİMSE SÖLEMESİN KAFEDE OYNAYAN
    ELEMANI WAR KONUŞMALARINA WE İTEMLERİ NASI YAPTIĞINA BİZZAT ŞAHİT OLDUM...

BU ARADA İSTENİLEN CEZALAR VERİLMEYE BAŞLANDI YA DA ÖYLE GÖZÜKÜO..YAPTILAR HİLEYİ YAPTILAR HİLEYİ ŞİMDİ CEZALARINI ÇEKİYOLAR ......CHARLARI HACKLENİRDE KÖKTEN KURTULURUZ ŞU ŞEREFSİZLERDEN...

quote:

Orjinalden alıntı: aydin09350

BUGUN BIRAZDAN ELEME HAYIRLISSYLE 3GB GELCEK CARI NASIL DUZEBILIRIM PEPIR PIRST YAPACAM

• Düzmek farklı bir anlamı olması lazım (çiftleşmek,üremek daha kabalarıda varda ban yemek istemiyorum vs vs.) aslı dizmek olmalı herhalde char düzmek deyince kulağa küfür gibi geliyor ki zaten öyle
  • Gece Gece İnsanlara noluyor böyle Araştırma ruhumu doğuyor cok mu düşünüyorlar
  • :D normal de dizmek demek istiyolar o ney diye sorarsan yapılandırma demek
  • biliyorum Dizmenin ne anlama geldiğinizde nedir şu düzmek olayı onu merak ettim
  • db çekmek,level kasmak,char düzmek,exp'e yatmak bunlar ve bunlar gibi birçok kelime var aslında
    zamanla oyuncular arasında oluşmuş şeyler.insanlara nasıl kolay geliyorsa öyle söylüyorlar.
    bazen oyunu oynarken abim bunlar gibi kelimeleri duyunca ne diyon lan sen diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

:D normal de dizmek demek istiyolar o ney diye sorarsan yapılandırma demek

Olabilir valla.Mangal yaparken arada bana " şu etleri ters düz de yanmasın " diyorlardı . O anlama geliyormuş demek .
    Bilginin yeri ve saati de yok ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alıntı yapdığın ko nudan dvm etseydin ya niye yeni bir topiç açma gereği duduydun o adamların dizmek demek istediğini anlamadın mı da buraya gösteriyon adamları aşağılayınca ne oluyor bende bunu anlamadım aynı şeyi ben yapsam herkez ban yazar yarbay yabınca kimsenin gıgı çıkmıyor
  • yarbaylıkla ne alakası var sadece ne demek olduğunu öğrenmek ve forumda çok kullanıldığını belirtmek istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: n4s1l1m

alıntı yapdığın ko nudan dvm etseydin ya niye yeni bir topiç açma gereği duduydun o adamların dizmek demek istediğini anlamadın mı da buraya gösteriyon adamları aşağılayınca ne oluyor bende bunu anlamadım aynı şeyi ben yapsam herkez ban yazar yarbay yabınca kimsenin gıgı çıkmıyor

Ben bu forumda insanları sadece bir link koyduklarında rütbelerine göre değerlendiriyorum.Bu konuyu sen açsan ben ban yazmaz aynı yorumu yazardım yalnız kullandığın tabirede bağlı
  • Türk Dil kurumundaki açıklama

1 . Bir gereksinimi karşılamak amacıyla birçok şeyi birbirini tamamlayacak biçimde bir araya getirmek:
    "Oğlum Sıtkı için son zamanlarda epeyce temiz ev eşyası düzdü diyorlar."- M. Ş. Esendal.
    2 . Düzene sokmak, düzene koymak, sıralamak, elverişli, uygun bir duruma getirmek:
    "İskambil kâğıtlarını düzdü."- .
    3 . (-e) Yaratmak, oluşturmak, meydana getirmek:
    "Yeşil caminin avlusundaki sette oturmuş, Nilüfer ovasına şiir düzerken..."- S. F. Abasıyanık.
    4 . (nsz) Uydurmak:
    "Bir sürü yalan düzmüş."- .
    5 . kaba konuşmada Cinsel ilişkide bulunmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tako07

Türk Dil kurumundaki açıklama

1 . Bir gereksinimi karşılamak amacıyla birçok şeyi birbirini tamamlayacak biçimde bir araya getirmek:
    "Oğlum Sıtkı için son zamanlarda epeyce temiz ev eşyası düzdü diyorlar."- M. Ş. Esendal.
    2 . Düzene sokmak, düzene koymak, sıralamak, elverişli, uygun bir duruma getirmek:
    "Yeşil caminin avlusundaki sette oturmuş, Nilüfer ovasına şiir düzerken..."- S. F. Abasıyanık.
    4 . (nsz) Uydurmak:

Teşekkürler.

1. açıklamadaki halini kullanıyolar sanırım

• Foruma yeni katıldım ilk mesajım olacak düzmek=dizmek demiş zaten arkadaslarımız
  • quote:

4 . (nsz) Uydurmak:

Bu da TDK'den bizlere güzel bir kapak oldu arkadaşlar.Düzmek kelimesini doğru yerde kullanmış o güldüğümüz arkadaşlarımız öğrenmiş olduk bizler de gerçek anlamını

• Konuşmanın kaba yada normal oldugu nerden anlaşılır ?

Yani cogu konusmanın içinde ( arkadaşlarınızla felan) sa*ak vb laflar geçer. Bu konuşma kaba ise 5. anlam oluyor ama siz bunu normal anlarsanız 1. anlam oluyor .

Peki bu halde siz düzmek kelimesini oyle bi ortamda konusursanız hangi manaya girer? Charını dü*iyim derse mesela ?
  • utandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

Konuşmanın kaba yada normal oldugu nerden anlaşılır ?

Yani cogu konusmanın içinde ( arkadaşlarınızla felan) sa*ak vb laflar geçer. Bu konuşma kaba ise 5. anlam oluyor ama siz bunu normal anlarsanız 1. anlam oluyor .

Peki bu halde siz düzmek kelimesini oyle bi ortamda konusursanız hangi manaya girer? Charını dü*iyim derse mesela ?

Haklısın Oyunu Bilmeyen Birinin Yanında Charı Dü**yüm desek Yanlış Anlarsa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

quote:

Orjinalden alıntı: Junger

Konuşmanın kaba yada normal oldugu nerden anlaşılır ?

Haklısın Oyunu Bilmeyen Birinin Yanında Charı Dü**yüm desek Yanlış Anlarsa?

yok o da degil oyun dan konusuyorsunuz arkadaşınla charını dü*iyim lan dedi diyelim ? :

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

4 . (nsz) Uydurmak:

Teşekkürler.

1. açıklamadaki halini kullanıyolar sanırım

arkadas olaya son noktayı koydu

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

4 . (nsz) Uydurmak:

Bu da TDK'den bizlere güzel bir kapak oldu arkadaşlar.Düzmek kelimesini doğru yerde kullanmış o güldüğümüz arkadaşlarımız öğrenmiş olduk bizler de gerçek anlamını

+7

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.