Şimdi Ara

Ndivia 8500 Gt Cok Isınıyor...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kartım masaüstünde 72 derece falan oluyor..oyun açtığımda ise 85+ lara cıkıyor..ekran kartının fanını temizledim ama çözüm olmadı..ne yapmam gerekiyor..O.c yapmadm hiç...

•  Ndivia 8500 Gt Cok Isınıyor...!

vay be nostalji.su resmi buldum 3dmark'tan ciktigindaki hali.zalman fan vardi ama uzerinde.masaustunde 72 oluyorsa, fanini temizlediysen karta sogutucu alabilirsin 20-30 liraya varsa ya da degistir karti ya da hic bisi yapma o sicakliklarda calismasi lazim reset donma filan yapiyor mu?
  • soğutucusunu temizlediniz peki termal macununu yeniledinizmi?
    kasa içi havalandırma nasıl ?
    kartı ilk aldıgınızdaki değerler neydi?
    kartın bir resmini buraya koyabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

soğutucusunu temizlediniz peki termal macununu yeniledinizmi?
    kasa içi havalandırma nasıl ?
    kartı ilk aldıgınızdaki değerler neydi?
    kartın bir resmini buraya koyabilirmisiniz?

az önce temizledim..termal macun yenilemedim..hatta üstünde macun birinkintileri vardı temizledim en kısa zamanda alıcam macunu...kartı ilk aldıgımda hiç kontrol etmemiştim değerlerini :S kasada psu+cpu+ekran kartı ve de arkada ekzost fan var.. yan kapak acık...öne bir fan alıcam en kısa zamanda

http://www.enucuzkaca.com/urunler/zotac-8500gt-pci-ex-512mb-ddr2-dvi.jpg kart resimdekinin aynısı...

ne yapmalıyım?

• Termal macundan olabilir.
  • arkadaşlar şu anda 78 derece...zarar görürmü? max. kaç derece olması gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknesS16

arkadaşlar şu anda 78 derece...zarar görürmü? max. kaç derece olması gerekir?

100ü geçmezse sorun yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • termal macunu alın ve kart üzerindeki eski macunu bezle iyice silin.sonra macunu çok fazla dışarı taşırmayacak şekilde sürün.
  • Macundandır hocam, benim gtx 260 yükte 72 oluyor.
  • tamam hocam yarın bakıcam şu anda kartı kullanmıyorum
  • cooler master ptk 002 termal macunu uyguladım şu anda ekran kartı 61 derece...tavsiyelerine cok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.