Şimdi Ara

Ne Almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 arkadaşım için tavsiyeye ihtiyacım var.

1) 2,000.TL'na kadar Autocad ve oyun için notebook bakıyoruz, tavsiyeleriniz bana çok yardımcı olacak.

2) Diğer arkadaşım ise Aralık başında Amerika'ya oğlunun yanına gidiyor. Oradan bazı parçaları (anakart, işlemci, ekran kartı,ram, ssd) getirip burada da geri kalan parçaları alıp toparlamayı düşünüyor(uz). Para konusunda fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat öyle çok fazla güce ithiyacı olan biri de değil. İlk konuşmamızda Intel 4770K'ya baktın sonra 4930K'yı gördük falan neyse almışken tam alayım başımı ağrıtmasın dediği için Intel dedim bende (eski makinası AMD X3 hala iteleyerek de olsa çalışıyor). Bu sebeple de tavsiyelerinize ihtiyacım var gene.

• ney69 kullanıcısına yanıt
    Amerika'dan hangi parcalari getirecegine dikkat et derim.
    islemci, ram vs. hem az yer kaplar hem de kolay kolay bozulmaz ama mesela 3 ay once aldigim OCZ SSD gecen gun goctu. Garantisi olma cope aticaktim.
    Butcesi kisitli degil ve kafam rahat olsun diyorsa i5 iyidir. i7 abarti olur, i3 de bir kac sene sonra az gelmeye baslayabilir.
    overclock yapmayacaksa K islemcisine gerek yok.
    Oyun oynamayacaksa ekran kartina da ihtiyac yok. islemci uzerindeki entegre kart ile artik her sey yapiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.