Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
48.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kaç ay önce Amerika psn den nba 2k20 almıştım bu aralar division 2 ye sardım ve nba 2k20 yi satmak istiyorum fiyat konusunda bir fikrm yok diğer satış fiyatlarına bakacağım. zaten 170 tl ye almıştım düşünen olursa özellikle Ankara' da satabileceğim birileri olur ise haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgrky_

Arkadaşlar Selam ;
    Bir kaç ay önce Amerika psn den nba 2k20 almıştım bu aralar division 2 ye sardım ve nba 2k20 yi satmak istiyorum fiyat konusunda bir fikrm yok diğer satış fiyatlarına bakacağım. zaten 170 tl ye almıştım düşünen olursa özellikle Ankara' da satabileceğim birileri olur ise haberiniz olsun.
    Cd mi aldınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Cd mi aldınız hocam ?

Alıntıları Göster
    hayır digital aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgrky_

hayır digital aldım

Alıntıları Göster
    ben alabilirim hocam tek bir hesaptamı var ?
  • 97ovr slashing playmaker'ım parkta tek başına takılmak neredeyse imkansız, beraber oynarız diyen varsa yeşillendirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Slade

97ovr slashing playmaker'ım parkta tek başına takılmak neredeyse imkansız, beraber oynarız diyen varsa yeşillendirsin :)
    97 glass lockdown C oynuyorum bir arkadaşım ile beraber,oynadıgımız zamanlarda rec giriyoruz cogunlukla,beraber oynayabiliriz TheGunerergin ekleyebilirsin hocam.
  • aarda kullanıcısına yanıt
    ekledim hocam
  • NBA 2K20 - MyTEAM: Leap Year Pack | PS4

• NBA 2K20 - MyTEAM: Flash Super Pack | PS4

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Dostum sosyal medya hesaplarından takip ederim seni hızına yetişemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play now menüsü altında online hızlı mac yaptığımız ve player control seçtiğimiz oyunun online ligli olanı var mı? Hep farklı farklı kişilerle değilde oturmuş bir takımla oynamak isterdim. Bu dediğim fifa pro club aynısı nba için var mıdır?

• Sec hak arıyorum varsa satan dm beklerim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt
    Pro Am 3e 3 ve 5e 5 modları var ama tabi karakterinizi geliştirmeniz lazım. Biraz vakit ister.

Dün akşam birkaç gün sonra oynayayım dedim. Ara verince daha iştahlı oluyor. 3 maç üst üste kazandım. Dördüncü maç 13-4 öndeyiz. Oyun hata verip oyundan attı. Tekrar girdim, 97.3 olan overall 96.6’ya düşmüş. Nefret ediyorum şu olaydan. Tekrar 97 olana kadar uğraşayım diye birini Arda’yla olmak üzere 4-5 maç kaybettim. Nation falan oynayıp 97’ye kasacağım akşam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Pro Am 3e 3 ve 5e 5 modları var ama tabi karakterinizi geliştirmeniz lazım. Biraz vakit ister.

Dün akşam birkaç gün sonra oynayayım dedim. Ara verince daha iştahlı oluyor. 3 maç üst üste kazandım. Dördüncü maç 13-4 öndeyiz. Oyun hata verip oyundan attı. Tekrar girdim, 97.3 olan overall 96.6’ya düşmüş. Nefret ediyorum şu olaydan. Tekrar 97 olana kadar uğraşayım diye birini Arda’yla olmak üzere 4-5 maç kaybettim. Nation falan oynayıp 97’ye kasacağım akşam.
    sekoloko senin idydi dimi dogru hatırlamısım Maçta diğer arkadaşla size baya bi kızdım hakkını helal et,içeri girip katetsene yahu diye tüm maç söylendim kendi kendime

• aarda kullanıcısına yanıt
    Aslında çok skor insiyatifi almadım haklısın ama çok da kötü oynamadım. Bir boş şutu kaçırdım, daha doğrusu saçma bir animasyona girince blok yedim 😄 Önceki maçlarda çok iyiydim, şu 96’ya düşüp 97 kasma olayı yordu biraz. Senden sonra bir maç daha kaybettim, onda potaya gidemedim. Akşam konsolu açarken birkaç maç yapıp çıkarım diye açmıştım, bütün gece oynayınca yoruyor.

Bu arada oyuna girerken nicklere bakmamıştım, maç başlarken fark ettim senin olduğunu 😄 Sen de hakkını helal et, bir şutör bulup yine oynayabiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NBA 2K20 - MyTEAM: Flash Pack 4 | PS4

• NBA 2K20 MyTEAM - Buzzer Beater #2 | PS4

• 99 C // Full badge // Glass Cleaning Lockdown,
    İsteyenler PS ekleyebilir,
    PSN: MrAktacir
  • NBA 2K20 - MyTEAM: Ben Simmons PRIME Series II Pack | PS4

• Selamlar
    Dün ps4 için nba2k serisi indirimdeydi,normal sürüm yerine legend edition sürümü almış kardeşim.Aralarında nasıl bi fark var yazarsanız sevinirim.Birde oyun ilk indirmeden sonra direk yükleme yapmış ana ekrandan bir kaç seçenek gelmiş İngilizce oraları direk geçmiş.İlk yüklemeden sonra ki ekranda yazılarda ne gibi bilgiler vardı acaba 😅🙋‍♂️

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.