Şimdi Ara

NBA STÜDYO (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
826
Cevap
0
Favori
27.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MM yine Boozer'a salladı.Boozer bu adama ne yaptı acaba?
  • boozer deron'un malone'u olmayı beceremedi ya o yüzden kızgın olabilir.

şaka bir yana ne olursa olsun seviyorum mm'yi sempatik adamarada bir de ingilizce konuşmasa tam olacak
  • MM boozera fazla saydırıyor ama çoğunda da haklı.Playofflarda ezildi büzüldü gitti , gerçi herzaman yaptığı bir şey.Sene başında taj gibson oynasa daha iyi Boozer yerine de başka bir oyuncu alsınlar dediğinde kızdık ama kısmende olsa haklı çıktı.Kapalı kapılar ardında Bulls içinde dahi bu sözler dile getirilmeye başlanmıştır.

Ayrıca bende seviyorum MM ve Kaan Kural'ı tarafsız yorum yapmıyorlar , arasıra saçmalıyorlar belki ama onları sevdiren de bu özellikleri.Basketbol seven izleyen kaç kişi tarafsız yorum yapabilir hepimizin sevidiği sempati duyduğu oyuncular takımlar var onlarında en doğal hakkı.İngilizce konuşması garip tabi , belki de 17 sene Amerikada yaşayınca böyle oluyordur
  • Ben bu programı çok özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

Ben bu programı çok özledim

bende özlüyorum ama yapacak bi şey yok.

sports tv 'de haftaiçi 18:00'da son periyot diye nba programı var. izledin mi hiç bilemiyorum? program yokluğundan arada bakıyorum.
  • NBA Zamanı diye bi program yapıyor şuan Kaan Kural, Alp Özgen, Orkun Çolakoğlu ve Caner Eler ile blirkte.
    DSmart 77. Kanalda Program Cumartesi'leri 20:30da sanırım.
    DSmart'ı olanlar takip edebilir fena olmuyor ben denk getirdim mi izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 11 Şubat 2013; 5:39:30 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.