Şimdi Ara

Ne dedigi anlasilmayan sizofren iyilesmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler konusu vardi.Muhammet Ismail gok adinda guzel sanatlar okuyan sizofreni birisi bilen bilir.Galiba okul yonetimi bunu kampuse almamis hastaneye yonlendirmis bir aydir hastanede yatiyomus konusmasi felan duzelmis baya

"bir aydır hastanede yatıyorum.cezaevi gibi.artık hayatıma girmiş insanların kıymetini anladım.babama telefon ettim görüşmek için.konuşacak bir şey bulamıyorum.üstümde bir kırgınlık var.otuzsekiz yaşında otuzüç yaşında adamlar gördüm hastanede.hayata tutunamamamışlardı.ve okadar gaybdan sesler fotoğraflar gördüm teşhisim şizofreniymiş.ben şizofrenim yani öylemi.vay be.sanırım öyle..inanılmaz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 2 Kasım 2012; 16:05:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi çiziyordu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Beyler konusu vardi.Muhammet Ismail gok adinda guzel sanatlar okuyan sizofreni birisi bilen bilir.Galiba okul yonetimi bunu kampuse almamis hastaneye yonlendirmis bir aydir hastanede yatiyomus konusmasi felan duzelmis baya

"bir aydır hastanede yatıyorum.cezaevi gibi.artık hayatıma girmiş insanların kıymetini anladım.babama telefon ettim görüşmek için.konuşacak bir şey bulamıyorum.üstümde bir kırgınlık var.otuzsekiz yaşında otuzüç yaşında adamlar gördüm hastanede.hayata tutunamamamışlardı.ve okadar gaybdan sesler fotoğraflar gördüm teşhisim şizofreniymiş.ben şizofrenim yani öylemi.vay be.sanırım öyle..inanılmaz."

Gazi unv de okuyordu. Konu neydi link varmi? Siz bu haberi nasil aldiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi fakültedeymiş?
  • Konuyu bulamadim galiba konuyu acanda siniftan taniyodu galiba

@ Luke Wright
    Cizgi roman felan ciziyo iste profili de bu
    www.facebook.com/muhammedismail.gok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 2 Kasım 2012; 16:13:36 >
  • Sevindim şimdi, Allah kimseye vermesin böyle bir hastalık.
  • Wolverinemis gibi konusuyodu falan vaaz veriyodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buna sevindim.Allah kimseye vermesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.