Şimdi Ara

NBA STÜDYO (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
826
Cevap
0
Favori
27.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakalım Kaan Knicks'e giydirecek mi yine? 30 dk kaldı. Soruda gönderdim bakalım okuyacaklar mı?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 4 Nisan 2008; 23:11:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bakalım Kaan Knicks'e giydirecek mi yine? 30 dk kaldı. Soruda gönderdim bakalım okuyacaklar mı?...

hocam ne soru sordun yav merak ettimben izleyemiyorum nsvsporubitane uydu var 180-200 kanal var ondada yok ntvsportaramada yaptım cıkmıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

quote:

Bakalım Kaan Knicks'e giydirecek mi yine? 30 dk kaldı. Soruda gönderdim bakalım okuyacaklar mı?...

hocam ne soru sordun yav merak ettimben izleyemiyorum nsvsporubitane uydu var 180-200 kanal var ondada yok ntvsportaramada yaptım cıkmıyo

Nba tv diye çıkabilir aynı frekansta çünkü
    Ben de merak ettim şimdi soruyu

• quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

quote:

Nba tv diye çıkabilir aynı frekansta çünkü
    Ben de merak ettim şimdi soruyu

bildigimiz türksat uydusu 200 kanal falan alıyo ama nba tv de cıkmıyo cıldırıyorum bu yüzden bu arada soru hala gelmedi yav

• Programın başlamasına 5dk kala kuzen geldi dışarı çıkarttı iyi mi... Knicksle ilgili bi soruydu, programda geldi mi knicksle ilgili bi soru?
  • sunu gorunce sok oldum, umarim yanlislikla olmustur ama eger olmadiysa nba studyo izlenmez bundan sonra.

"Murat Kosova, Osman Sakallıoğlu ve İsmail Şenol ile NBA Stüdyo, bugün saat 23.30'da canlı yayınla NTV Spor'da..."
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

sunu gorunce sok oldum, umarim yanlislikla olmustur ama eger olmadiysa nba studyo izlenmez bundan sonra.

"Murat Kosova, Osman Sakallıoğlu ve İsmail Şenol ile NBA Stüdyo, bugün saat 23.30'da canlı yayınla NTV Spor'da..."

Ne, nerde yazmışlar bunu? Kaan nerede. Osman bir nedir? İsmail Şenol hadi neyse ama bu Osman'ın torpili nedir biri açıklasın yoksa bu adam Ntv'nin kapısından içeri giremez...

Edit:http://www.ntvspor.net/modules/anket/anket.asp?GroupID=153 burada yazıyor. Yanlışlık olurda bu kadar mı olur kardeşim? Osman ve Nba Stüdyo! Gerçi en büyük yanlışlık Osman ve Basketbol kelimelerini aynı cümlede ilk kez kullanan kişinin yaptığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 11 Nisan 2008; 13:55:08 >

• quote:

sunu gorunce sok oldum, umarim yanlislikla olmustur ama eger olmadiysa nba studyo izlenmez bundan sonra.

desene akşam şenlik var.ihsan bayülken darılmıştır şimdi.keşke onuda aralarına alsalarmış o zaman tam olurdu işte.

ismail şenol'u da galiba ilk kez ekranlarda göreceğiz.
  • obaaa osman'dan akşam nba üzerine derin analizler bekliyorum..
  • Kaan Torinoda sanırım ondan olsa gerek. Yoksa Ntvsporun billboardlarında bile muhtesem pozlarla yer verdigi Kosova-Kural ikilisini bozacagını sanmıyorum.
  • Osman'dan bir Detroit yorumu ve Raaaasheed hakkındaki düşüncelerini bekliyorum...Mail atacam...

Edit:Hadi ben izlemeye kaçıyorum...Zaten hepi topu bir NBA programımız var onuda kaçırmayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 11 Nisan 2008; 23:20:58 >
  • osman sivadi gene baslar baslamaz.
    pargo'ya blok yapan howard deyo, yuh be adam! dooling'i nasil howard olarak gordun?! cok hizli geldi oraya dedi bir de.

neyt'e de ned diyo; essiz teleffuzlar valla, buyuksun osman. bakalim program uzun, bayagi malzeme cikar osman'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 11 Nisan 2008; 23:40:50 >
  • Orada Osman mı oturuyor yoksa oluşan Osman fobisinden dolayı mı öyle görüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

Orada Osman mı oturuyor yoksa oluşan Osman fobisinden dolayı mı öyle görüyorum.
  • bu kaan ne sempatik adamdır yaa 10 dakikalığına torino'dan bağlantı, programa damgasını vurdu..
    yayına katılırken yaptığı espri bombaydı:"asansörden inince yerime 2 kişi biner.. onun gibi yokluğumda yerime 2 kişi(osman ve ismail'i kastederek) geçmiş"

osman da telegol yorumcuları havalarına girmiş.. bi dik yaka gömleği eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 12 Nisan 2008; 0:16:51 >
  • ismail senol oldukca iyiydi bence, daimi konuk olarak katilabilir. program 2 saat civari oldugu icin 2 yorumcu daha iyi olabilir.
  • quote:

ismail senol oldukca iyiydi bence, daimi konuk olarak katilabilir. program 2 saat civari oldugu icin 2 yorumcu daha iyi olabilir.

Bencede...
  • evet ızmayıl iyiydi baya, sempatik bi adam(bende taktım bu sempatik lafına).. ayrıca bilgili, konuya hakim, zaten bayadır batug.com kadrosunda..
  • Abi yapma gözünü seviyim, adam heycandan kekeledi durdu.

Programa gelirsek son zamanlarda izlediğim en berbat Nba Stüdyo`ydu. Yok Nowitzki nin etrafına takım kurarım şampiyonluk içinmiş miş. Adamın etrafında Nash, Kidd, Finley vs. kimler geldi de noldu.

Umarım bu 3 lü bir daha biraraya gelmez. Kaan olmadan yorumlar çok saçma oluyor. Birde sabah başka bir spor programı vardı Murat Kosova ile biri daha vardı Ercan Taner sanırım. Adam Formula 1 çok heycan verici arabalar yanyana gidiyor diyerek eliyle araba taklidi filan yaptı.

Kahveden adam toplasanız bundan daha güzel yorumlar yapar.

O kadar imkanları var ama işini bile 3-5 kişiden başkası yok koca NTV`de...

• quote:

Orjinalden alıntı: Lanore

Birde sabah başka bir spor programı vardı Murat Kosova ile biri daha vardı Ercan Taner sanırım. Adam Formula 1 çok heycan verici arabalar yanyana gidiyor diyerek eliyle araba taklidi filan yaptı.

bombaymış bu ya.. ercan taner mi yaptı öyle

programın hepsini izlemedim, ilk 45 dk.sını izledim.. o kısma kadar bence gayet iyiydi ismail şenol.. kekelemesi normal, ilk kez canlı yayına çıkıyor yanlış bilmiyorsam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.