Şimdi Ara

NBA JAM Ödüllü Killzone 3 TURNUVASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HystriaL

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Hayırlı olsun, takımları ne zaman kurucaz... aslında kurayla mı yapsak takımları

Aslında mantıklı ama kurayla olmıcaksa ben Egemenleyim :D

farketmez istediğiniz takımı kurabilirsiniz.biz kendi adımıza dengeli kurmaya çalıştık.ama belli bir kural veya kura yok.sonuçta turnuva tüm foruma açık.diğer arkadaşların güçlerini bilmediğimiz için bişey diyemiyorum.ama takım kurma konusunda yardım isteyen olursa veya tavsiye gibi yardım ederim.
  • Takım Topluck varsa benide takıma dahil edebilir....
  • ben katılıcamda takımı nasıl kurucaz ya?
  • down down:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAEKE

down down:D

walla karşımıza daha takım çıkmadı avni hocam olmadı biz oynarız nba jamı :)))
  • YILDIZLAR TAKIMI

1.İsstanbul
    2.KadirXCII_TR
    3.egemenpamukcu
    4.sekobaros31
    5.Katatonia
    6.fatihemre

tabi diğer arkadaşar içinde uygunsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isstanbul -- 16 Ekim 2011; 22:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isstanbul

YILDIZLAR TAKIMI

1.İsstanbul
    2.KadirXCII_TR
    3.egemenpamukcu
    4.sekobaros31
    5.Katatonia

tabi diğer arkadaşar içinde uygunsa...

biz burakla konuşmuştuk ve tam olarak bu kadroyu söylemiştik, tabi burağı (CryBaby) de dahil ederek... Bana böyle uyar, iddaalıyız
  • Fatih hocam ben de size katılsam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankoloz

Fatih hocam ben de size katılsam olur mu?

olur tabi. zaten fatihemre geri dönüş yapmamıştı bana. sen girersin onun yerine.
  • quote:

quote:

olur tabi. zaten fatihemre geri dönüş yapmamıştı bana. sen girersin onun yerine.

şimdi burak dışarda kaldı hystrial da var.. kaç takım daha çıkarki, bu arada ben şu anda oyundayım bi kaç kişi online olursa oynayalarım bir iki oyun
  • dışarıda kalanların lıstesını yapalım ona gore dengelı bır kadro oluştururuz.

alimamak
    oqican
    hystrial
    cankoloz
    CryBaby747
    troylegend
    AraciskingTR1

ekletmek isteyen eklesin ismini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamarxxx -- 17 Ekim 2011; 0:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

quote:

şimdi burak dışarda kaldı hystrial da var.. kaç takım daha çıkarki, bu arada ben şu anda oyundayım bi kaç kişi online olursa oynayalarım bir iki oyun

Heey ben variiim :D valla cingar çıkar biz bu takımı ayarlicaktik zaten :D:P
    Tabi saka siz o takımı istiyorsaniz bişey diyemem ben kuran olmayacak diye konuştuydum egemenle neyse

• fatih hocam sizin takımda çok güçlü olmuş.tüm üstdüzey oyuncuları yazmışssın walla.sorun yok aslında istediğiniz gibi kurabilirsiniz ama diğer takımlar çıkmaz yeniliriz diye.
  • Ben adam vuramıyorum zaten ne güçlüsü:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katatonia10

Ben adam vuramıyorum zaten ne güçlüsü:)

fatihemre senin yerine vuruyor zaten mahmut hocam hatta 3 kişi yerine vuruyor.üstüne kadir ve egemen immortallar yeter artar.
  • Harbi harbi dışarda kalan ben mi oldum :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

Harbi harbi dışarda kalan ben mi oldum :((

Yok yok kimse dışarıda kalmaz. Gerekirse tüm takımlar dagıtılır sonra güç dengeleri belirlenir yeniden oluşur.

Bence ilk olarak katılmak isteyen oyuncuların tam sayısı ve PSN adreslerini bir sırayalalım. Takımlara ayrılma işi bundan sonra olsun.

Takım olayına girmeden kaç kişi katılacak kaç takım kurulabiliyor onu bir görelim bence. Keza katılmak isteyip dışarda kalacak olan varsa olay gene amacına ulaşmamış olacak.

sonuç olarak önce kafa sayımını bir yapalım gerisi zaten sadece eğlence...

Zaten ben kazanıcam o yüzden çok ta kasmayın üzülmeyin:) hatta siz bana oyunu verin ben katılmayayım daha çok zevk alırsınız ;) En azından dengeler saglanır bensiz diye düşünüyorum:))))

• Su ana kadar bizden baska bi klan yada organize olarak gelen bi takım katılmadı bence eğer böyle olacaksa gerek yok bu turnuvaya biz aramızda ödülsüzde yapıyoruz zaten akşamları

Bu arada mahmut abinin önerisi çok mantıklı ayrıyetten bence mahmut abi tek olsun anca başa çıkarız :))
  • turnuvayı ayarlarken herkese açık yapalım diye ödül koyduk.turnuva herkese açık olduğu için takımlar serbest dedim ama görülüyorki bizim clandan başka oynuyan kalmamış.yada karşımıza çıkamıyorlar.eğer böyle giderse dengeli bir takım sistemi koyarız.ödül önemli değil 40-50 tl birşey.ama ödül vermek için en az 3-4 takım girmesi lazım turnuvaya.

birde daha öncede ödülsüz turnuva yapmıştık ama arkadaşlar tunuva saaatınde gelmedi veya geç girenler oldu.bufa takımlarıın maç esanasında bozulmasına sebeb açmıştı.bizde iş ciddiye binsin diye ödül koyduk.neyse daha cumaya daha çok var o zamana kadar şekillenir.oynamak isteyenler burdan yada psnden haber versin.
  • son oyundaki performansim sizi yaniltmasin, :D onceki oyundabdusmeyeydim birinciydim yine, turnuvada mermi olup uzerinize yagicaz... :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.