Şimdi Ara

NBA STÜDYO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
826
Cevap
0
Favori
28.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu takas zamanlarında şöyle bir Kaan abinin yorumlarını alamadık detaylı olarak

Orjinalden alıntı: quaking

program yayın hayatını sonlardırdı galiba.

Ntvspor'a geçecek, programın vakti uzatılacak deniyordu

Orjinalden alıntı: quaking

program yayın hayatını sonlardırdı galiba.

yok birader yahu nerden çıkardın.

ağzından yel alsın.
  • 12:15 de açtığımda nba action vardı

edit:rookie-sophomore maçını veriolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 16 Şubat 2008; 13:14:45 >

Orjinalden alıntı: tracy

12:15 de açtığımda nba action vardı

edit:rookie-sophomore maçını veriolar

Vay bee :P
    Renkdaşım Nbr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 16 Şubat 2008; 13:50:01 >

[size=1
  • Yarin NBA studyo varmis..Ohh beee

edit; bu sefer isini bitirdim bilgisayarin. laptop'ta tv karti olmadigi icin yukarida vermis oldugum sozu tutamayacagim malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 23 Şubat 2008; 3:21:16 >

[size=1
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

bilgisayarda sorun var gerçi ama düzelttim gibi. yarın kısmetse kayıt yapıcam, kaçıracak olanlar izler youtube'tan.

edit; bu sefer isini bitirdim bilgisayarin. laptop'ta tv karti olmadigi icin yukarida vermis oldugum sozu tutamayacagim malesef.

Boşver Samet. Bizim forumda yazdıklarımızı birebir okudu Kaan zaten. Bizim görüşlerden ayrı olarak sadece All Star anılarını anlattı...

edit:İmla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 23 Şubat 2008; 16:22:20 >

• Bu ne yaa boyle 30dk.? Iyice icine ettiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

uyanamadim zaten, fener macini da kacirdim gerci denk gelmis ikisi de kotu olmus.
    fuat, bu bahsettigin anilardan komik veya ilginc olanlar varsa karalasana bir seyler, ne yapmis bakalim kaan...

Program yaklaşık bi kutu kola içimi süresi kadar olduğu için pek bişe kaçırmadınız. Kolamı açtım henüz bitmeden program bitti...

Kaan,Howard'ı çıplak gözle izleyince gerçekten uçuyor diye düşünmüş. Salonda kimse Superman smacını tamamlayamadığını ağır çekimden önce anlamamış. James'in ne kadar büyük bi faktör olduğunu tekrar görmüş. Ntv'ye duyulan saygıdan bahsedip(en ön sıradan maç anlatmaları, teknik destekleri vs vs), güzelce reklamda yaptılar. Murat neden gitmediği konusunda bişe söylemedi ama.Çok fazla bişe anlatmadı başka...

Bu arada dün gece Bulls vs Nuggets maçında inanılmaz bi olay yaşandı;

Ekrana günün sorusu geldi(Denver tarihinde Florida mezunu iki oyuncudan birini yazmışlardı-hatırlayamadım- diğeri kim diye sordular?) ve Kaan cevaben hiç bi fikrim yok dedi. Şok oldum, nası yani dedim içimden...

Cevapta Netsli Kerry Kittles'mış. Kittles'ın Florida mezunu olduğunu biliyor ama Denver'da oynadığını hiç düşünmemiş. Netsli olarak hatırlıyormuş hep...

• Ben Kaan Kural'in bilmedigi bisey yok sanirdim
    noldu abi Kerry Kittles'lara filan bıraktı dimi? bende izledim beş para etmez bir programdı. birde hep slam'in reklamını yapmıyolarmı

zaten b*kunu çıkardı kaan oyuncuların zctgı b*ku bilior artık. biseyi bilmemesi hakkikaten ilginc bir olay.

yeri gelmişken bu sezon yigiter abimizi ve m.m 'nu gerçekden çok arıyoruz. nba tv nin eski tadı yok.

psn:hakan779
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

zaten b*kunu çıkardı kaan oyuncuların zctgı b*ku bilior artık. biseyi bilmemesi hakkikaten ilginc bir olay.

Öldürdün beni..

• quote:

fuat
    noldu abi Kerry Kittles'lara filan bıraktı dimi? bende izledim beş para etmez bir programdı. birde hep slam'in reklamını yapmıyolarmı

yeri gelmişken bu sezon yigiter abimizi ve m.m 'nu gerçekden çok arıyoruz. nba tv nin eski tadı yok.

Kittles Nets'ten sonra bi daha oynamadı sanırım. 2003 ya da 2004'te bıraktı...

Yiğiter Uluğ'u bende arıyorum ama MM için aynı şeyleri söyleyemem. Adam nba'e sadece Ilinois'den bakıyor ve bu sezon EL maçlarınıda sunmuyor direk yorumculuk yapıyor ve hakem hocalığı...

Hızır edit: Kittles son sezonunda 11 maç Clippers'ta da oynamış.

http://www.nba.com/historical/playerfile/index.html?player=kerry_kittles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 23 Şubat 2008; 22:22:20 >

• quote:

Biz NBA Tv'ye onlar olmasa da raziyiz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.