arkadaşlar kartım masaüstünde 72 derece falan oluyor..oyun açtığımda ise 85+ lara cıkıyor..ekran kartının fanını temizledim ama çözüm olmadı..ne yapmam gerekiyor..O.c yapmadm hiç...
vay be nostalji.su resmi buldum 3dmark'tan ciktigindaki hali.zalman fan vardi ama uzerinde.masaustunde 72 oluyorsa, fanini temizlediysen karta sogutucu alabilirsin 20-30 liraya varsa ya da degistir karti ya da hic bisi yapma o sicakliklarda calismasi lazim reset donma filan yapiyor mu?
soğutucusunu temizlediniz peki termal macununu yeniledinizmi? kasa içi havalandırma nasıl ? kartı ilk aldıgınızdaki değerler neydi? kartın bir resmini buraya koyabilirmisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkep
soğutucusunu temizlediniz peki termal macununu yeniledinizmi? kasa içi havalandırma nasıl ? kartı ilk aldıgınızdaki değerler neydi? kartın bir resmini buraya koyabilirmisiniz?
az önce temizledim..termal macun yenilemedim..hatta üstünde macun birinkintileri vardı temizledim en kısa zamanda alıcam macunu...kartı ilk aldıgımda hiç kontrol etmemiştim değerlerini :S kasada psu+cpu+ekran kartı ve de arkada ekzost fan var.. yan kapak acık...öne bir fan alıcam en kısa zamanda