Şimdi Ara

NBA LIVE 07 // TBL 07! On Fire! (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
30.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben TBL Live 07'nin genel direktörü olarak daha fazla yazmamaya dayanamdım.
    İlk olarak yamanın kurulumundan bahsetmek istiyorum.Eğer oyunu sizlerde C:\Program Files\EA SPORTS\NBA LIVE 07 dizinine kurduysanız kurulumda hiç bir sorun olmaz ve oyuna girdiğinizde maça girerken oyunda atmaz. Yok eğer oyunu sabitdiskinizde herhangi bir yere kurduysanız yükleme dizininiz söyle olmalı
    diyelim ben D ye kurdum D:\.....\NBA LIVE 07 şeklinde yani install yaparken oyunu kurduğunuz dizini seçmelisiniz üstte yazan arkadaşlar oyuna giremiyorum isimler tamam ama maça girerken atio diyen arkadaşlar için anlattım.
    ikincisi rapidden freeye basılmıyo diyenler için kenji kardeşim güzelce anlatmış daha ötesi yok.
    üçüncüsüwww.nbalivetr.org açılmıyor diyen arkaşlar evet haklısınız 2 gündür serverda sorun vardı ama düzelti şuan normal şekilde siteden download yapabilirsiniz.
    TBL maçında seyirciler t-mac die mi bağırıyor ben hiç duymadım o three olabilir 3lük atarken kendi sahanda skorbord logoları bazı takımlar için biraz iri ama oda skoru görmeyi engellemiyor.
    dördüncüsü nba live 07 olmadan TBL Live 07 çalışmaz. TBL Live 07 NBA Live 07'yi hiç bir şekilde etkilemez zarar vermez sadece onun grafiklerini ve oyunun yapısını kullanır yani tbl live 07'yi kurduğunuzda tek bir roster load ederek tblden nba'e geçiş yaparsınız.
    beşincisi tblde gerçekçi oynanış modu ve yepyeni ışıklandırma yaması vardır. Gerçekçi oynanış ne işe yarar diyenlere oyunu daha gerçekçi yapar bloklar smaçlar top çalmalar daha yerli yerinde olur point guardlar öle zırt die içeri dalmazlar takımlar set post up yaparlar. Işıklandırma moduna gelince eğer güzel bir ekran kartınız varsa oyun xbox 360 daki gibi gerçekçi görünür o kadar olmasa bu ışıklandırma yamasını jimmy yaptı saolsun kardeşim
    Sanırım başka sorun kalmadı ama yinede sorunuz varsa lütfen yazın tabi saygılı bir şekilde bizleri üzmeden kırmadan

• m@rcus arkadaşım
    Sen yine emek verip bu yazıyı yazarken ben muhtemelen yeni kurmuş olduğum ve çok merak ettiğim TBL yamasını oynuyordum.
    NBA Live 2007 nin diğer patchlerini yüklemeyi başaramamıştım. Dolayısıyla patchli olarak hiç NBA oynayamadım. TBL oynarken oyundaki gerçeklik faktörü süper olmuş ve bu oyunu Türk takımlarıyla oynamak gerçekten süper.

Benim oyunda problem olarak gördüğüm birkaç nokta var. Amacım sizi kötülemek değil sadece tavsiye.
    -Pivotlar ile bazen fake verdiğim zaman direkt olarak topu potaya atıyor.
    -Pivotlar ile şut tuşuna uzun bastığınız zaman top ile yükseliyor ve topla yere iniyor fakat hakem steps vermiyor ve adım atmaya devam edebiliyorsunuz.
    -Son konu ise takımların overall ları konusunda. Ben Fenerbahçe'liyim ama Efes bana göre ve muhtemelen çoğu kişiye göre de daha kuvvetli bir takım ve şu anda ismi aklıma gelmedi Efes in 3 numarası şu anda yok.

HARİKA BİR İŞ ÇIKARMIŞSINIZ.
    EMEĞİNİZE VE ELLERİNİZE SAĞLIK
    BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

• Takımların overallları konusunda efes bencede daha iyi bir takım! Ama sonuçta biz kadroları hazırlarken oyuncuların istatistikleriniden yararlanıp rating machine programı ile ratingleri hesapladık. Program bize ne verdiyse biz onları gerçekle harmanlayıp oyuna aktardık haa şu var efes bence fenere göre daha bi takım ama fenerde de daha çok yıldız denilebilecek oyuncu var dolayısıyla fenerin overallı biraz daha fazla ama onu kendiniz de düzeltebilirsiniz.

