Şimdi Ara

NBA LIVE 07 // TBL 07! On Fire! (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
30.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Turkzat

o zaman keşke yüklemeseydim.
    O zaman dogru düzgün yapmamıslar.
    2.En azından not diye yazsınlar

doğru düzgün yapmamakla bi alakası yok! belgelerim/nba live 07/saves içine herhangi bi nba rosterı koyup oyunda load bölümünden aktif edersen nba takımlarıyla oynarsın load kısmından tbl yi seçersen tbl takımlarıyla oynarsın

TOMEKK; hem nba hem tbl olmuş oluyo böylece

• quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

o zaman keşke yüklemeseydim.
    O zaman dogru düzgün yapmamıslar.
    2.En azından not diye yazsınlar

doğru düzgün yapmamakla bi alakası yok! belgelerim/nba live 07/saves içine herhangi bi nba rosterı koyup oyunda load bölümünden aktif edersen nba takımlarıyla oynarsın load kısmından tbl yi seçersen tbl takımlarıyla oynarsın

TOMEKK; hem nba hem tbl olmuş oluyo böylece

Bana anlatma benım sorunum yok

• Bakın bir daha yüklüyorum hem nba hem tbl oluyor şimdi dimi?Birde nba rosterını nasıl acıcam
    youtubetomekkgaming
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

oyunun load bolumune gelıceksın secıceksın oradan ıste

Pardon soru yanlıs oldu nba rosterı nasıl yapıcam

(aradaki esittiri kaldırın)

bunu belgelerim/nba live 07/saves içine atacaksın
  • Omadı kafayı yicem en iyisi bir daha yeniden yüklüyüm Tbl yüklemicemBir hata veriyor

Mesela soyle İspanya,Fransa,İtalya,Yunanistan ve Turkiye ligini kapsayan bir oyun yapsınlar ve icindede yine uleb ve euro cup olan organizasyonlarda olsun bakın bakalım nasil satiliyor oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_987 -- 11 Mart 2007; 11:26:07 >

-Lenovo Y570-
    -Iphone4 16 Gb Siyah-
    -Ipod Nano 6.Nesil-
  • ==TBL LIVE 07 ROSTER UPDATE==

TBL Live 07 Roster Update ile birlikte gelen değişiklikler: (21 Mart 2007)

Türk ve Yabancı All-Star takımları oylama sonuçları ışığında gerçeğe uygun olarak yeniden düzenlendi.

Damir Mrsic'in aksesuarları eklendi.
    Cüneyt Erden, Ira Clark, Tutku Açık ve Erwin Dudley'nin rating'leri yükseltildi.
    Derrick Alston'ın rating'i düşürüldü.
    Sezonu kapayan Kaspars Kambala, Uluğ Kaçaniku ve Charles Davis kadrodan çıkarılarak IR'a gönderildi.

Oyak Renault forması giyen Brian Morrison Tofaş'a transfer oldu.
    Banvit forması giyen Can Akın Efes Pilsen'e transfer oldu.
    Efes Pilsen forması giyen Barış Ermiş Türk Telekom'a transfer oldu.

Beşiktaş Cola Turka forması giyen Jamel Thomas serbest bırakıldı.
    Efes Pilsen forması giyen Horace Jenkins serbest bırakıldı.

1 Ocak 2007 tarihinden sonra Türk takımlarına transfer olan ve oyuna eklenen oyuncular ise şunlardır:

Ivan McFarlin - Beşiktaş Cola Turka
    Alvin Snow - Pınar Karşıyaka
    Rashard Griffith - Pınar Karşıyaka
    Andre Woolridge - Oyak Renault
    Arthur Long - Banvit
    Corsley Edwards - Banvit
    Alex Jensen - Casa TED Kolejliler
    Jeff Graves - Galatasaray Cafe Crown

(Bazı oyuncuların forma numaralarında hata olabilir)

Kurulum için:
    rar dosyasının içinden çıkan "TBL 07 Update" adlı klasörü Belgelerim\NBA Live 07\saves içine atın. Oyuna girdikten sonra tek yapmanız gereken Load/Save menüsünden TBL 07 Update isimli kaydı seçmek.

