Şimdi Ara

NBA ile nasıl tanıştıgınızı hatırlıyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sene 92 veya 93 tü..89yapımı easports un en eski oyunu sayesinde tanıştım,jordan ı lakers ı magic i kareem i bird ü bu sayede ögrendim..

siz nasıl tanıştınız??

• ooooo sen baya eskilerdensin ben nba 2k2 yu oynuyordum ps2 de oyle tanistim valla suanda o seriyi takip ederim 2k2 2k4 2k5 2k6 yani bu seri beni baskete baladi gercektende galiba coumuzunki oyundan olmus ya senin oynadin oyunda oyun olsa nba live oynanirmi
  • i love this game

kareem abdul jabbar sayesinde. bruce lee nin filminde görmüştüm bana basketbolcu olduğunu söylediler. trt de görünce hook şut da bilmiyorum o zaman. ulen nasıl ölyle atıyor diyordum kendime
    daha sonra magic johnson, micheal jordan, isiah thomas böyle gider.

nba i ise seattle supersonics- chicago bulls final serisinden beri her sene takip ediyorum. kanal d o zaman sadece canlı vermekle kalmayıp, murat murathanoğlu ve ismet badem ide gönderiyordu. maçı usa dan bize anlatıyorlardı.
  • bi ara site için uplamıştım bir daha uplarım..şu 2k yı hiç oynayamadım

oyun wirüslüydü disket oyunuydu..o zmanlar bir 386 ım vardı(bilmeyenler için intel modeller 386-486-586 diye gitti daha sonra pentium 1ler çıktı).windows 3,1 sürümü daha win 95çıkmamıştı..bilg. bozacagını bile bile oynardım..kusana bıkana kadar 3 weya 4yıl oynadım..her takımla oynadım(8play off takımı east ve weat wardı yanlış hatırlamıyorsam)..bu takımların 89 yılı kadrosundaki 12 kişyi de ezbere biliyordum..her takımla şampiyon oldum artık o kadar sarmamaya başlamıştı ki maçlar zevkli olsun diye ilk çeyrek hiç dokunmazdım tuşlara 5sn topu çıkarmazdım ve rakip takım 30-35sayı fark yakalar öyle oynardım..

işte bilg. bozulacagını bile bile oyunu oynamaktır nba sevgisi,sınaw olacagın günün gecesinde kalkıp nba maçı izlemektir nba sevgisi..

• cok guzel acikladin
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

ben sene 92 veya 93 tü..89yapımı easports un en eski oyunu sayesinde tanıştım,jordan ı lakers ı magic i kareem i bird ü bu sayede ögrendim..

siz nasıl tanıştınız??

charles barkley , drexler , patrick ewing , daugerty , karl malone , moses molone , james worthy
  • nba maçlarını : kanal d de ender bilginin anlatı mı ile .98 _99 yıllarında izlemeye başladım..
    ama sadece new york knıcks maçlarını mirsad var diye izliyordum..çünkü başka takım bilmiyordum..
    daha sonra kanal d de spurs _ knıcks final serisini izlemiştim...spurs u tutuyordum (renkleri siyah beyaz diye..)
    o yıl da lokavt nedeni ile yarım sezon oynanmıştı maçlar... sonraki yıl da lakers ın ilk şampiyonluğu nu kazandığı yıl (finalde pacers ile oynadmışlardı maçı da ismet badem yorumlamıştı) artık nba
    dünyasına iyice girdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maçları izlemeden de haberim vardı sağolsun. NİKE Air JORDAN devamlı 2003 gibi izliyorum
  • 93-94bilemedn 95 olsun Yılında şu kasetli atarilerde oynarken...Shackelford muydu oda PHI daydı o oyunda onu cok sevdiğim için Phi seçip oynardım...Oyunda o zamanki oyunlardan cok güzeldi hani
  • 80 lerin sonu 90 ların başında ortaokulda okurken sınıf arkadaşlarımdan bazıları basketbol delisiydi nba i takip ederlerdi onları dinlerken merak uyandı sonrada zaten trt de nba hakkında programlar başladı
    nba de ilk abdul jabbar a hayranlık başlamıştı,adamın müslüman olmasıda bizi kendine bağladı sonra amiral david rabinson onun yüzünden spurs lu olduk ( tabii birde siyah-beyaz dan dolayı ) ilk senelerde jordan a gıcık olmuştum herkes ondan bahsediyordu sonra saygı duyduk tabii majestelerine,ama şu anda en çok 70 lerin sonundan 90 ların ilk yıllarına kadar olan dönem ilgimi çekiyor,bence o dönem basketbolün zeka ile oynandığı en güzel dönem, şimdiki gibi kaslı,atletik zeka yoksunu amacı smaçtan başka bir şey olmayan robotların oynadığı bsketbolden katbe kat daha güzeldi,elime fırsat geçtikçe o döneme ait görüntüleri izlemekten büyük zevk alıyorum
  • ben bi gun basketbolla ilgilenmeye başlamıştım.
    arkadaşlarım all-stardan bahsediyorlardı bende izlemeya kararverdim.
    Cok hoşuma gitmişti ve nba yi bole takip etmeye başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

