Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
48.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 94 overall oyun kurucu playmaking shot creator oynuyorum oynucak olan varsa girebiliriz şu an ne biliyim offline oynama isteğim gitti tüm badgeler fullendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kurucu açıp 88e kadar yükselttiğimde keşke uzun açsaydım diye pişman olmuştum. Paint beast/rim protector açtım daha sonra bi aşka gelip. 94 overalla yükselip tüm badgeleri fulledim parktan keyif almaya başladım. Badgelerin önemi çok büyük, onları fullemeden park zulüm gibiydi açıkçası.

Şöyle bi sorum var, parkta maç başlarken millet değişik danslar hareketler yapıyor benim karakter kolları kaldırıyor sadece Animasyon storedan aldım 5-6 animasyon, animasyon settingsten verdim de ama sağ analoğu ne yöne çekersem çekeyim kol kalkıyor sadece. Başka bi tuşu mu var bunun ya da ayarı?
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    mrtilhano333 kullanıcısına yanıt
    My Animations'da ayarları yaparken tümünden kaldır, sadece satın aldığın 5-6 animasyon kalsın. Ben de ilk etapta bir tanesinde unutmuştum, o kadar animasyonum varken uyuz kol kaldırma hareketini yapıyordu. Bir de bu sene ya animasyonlarda sıkıntı var, ya belli bir overall ya da seviyede açılıyor. Ben de 2 sayı, 3 sayı sevinçleri aldım. Hepsine koydum, hala kol hareketini yapıyor.

@mrtilhano333 dün akşam parkta gördüm de geç olduğu için yattım. Dün 3-4 saat oynadım, çok maç kaybettim. Win oranım yüzde 50'ye kadar düştü. Yenildikçe hırs yapıp oynuyorum, daha kötü sonuçlar geliyor. Ve her seferinde en kötü takım arkadaşlarını bulabiliyorum. Bulduğum 95-96 overallı adamlar bile berbat çıkıyor.

My Player Nation diye bir mod gelmiş, baktım da maça giremedim. Ne olduğunu bilen var mı ?
  • 3-4 arkadaş oynuyoruz normalde ama her zaman herkes online olamıyor o yüzden pro am 3v3 ve 5v5 oynayabilecek rekabetçi arkadaşlar ekleyebilirler. Ben 99.9 overall slashing playmaker pg yim, badgeler full.

Uyumlu bir ekip kurabilirsek pro am ligine de katılmayı düşünüyoruz.

PSN ID : MelihC9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcolak1903 -- 26 Ekim 2019; 11:0:46 >
  • Ps yine iyiymiş, Xbox'ta 37 GB güncelleme geldi. Son bir ayda üçüncü büyük güncelleme sanırım. Ben sadece MyCareer ile MyLeague oynayan ve online oynamayan biriyim, bundan sonra 3-4 ay geçmedikçe almamaya karar verdim, her yıl pre orderla aldığım aldığım için pişmanım.
    Rakipsiz kalınca şımardılar. Ronnie midir nedir o adama iyice uyuz olmaya başladım.

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Zaten online oynamıyorsan biraz indirimde almak en mantıklısı. Online oynayan biri için şu an almak bile geç bence, herkes 90 üzeri ve All Star üzeri oldu bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal kadrolarda şu anda sakat olanları nereden bulup kadroya ekleyecegiz. Misal durant sakat diye komple yok kadroda aynı şekilde pg sakat diye clippers kadrosunda komple yok onları da nasıl dahil ederiz?

• tayo3327 kullanıcısına yanıt
    Hangi modda yok bu ? Var aslında kariyerde. My Player Nation oynadıysan onda güncel kadrolarla çıkıyorlar.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Mod falan değil.dostum ps4 de oynuyorum oyunu açtım direk play now yapıp bir mac yapayım dedim kadrolardaki sakat oyuncular yoktu

• Bugun iki hafta aradan sonra tekrar actim. Myteam kisminda nowitzki karti cok iyi. Evolve ettikce daha da iyi oluyor.

• Smaç yarışmasında olduğuma dair mesajlar ve bildirimler geldi. Smaç yarışmasına gitmeye çalıştığımda “bu etkinlik için seçili değilsin” mesajı aldım. Hata mı var diye videoya çekip tekrar izledim ama maalesef böyle bir durumla karşılaştım. Deli gibi smaç vuran slasherım ve smaç yarışmasına katılamadım, şaka gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 overall pg yim uzun oyuncuya ihtiyacımız oluyo bazen parkta oynayanlar gelebilir

• arkadaşlar online oynamak istediğimde bu uyarıyı alıyorum nedeni nedir acaba? NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS
  • Şu dört günlük tatilde istatistiklerimin içine ettim, galibiyet oranım yüzde 48'e düştü. Şimdi onu toplamaya çalışıyorum. Arkadaş olmayınca bu oyunu oynamak zorlaşıyor. 99 overallın bile en malını bulmayı başarıyorum her seferinde. Oyunda garip bir eşleştirme sistemi var. Örneğin karşıda üç tane Pro 1 var. Ben karşı tarafa All Star iki herhangi adamla giriyorum. Pro 1 olduğu için rakip bizden düşük seviye haliyle. Park dolmasına rağmen bekliyor, bekliyor, bekliyor ve maç başlamıyor. In Squad'tan üç Super Star geliyor. Çaaat bu üç süper star seviyesiyle biz maça giriyoruz. Bizden çok önce giren Pro 1'ler maça girememiş oluyor. Hadi Pro1'ler bizden zayıf diye girmiyor desek; e bu sefer biz de Süper Starlardan zayıf oluyoruz.