Önemli Not:
    Bu güncelleme daha önce yarım bıraktığınız oyunları etkilememektedir. O yüzden güncel kadrolarla oynayabilmeniz için yeni bir sezona başlamanız gerekmektedir.

Bu güncelleme paketi sadece mevcut takımlar üzerinde değişiklikler yapmıştır ve Dynasty modunda oynamanızı sağlamayacaktır.

Bu güncelleme paketinin her hakkı Türkiye'nin tek NBA Live yama sitesi olan NBA Live TR'ye aittir. Bu yama daha önce yayınlanmış olan TBL Live 07 modu bilgisayarınızda yüklü olmadığı takdirde çalışmayacaktır.

Rar şifresi:www.nbalivetr.org

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

• süpere benzio deniyecem birazdan çok heyecanlıyım
    The Punisher
  • walla mükemml olmus yaww ellerinize saglık n diyelim.bide spikerler murat m. ile murat kosova olsaymş tam süper olacaymşşaka bi yana cok ii olmş harbiden.hella olsun
  • abi biriniz yarıdm etsin yamayı yükledim açılırken falan tbl diye çıkıyo sonra load/save deki şeyi de load yaptım ama ne yaptıysam hiç tTürk takımı çıkmadı bi yardım lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orjinalden alıntı: m@rcus

Arkadaşlar ben TBL Live 07'nin genel direktörü olarak daha fazla yazmamaya dayanamdım.
    İlk olarak yamanın kurulumundan bahsetmek istiyorum.Eğer oyunu sizlerde C:\Program Files\EA SPORTS\NBA LIVE 07 dizinine kurduysanız kurulumda hiç bir sorun olmaz ve oyuna girdiğinizde maça girerken oyunda atmaz. Yok eğer oyunu sabitdiskinizde herhangi bir yere kurduysanız yükleme dizininiz söyle olmalı
    diyelim ben D ye kurdum D:\.....\NBA LIVE 07 şeklinde yani install yaparken oyunu kurduğunuz dizini seçmelisiniz üstte yazan arkadaşlar oyuna giremiyorum isimler tamam ama maça girerken atio diyen arkadaşlar için anlattım.
    ikincisi rapidden freeye basılmıyo diyenler için kenji kardeşim güzelce anlatmış daha ötesi yok.
    üçüncüsüwww.nbalivetr.org açılmıyor diyen arkaşlar evet haklısınız 2 gündür serverda sorun vardı ama düzelti şuan normal şekilde siteden download yapabilirsiniz.
    TBL maçında seyirciler t-mac die mi bağırıyor ben hiç duymadım o three olabilir 3lük atarken kendi sahanda skorbord logoları bazı takımlar için biraz iri ama oda skoru görmeyi engellemiyor.
    dördüncüsü nba live 07 olmadan TBL Live 07 çalışmaz. TBL Live 07 NBA Live 07'yi hiç bir şekilde etkilemez zarar vermez sadece onun grafiklerini ve oyunun yapısını kullanır yani tbl live 07'yi kurduğunuzda tek bir roster load ederek tblden nba'e geçiş yaparsınız.
    beşincisi tblde gerçekçi oynanış modu ve yepyeni ışıklandırma yaması vardır. Gerçekçi oynanış ne işe yarar diyenlere oyunu daha gerçekçi yapar bloklar smaçlar top çalmalar daha yerli yerinde olur point guardlar öle zırt die içeri dalmazlar takımlar set post up yaparlar. Işıklandırma moduna gelince eğer güzel bir ekran kartınız varsa oyun xbox 360 daki gibi gerçekçi görünür o kadar olmasa bu ışıklandırma yamasını jimmy yaptı saolsun kardeşim
    Sanırım başka sorun kalmadı ama yinede sorunuz varsa lütfen yazın tabi saygılı bir şekilde bizleri üzmeden kırmadan

bu kısımı anlamadım benimki belki bu yüzden olmuyo yaw

• bu yamayı yükledim ama silmek istiyorum aama silinmiyor ne denesemde hala TBL bir türlü NBA olmuyor neden?
  • Bence komple silcen oyunu , o zaman olur.....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.