Şimdi Ara

Ne Büyüksün F.Bahçem.(gs ve bjk taraftarları birleşmiş.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları birleşti.
    Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma öncesinde renkli görüntüler yaşandı. Beşiktaş çarşısı önünde Beşiktaşlı taraftarlar ile Galatasaraylı taraftarlar karşılaştı. İki takımın taraftarları birlikte tezahürat yaptı. Bir süre tezahürat yapan Galatasaraylı taraftarlar daha sonra iskeleye geçerek oradan Kadıköy'e gitti.
    Kaynak: DHA ve SuperSpor.com
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Boşuna demiyoruz,"Tek Büyük,Tek Yıldız F.Bahçe" diye.

Bunlar utanmadan bir de kendi aralarındaki maçlara "ezeli rekabet,derbi maçı" yakıştırması yapıyorlar.Şu haber ve görüntülerden sonra insan utanır be.

bjk taraftarları bence bu hafta, gsnin trabzon deplasmanına da gitsin.Hem gs yi desteklerler, hem de 3 küçükler bir araya gelip hasret gidermiş olurlar.

• daha önce verilmişti hocam.
    ama yorumumu yapayım yıne de: normaldir.
    TÜRK MİLLETİ TÜRK MİLLETİ AŞK İLE SEV MİLLİYETİ
  • Ne zaman ayrıldılarki zaten şimdi birleşmişler.

Temiz ligçi olup hep beraber pankart açıp birleşmemişler miydi ?

Orjinalden alıntı: cdemir

Ne zaman ayrıldılarki zaten şimdi birleşmişler.

kirletenler utansın!

Orjinalden alıntı: vanquish

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Ne zaman ayrıldılarki zaten şimdi birleşmişler.

kirletenler utansın!

Futbol ne zaman kirlendi ?

FB 2 sene üstüste şampiyon oldu. 3. senesinde de şampiyonluğa gitmeye başladı birdenbire lig kirleniverdi.

Aslında o pankartı açanlarda biliyordu ki 3-5-10 sene öncesinin liglerinden pek bir farkı yoktu. Sadece lider değişikti. Liderin değişik olması ligleri kirli görmek için yeterliydi...

daha çok türk futbolunu kirletmeyin aşağılamayın diye birleştik taam mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: whamg

Bunlar utanmadan bir de kendi aralarındaki maçlara "ezeli rekabet,derbi maçı" yakıştırması yapıyorlar.Şu haber ve görüntülerden sonra insan utanır be.

bjk taraftarları bence bu hafta, gsnin trabzon deplasmanına da gitsin.Hem gs yi desteklerler, hem de 3 küçükler bir araya gelip hasret gidermiş olurlar.

Çok komiksin ya, akıl var mantık var gsliler semtimizden geçerken fbye küfür etmişler. Bizmkilerde kalkıpta dövecek değiller ya siz nasıl fbye küfür ediyosunuz diye. Beraber tempo tutmuşlar altı üstü bu. Bizi zaten dünyanın büyük takımlarının taraftarı örnek alıyor.

Ayrıca büyüklük böyle olmaz

maca kendı atkınla gidilir .

ne maksatla olursa olsun baska forma gıyılmez

takımına edılen kufurlere eslık edılmez

kendı stadında rakıbın sampıyonluk turu atamaz .fb-Beşiktaş mac sonucu 0-2

kendı stadında rakıbın 20 bın kısıye oynıyamaz .fb-Beşiktaş mac sonucu 0-2

kendı stadında oynıcagım mac oncesı valılıkten yardım ıstenmez

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

quote:

Orjinalden alıntı: whamg

Çok komiksin ya, akıl var mantık var gsliler semtimizden geçerken fbye küfür etmişler. Bizmkilerde kalkıpta dövecek değiller ya siz nasıl fbye küfür ediyosunuz diye. Beraber tempo tutmuşlar altı üstü bu. Bizi zaten dünyanın büyük takımlarının taraftarı örnek alıyor.

Ayrıca büyüklük böyle olmaz

maca kendı atkınla gidilir .

ne maksatla olursa olsun baska forma gıyılmez

takımına edılen kufurlere eslık edılmez

kendı stadında rakıbın sampıyonluk turu atamaz .fb-Beşiktaş mac sonucu 0-2

kendı stadında rakıbın 20 bın kısıye oynıyamaz .fb-Beşiktaş mac sonucu 0-2

kendı stadında oynıcagım mac oncesı valılıkten yardım ıstenmez

Hocam taraftar olayı tamam geçerken küfüre katılmışlardır.

Ama Temiz ligçiler bir gerçek.

GS kulubü yiöeticisinin. GS BJK sürtüşmesi sonrasında BJK FB ve GS rekabetinin arkasında kalmıştır sözü bir gerçek.

Bazı alanlarda FB GS'yi bazı alanlarda GS FB'yi geçmiştir ama. BJK hep iki kulubün arkasında kalmıştır.

Benim takip ettiğim hiç bir taraftar anketinde ise BJK hiç bir zaman 1. olmamış hep 3. cülükte kalmıştır.

Bir takımın taraftarı çoksa elbette yaptığı bir şeyler bazı başarıları vardır. Onun için taraftar sayısı fazladır.
    Taraftar sayısının çok olması Takımın büyüklüğüğle doğru orantılıdır.

Niye Bilecikspor'un taraftarı sayısı 10000 de FB, BJK, GS'ın taraftar sayıları milyonlarla ölçülür..

