Şimdi Ara

nba stüdyo'da ki jason richardson hareketi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu hafta ona oy verdim ama seçilmedi o hareketi nerde bulabilirim__baron davis havada alley oop yapıyordu

• ben de ona oy vermiştim
  • jason kidd'in ballı hareketi uüzünden gitti bu arada nerde olabileceğini bilen var mı????
  • bu hareketleri nba.com da ki top 10 larda izleyebilirsiniz.Ariza nın hareketi de süperdi ,adamın dizinden destek alarak uçtu herif.
    ayrıca kidd in hareketine de bal deyip geçmek çok saçma.zaten kidd demek zeka demek,adam her hareketini mantık kurgusu içinde sergiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 13 Ocak 2007; 10:26:18 >
  • Dün de Nba stüdyonun ödüllü sorusuna hemen koşup cevap attım ama biri benden hızlı davranmış
  • ariza hucum faul bence direk tekme atmıs resmen okafora
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

Dün de Nba stüdyonun ödüllü sorusuna hemen koşup cevap attım ama biri benden hızlı davranmış

soru ve cevap neydi ? başını da sonunu da kaçırdım da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en çabuk 100 galibiyete ulaşan koçtu galiba.ama emin değilim ondan önceki haftanın sorusuda olabilir...
    quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

Dün de Nba stüdyonun ödüllü sorusuna hemen koşup cevap attım ama biri benden hızlı davranmış

soru ve cevap neydi ? başını da sonunu da kaçırdım da
  • nba'de en yüksek galibiyet yüzdesine sahip takım hangisidirdi soru(tüm zamanlarda)
    cevap;la lakers
  • hadi bee nası kaçtı o soru. gerçi şimdiye kadar kaçırmadıklarımız da bi işe yaramadı ya neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

nba'de en yüksek galibiyet yüzdesine sahip takım hangisidirdi soru(tüm zamanlarda)
    cevap;la lakers

garip ben de en çok şampiyon diye celtics'i bilirdim o nasıl değil acaba
  • Yarın akşamki NBA stüdyoyu bekliyorum ayrıca aranızda Ankarada Yaşayan Abdullah isimli biri var mı geçen haftaki ödülü o aldı da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.