ama şu anda en çok 70 lerin sonundan 90 ların ilk yıllarına kadar olan dönem ilgimi çekiyor,bence o dönem basketbolün zeka ile oynandığı en güzel dönem, şimdiki gibi kaslı,atletik zeka yoksunu amacı smaçtan başka bir şey olmayan robotların oynadığı bsketbolden katbe kat daha güzeldi,elime fırsat geçtikçe o döneme ait görüntüleri izlemekten büyük zevk alıyorum

eyvallah hocam dediklerine aynen katılıyorum

çocukluğumda ismini duyduğum ve o zamanlar bize ilginç gelen Kareem Abdul-Jabbar'ı hayal meyal hatırlasam da benim Nba ile asıl tanışmam 90'ların başlarına dayanır.. sanırım 90-91 yıllarıydı, ilkokula gidiyordum o zamanlar.. cumartesi akşamları trt1'de Murat Murathanoğlu önce Nba Action programını seslendirir, sonra o haftaya ait bi maç banttan yayınlanırdı.. Murat Murathanoğlu'nun o ağır amerikan şivesiyle "ben Murat Murathanoğlu...." sözüyle başlayan cümleleri, anlatım tarzı ve ses tonu benim hem kendisine hem de Nba'ye daha doğrusu basketbola iflah olmaz bir hayranlık duymamı sağladı..

uzun süre Nba'i takım tutmadan zevk aldığım için izledim fakat Kanal D'nin yayınladığı 97 ve 98 finallerinde o zamanlar Jordan'ın büyüklüğünü idrak edemediğim için ona karşı oynayan her takımı tutardım ve o senelerde finallerde Utah'ı desteklemiştim.. tabi sonra Jordan'ın büyüklüğünü öğrenince ne büyük bi hata yaptığımı anlamış oldum..

takım tutmam ise nickime ismini veren Clyde Drexler'ı görüp tanımamdan sonra oldu.. 2001 yılında Digiturk'te NbaTv'de izlediğim "Greatest Game"e ait eski Portland maçlarında Drexler'ın oyun tarzı, centilmenliği, sahada duruşu, şut stili vs. her şeyiyle kendisine ve Portland takımına hayranlık duymamı sağladı.. o günden beri Nba'de Portland'ı tutarım, en sevdiğim oyuncu da Clyde "the Glide" Drexler'dır

• bende 94-95 senelerınde ızlemeye basladım ama benım ıcın KÖ ve KS wardır .
  • Walla ben yazın gece 3-4 yatarım gözüme bi maç takıldı washington-dallas bi bakiim dedim...HArika hareketler falan gördüm çok hoşuma gitti o maçı unutamadım soonra NBA wazgeçilmez oldu...Tabi yıldızları tanıdıkça kendine çekio

I LOVE THİS GAME
  • anlaşılan çogu kişi ilk yıllarında jordanı sevmiyormuş..

bende fazla sevmezdim başlarda ama izledigim utah maçlarında yaptıgı hareketlerle hayranlık uyandırırdı bende..ama utahı daha fazla sevmezdim..gösterişsiz stocktonun malone topu atıp faul çizgisinden sadece şu atardı ve beni uyuz ederdi o şut..o yüzden hep chicagoyu tuttum o zmanlar ve hep chicago yendi
  • jordan'ı sevmeme nedenim ona olan özel bi husumetim değil.. her sporda en güçlüye karşı bi antipatim olur.. ezilenin yanındayız hesabı güçsüz olanı tutarım

bu arada yanlış anlama olmasın, jordan'ı o zamanlar sevmezdim.. şimdi çok seviyorum tabi, sonradan anladık kıymetini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 29 Mayıs 2006; 14:15:53 >
  • benimde çogunlugun yaptıgının tersini yapma bir huyum vardır..herkes jordanı tutardı bu yüzden jordanı desteklemezdim
  • bende nba in oyunlarını oynarken ilgi duymaya başladım ama tabiki herkes gibi ilk göz ağrım futbolduuuu.....
  • Vallaha ben çoğunluk gibi oyunlar vasıtasıyla tanışmadım kendileriyle.....zamanında -ki zamanı dediğim 95-96 yıllarına tekabül etmekte- bir arkadaşın elinde gördüğüm basketbolcu kartlarına bayılmış, imrenmiş ve alamadığım için hayıflanmıştım.....sonra nedir ne değildir diye araştırmaya başladım....ve çok kısa bir süre içerisinde de tanıştım kendileriyle....tanıştığım günden bir gün sonra kendimi basketbol oynamaya çalışıyor halde buldum(oynuyor halde demiyorum çünkü o ilk gün yaptığıma golf oynamak bile denebilirdi lakin basketbol asla).......şuan durum feci bir boyutta......müptelasıyım kendilerinin......
  • ben ilk izlediğimde maçlar kanald de yayınlanıyodu..tarihi tam bilmiyorum yani

ama oyun olarak nba2000di galiba ilk oynadığım hiç unutmam shaqla smaç basınca kameraya yaklaşıp dans ediyodu

aslında bu nbalive oyunu sayesinde oyuncuları takımları tanımaya başladım son 2-3 senedir de devamlı izliyorum maçları..

lisedeyken izlenmiyordu hiç..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.