Kusura bakmada senin yazdığın şeyler büyüklük için yetmiyor. Senin yaptığın sadece kelme oyunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 10 Mart 2006; 17:32:23 >

• ya vallahi garibansınız ya,
    milyonla ölçülüyoda noluyo?52000 kişilik stadı en önemli derbinizde dolduramıyosunuz,he bazen dolduruyosunuz baaramıyosunuz bazende baarıyosunuz takımı deteskliycenize küfür ediyosunuz.
    stadınız 25 milyon kişilik olsun bence bütün taraftarınızı alır biz yine 1600 kişi sustururuz sizi sen rahat ol,

büyüklüğü taraftar sayısı ile ölçtüğüne göre baya bilinçlisin
  • Dikkat ettiysen tv seyircisi hani çekirdekçi diye tabir ettiğimiz gruptan bahsetmiyorum. Hoş fazlalık değilde, taraftar olarak dünyanın en iyi taraftarları arasında gösteriliyoruz. Dünyanın çeşitli büyük takımlarının forumlarında Bjk örnek alınıyor ve eurosportta tribün şovlarımız gösterilmekte. Futbol takımımız çok başarılı değil ama uefa sıralamasındada fbden hep üstteyiz. Büyüklükten futbol takımından başarıdır kastım, hedef ş.ligi şampiyonu olmak deyip rezil olmaktansa siz tek yıldız ve tek büyüksünüz kabul ediyorum.

Orjinalden alıntı: suadiye

ya vallahi garibansınız ya,
    milyonla ölçülüyoda noluyo?52000 kişilik stadı en önemli derbinizde dolduramıyosunuz,he bazen dolduruyosunuz baaramıyosunuz bazende baarıyosunuz takımı deteskliycenize küfür ediyosunuz.
    stadınız 25 milyon kişilik olsun bence bütün taraftarınızı alır biz yine 1600 kişi sustururuz sizi sen rahat ol,

büyüklüğü taraftar sayısı ile ölçtüğüne göre baya bilinçlisin

Ana şuna bak

Siz 20bin kişilik İnönüyü dolduramıyordunuz, Sinan Engin ağlıyordu, takım şampiyonluğa gidiyor taraftar maça gelmiyor böyle anlamı yok diye...

Ben Fener stadının boş olduğunu hatırlamıyorum 55bin kişilik stadı fullüyor taraftar. hem de bilet parası çok pahalıyken...Sizin toplam sattığınız bilet kadar kombine satıyor bu takım...

• GS v bjk feneri yenmek için değil pisliklerinden,rezilliklerinden bıktığı için iyi anlaşıyor

anlayana....
  • Ya maksat takımı desteklemekse,kralını yapıyoruz zaten neyin tartışması bu?
    52.000 suskun savaşçı her maçı doldursa nolurr doldurmasa nolurr?
    he bu arada stadı boş hatırlamıyosan son gs maçını izlemedin heralde

Ben taraftar büyüklüğünden bahsetmiyorum,

Büyük takımın daha fazla taraftarı vardır..

Taraftarı çok olduğu için takım büyük değil..

Takım büyük olduğu için taraftarı daha çoktur.
    tamam örnekler abartılı belki biraz ama suçu biraz da kendinizde arayın...

"insan problemin kaynağının kendisinde de olabileceğini kabul etmediği sürece hiçbir sorununa çözüm bulamaz..."

(daha önce kimse söylemedi ben uydurdum şimdi...)
    sizi toplasalarda carpsalarda bir fenerbahce etmezsiniz

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

valla hocalar ben olsam"bu adamlar bizi neden sevmiyor bak diğer ikisi ne güzel anlaşıyor"diye kafa yorardım.
    "tek büyük olduk" diye böbürleneceğime...
    herkes kardeş ama iş Fenere gelince herkes düşman.
    tamam örnekler abartılı belki biraz ama suçu biraz da kendinizde arayın...

"insan problemin kaynağının kendisinde de olabileceğini kabul etmediği sürece hiçbir sorununa çözüm bulamaz..."

(daha önce kimse söylemedi ben uydurdum şimdi...)

• kimsenin birleştigi yok sizler etrafınıza bir bakın bu söylemlerle ne kadar anlamsız bir durumda oldugunuz ergeç ortaya cıkacak cıktıda ama anlayan sayısı haliyle az yavaş yavaş yukardan aşagıya dogru sizede ulaşacak bekle sabırlı ol....

cok büyük takım taraftarı malum durumu hepimiz biliyoruz ama isterseniz birde fb,li yazardan oku...

Artık şampiyon olan takımımız da dahil, eleme maçı oynamadan Şampiyonlar Ligi’ne gitmek yok. Şampiyon tamımımız bir, ikinci olan takımımız iki eleme turu maçı oynayacak. Galatasaray, UEFA Şampiyonluğu döneminde topladığı puanları “hazıra dağ dayanmaz” misali har vurup harman savurduğu için artık seribaşı olma şansı yok. Fenerbahçe deseniz zaten seri başı olacak puanı yok. Bu şu anlama geliyor, artık karşınıza futbolda adı sanı duyulmamış ülkelerin sıradan takımları değil, İspanya’nın, İtalya’nın, İngiltere’nin üçüncüleri - dördüncüleri çıkabilir. Real Madrid’ler, Valencia’lar, Roma’lar, İnter’ler çıkabilir.

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonluğunun, Ulusal takımın dünya üçüncülüğünün üstüne bir şey koyamadık. O günlerin puanlarını yedik bitirdik. Şimdi kulüplerimiz eleme turlarına mahkum oluyor, ulusal takımımız birinci torbadan ikinci - üçüncü torbalara doğru pike yapıyor

"insan problemin kaynağının kendisinde de olabileceğini kabul etmediği sürece hiçbir sorununa çözüm bulamaz..."ilkerinanç

• İLKERİNANÇ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 11 Mart 2006; 11:11:33 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.