Şimdi Ara

NBA STÜDYO BUGÜN(CMRTSİ) SAAT 12:10'DA EKRANDA...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaan Kural ve Murat Kosova ikilisi ile Nba Stüdyo başlıyor.

Haftanın anketleri için üzerlerine tıklayın...

"EN ÇOK GELİŞME KAYDEDEN OYUNCU" ÖDÜLÜ ŞU ANDA VERİLSE KİMİN OLURDU ?

HANGİ KOÇUN KOLTUĞU DAHA ÇOK SALLANIYOR ?

Programı kaçıracak olanlar için izleyenler önemli kısımlarını yazarsa iyi olur. Keyifli seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 12 Ocak 2008; 18:30:20 >

• bu ne ya çok kötü bi seçim olmuş saat olarak. izleyici kitlesi geçen senekinden baya düşük olacağa benziyor. ama yeniden başlaması da sevindirici diğer yandan
  • neyse hiç olmamasından iyidir.
  • yakın zmnda ins yne aksam saatine alırlar
  • Benim icin güzel olmus. Cuma aksamları veya cumartesi aksamları oldugu zaman izleyemiyordum genelde dısarda oldugum icin. Ama C.tesi o saatlerde evde olurum. Sevindim sahsen.
  • Sonunda.

Fakat saat seçimi çok kötü olmuş.
  • Guzel haber. Sonunda cumartesi sabahı izleyecek guzel bir program bulabilecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 16 Kasım 2007; 23:00:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o saatte uyurum ben degisir heralde sonradan. başlaması sevindirici.
  • Bakalım alışabilecekmiyim yeni saatine. Yani unuturum ben programın başladığını
  • bi de maçlara kavuşabilsek
  • Dizitube diye bi kullanıcı var youtube'da. Sayesinde Avrupa Yakası'nı falan izliyorum netten. İşte o arkadaşa nba stüdyo'yu kaydedip ekleyebilir misin? diye mesaj attım. Eğer kaydederse izleyebiliriz. Yoksa ben sınavda olucam, uyuyanlar olacak, işte olanlar olacak.Kısacası yazık olacak bize Umarım halledebilir...

Bu arada programın saat 13.00'te olmasının nedeni Euro2008 elemeleri olabilir. Belki sadece bu haftaya özel bi durumdur...
  • saati değilde günü iyi olmuş.sadece kaan kural'ın olması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Dizitube diye bi kullanıcı var youtube'da. Sayesinde Avrupa Yakası'nı falan izliyorum netten. İşte o arkadaşa nba stüdyo'yu kaydedip ekleyebilir misin? diye mesaj attım. Eğer kaydederse izleyebiliriz. Yoksa ben sınavda olucam, uyuyanlar olacak, işte olanlar olacak.Kısacası yazık olacak bize Umarım halledebilir...

Bu arada programın saat 13.00'te olmasının nedeni Euro2008 elemeleri olabilir. Belki sadece bu haftaya özel bi durumdur...
    inşallah kaydeder, 1 aralık'tan sonra ben de o saatte evde olamayacağım.

• Birbuçuk saat sürdü..Bence bu saat çok iyi olmuş....Programda gayet iyiydi bence...
  • koydukları saat kötüydü ama program genel olarak iyiydi bence. m.m.oğlunun eksikliği bayaa belli oldu
  • yayın akısında yoktu.cumartesı sure bakımından daha fazla oluyor.sure fazla olsunda ne zaman olması fazla degıl.cuma olursa belkı yıne sure duser.
  • program güzeldi ama çok reklam verdiler.
  • sorudaki ödül neydi? ne verdiler kaçırdım orasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

sadece kaan kural'ın olması daha iyi olmuş.. ben şahsen o halini daha çok seviyorum.. murat murathanoğlu gelince iş sidik yarışına dönmüştü

Kesinlikle Murat Murathanoğlu ile Kaan'ın arası çok da iyi değildi bence. Bu şekilde daha iyi olur ama insanların uyumadığı bi saatte olması daha iyi olur. 15 gibi...
  • murathanoğlu'nun yorumları da fena olmuordu ama
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.