Arkadaslar D-Smart ın İletisim Bolumunden Bir Mesaj Bıraktım Nba Tv İle İlgili,Daha Dogrusu Nba Tv Nin D-Smart a Gelme İhtimali İle İlgili Bir Soru Sordum Aldıgım Cevap " E Postanızda belirtmiş olduğunuz D-Smart hizmet ve içerikleri ile ilgili talepleriniz değerlendirilmek üzere ilgili birimlere iletilmiştir. Amacımız misyonumuz doğrultusunda tüm izleyicilerimizin koşulsuz bir memnuniyete kavuşmasını sağlamak olduğundan, sizlerin geri bildirimleri ve yönlendirmeleri çalışmalarımıza yön vermektedir"
Bence Forumdaki D-Smart Kullanıcıları yada Nba Tv Nin D-Smart a Gecmesini İsteyen Kisiler Dsmartın Sitesindeki İletisim Bolumunde Mesaj Bırakırlarsa D-Smart Bu İsle İlgilenebilir.
Ben D-Smart aldığım gibi attım mesaj zaten..
Bende her müşteri hizmetleri aradığında ya da aradığımda nbatv ile ilgili bi gelişme var mı? diyorum. Ama dsmart değil...
heyy
Nba tv yi D Smart alırsa biçok kişi istemeye istemeye D Smart almak zorunda kalacak..Gerçi bu şekilde de kablo tv haricinde izlenme şansı yok ama...
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
Nba tv yi D Smart alırsa biçok kişi istemeye istemeye D Smart almak zorunda kalacak..Gerçi bu şekilde de kablo tv haricinde izlenme şansı yok ama...
ben genede almam ntv den idare ederimki şimdi ntvsporda geldi daha çok maç izliyeceğiz
helal sana xswordfishx d.smart a ne diye para vercen. dsmartsız hayat daha guzel.. bende Dsmart almıyacagım dusunmuyorum... Cunku onceden bedava izledigimiz kanallarımızı caldılar.