Gerçekçi oynanış konusunda bize nbago.net sitesinden çinli bir arkdaşımız çok yardımcı oldu senin söylediğin hataları ben ona ilettim oda zaten farkındaymış çözmeye çalışıyor..

Yorumun ve ilgin için teşekkürler....
  • ayhan dostum efes'in yeni aldığı 3 numara laron profit. onunla 1 aylık deneme sözleşmesi imzaladılar ve + 5 aylık sözleşme uzatma opsiyonuna sahipler. oyuncunun ismi de yalnızca eurolig'e iletildi. şu an için tbl'de oynatamadıklarından ve bu da tbl modu olduğundan ben de oyuna eklemedim..
  • Ah bide ben oynayabilsen:D
    Siyah&Beyaz/Ölüm&Yaşam
  • quote:

Orjinalden alıntı: song_31

quote:

Orjinalden alıntı: onur3

şaka felan bir yana 1. dedeğin çok sorun olmasa gerek. rakamlar hafiten logoya giriyor. ama score okunuyor .

NBA LIVE 07 // TBL 07! On Fire! (ÇIKTI)

arkadaslar sizce buyuk deil mi score okunuo ona lafım yok ama takımların logoları
    tam gözükmüo

bu arada onur kardes yanlıs anlama amacım gıcıklık yapmak deil
    bu yamayı daha gzl olmasını istediğim içn

BİR DE NBA DONUSTURME SAVE VERİRSENİZ COK SEVİNİRİM

buyur arkadaşım son kadrolarla birlikte nba live 07 save i

http://www.nlc-series.com/files/index.php?act=view&id=6

• rammos tam emin olmasam da sanırım senin sorununu anladım. spiker ve oyun içi müzikleri de yok dediğine göre oyunun rip'li versiyonunu indirmişsin. yama belki de oyunun full versiyonuna ihtiyaç duyuyor olabilir..
    yani istedim zmn tbl istedim zmn nba yapmak içn
  • quote:

Orjinalden alıntı: sophomore

rammos tam emin olmasam da sanırım senin sorununu anladım. spiker ve oyun içi müzikleri de yok dediğine göre oyunun rip'li versiyonunu indirmişsin. yama belki de oyunun full versiyonuna ihtiyaç duyuyor olabilir..

Benimde aklıma bu geldi. napmam lazım bu olayı nasıl halledecem

İlk olarak yamanın kurulumundan bahsetmek istiyorum.Eğer oyunu sizlerde C:\Program Files\EA SPORTS\NBA LIVE 07 dizinine kurduysanız kurulumda hiç bir sorun olmaz ve oyuna girdiğinizde maça girerken oyunda atmaz. Yok eğer oyunu sabitdiskinizde herhangi bir yere kurduysanız yükleme dizininiz söyle olmalı
    diyelim ben D ye kurdum D:\.....\NBA LIVE 07 şeklinde yani install yaparken oyunu kurduğunuz dizini seçmelisiniz üstte yazan arkadaşlar oyuna giremiyorum isimler tamam ama maça girerken atio diyen arkadaşlar için anlattım.

Şeklinde lütfen biraz daha dikkatli olalım

Orjinalden alıntı: m@rcus

Dostum ben üstte anlattım senin sorununun çözümünü

Şeklinde lütfen biraz daha dikkatli olalım

Dostum oyun zaten otomatik olarak C:\Program Files\EA SPORTS\NBA LIVE 07 klasörüne kuruluyo ve beende oraya kuruyorum ama oyun hata raporu verio

• ben yama çıkar çıkmaz kurdum ve hiçbir sorun yaşamadım. gayetde güzel yapmışlar herkesin emeğine sağlık ayrıca nba live 07deki gibi pglerin sürekli içeri drive etmesi ve şut kullanmasıda engellenmiş. bi de arkadaşlar sezona girerken custom yapıp sezon uzunluğu ayarladıktan sonra her konferansa sadece 3 takım koymayı unutmayın.

TBL bu oyunun Türkiye yaması ve muhtemelen bu yamanın benzerini diğer ülkelerde de kendi ülkelerine göre düzenleyen arkadaşlar vardır.

Kısacası söylemek istediğim bu yamaların birleşip ortak bir yama yapılma durumu yada bir eurolig oluşturma ihtimali yada bununla ilgili çalışmalar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 8 Ocak 2007; 17:26:11 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.