Mantıken önce giren ve ikinci girenin hemen maça girmesi gerekiyor. Bu aslında böyle ama en az 8-10 kez bu duruma denk geldim. In Squad olmayan sahada da benzer durumda maç başlamıyor. Gir-çık-gir-çık, squad daveti at, takım ol, yine gir çık ama yok. Olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Şu dört günlük tatilde istatistiklerimin içine ettim, galibiyet oranım yüzde 48'e düştü. Şimdi onu toplamaya çalışıyorum. Arkadaş olmayınca bu oyunu oynamak zorlaşıyor. 99 overallın bile en malını bulmayı başarıyorum her seferinde. Oyunda garip bir eşleştirme sistemi var. Örneğin karşıda üç tane Pro 1 var. Ben karşı tarafa All Star iki herhangi adamla giriyorum. Pro 1 olduğu için rakip bizden düşük seviye haliyle. Park dolmasına rağmen bekliyor, bekliyor, bekliyor ve maç başlamıyor. In Squad'tan üç Super Star geliyor. Çaaat bu üç süper star seviyesiyle biz maça giriyoruz. Bizden çok önce giren Pro 1'ler maça girememiş oluyor. Hadi Pro1'ler bizden zayıf diye girmiyor desek; e bu sefer biz de Süper Starlardan zayıf oluyoruz.

Mantıken önce giren ve ikinci girenin hemen maça girmesi gerekiyor. Bu aslında böyle ama en az 8-10 kez bu duruma denk geldim. In Squad olmayan sahada da benzer durumda maç başlamıyor. Gir-çık-gir-çık, squad daveti at, takım ol, yine gir çık ama yok. Olmuyor.
    Random girmemek lazım olabildiğince win ratelerine bakıp davet atıyorum ve arkadaş listemi genişletmeye çalışıyorum,daha sonra o isimler etrafında dönüyorum hep parkta.Rastgele girmemek gerek.

• aarda kullanıcısına yanıt
    Dün akşam Murat yazdı da "uzun lazım, iki kısayız" demiş. Ben SF ile centerlara karşı oynayamıyorum, bu yüzden gelmedim. Ha üç kısa rakip bulup girersek eyvallah Sonra sizin yanınıza geldim, baktım Park'ta oynuyordunuz. Random takım arkadaşından ziyade karşıdakilerin istatistiklerine bakıyorum ben ama tabi bazen sen bakana kadar karşı tarafa giriyor millet. Dün akşam formdaydım bu arada, 8-2 yaptım. Ama her zaman iyi takım arkadaşı bulunamıyor. Özellikle 13-14 yaşında tayfaya denk gelip pas alamayıp, bir de kulaklığı takıp "tıreşşş tıreşşş" demeleri adamı delirtiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Dün akşam Murat yazdı da "uzun lazım, iki kısayız" demiş. Ben SF ile centerlara karşı oynayamıyorum, bu yüzden gelmedim. Ha üç kısa rakip bulup girersek eyvallah Sonra sizin yanınıza geldim, baktım Park'ta oynuyordunuz. Random takım arkadaşından ziyade karşıdakilerin istatistiklerine bakıyorum ben ama tabi bazen sen bakana kadar karşı tarafa giriyor millet. Dün akşam formdaydım bu arada, 8-2 yaptım. Ama her zaman iyi takım arkadaşı bulunamıyor. Özellikle 13-14 yaşında tayfaya denk gelip pas alamayıp, bir de kulaklığı takıp "tıreşşş tıreşşş" demeleri adamı delirtiyor
    haftasonu belirli saatler dısında,haftaiçi aksamları full oyundayım.4 kişi cıkıyoruz yanımızda şutu olan 1 uzun daha olursa rec pro am atıp güzel kasaabiliriz rep,keyifli de olur.Haberleşelim oyundaysam görünce yaz hocam mutlaka geri dönüş yaparım.Randomlarla girilmez konusarak anlaşarak oynamak daha keyifli oluyor.

• Dün akşam 2v2'de takım arkadaşım saha dışında gezdiği için 8-0 geriye düştüm. Bağlantısı gidince tek kaldım ama saha dışında gezmesinden iyi tabi, en azından perdesini kullanırım dedim. 20-10 geriden tek başıma çevirdim maçı, son topu kapınca 20-20'ye yardırdım. Son topta elim ayağım titredi, maçı kazanınca acayip sevindim

Oyunda güzel hareketlerde share tuşuna basıp Youtube'a atıyorum, arada izlemek hoşuma gidiyor. Bu maç için de share tuşuna bastım ama videoyu kaydetmemiş. Gitti güzelim geri dönüş.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık kardeşim :)
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş 30, şu oyundan aldığım keyfi çok az şeyden alıyorum. Oyunlarda hırslı biri değilimdir, 2K'de online kaybedince çok sinirleniyorum. Bu aralar biraz azalttım, bağımlılık yaptı.

95 Overall oldum, buradan sonra overall atlamanın esprisi nedir ? Özellikler ve rozetler fullendi. Takım antrenmanlarına girmem gerekiyor mu artık ? 95'den 96'ya kolay geçeceğim gibi, 95.8 oldum bile üç dört park maçından sonra. Yeni özellik eklenmiyorsa 96-97-98-99 olmanın esprisi nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.