< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NBA Genel Sohbet Konusu / 2024-2025 Sezonu Ana Konu (176. sayfa)

-
-
Tatum büyük ihtimal aşilini yırttı dün yaşanan maçta. Celtics o kadar kötü olmasına rağmen maçların çoğunu üstün götürdü ama bitiremedi. Pistons ve Celtics ile çekirge sıçradı ama konferans finalinde sıçrayacağını sanmam. Büyük franchise diye finale götürmek isteyecek NBA tarafı tabii ki.
Edit: Tatum aşilinden dolayı ameliyata girecekmiş. Kariyerini etkilemez umarım. Seneye olmayacağı hemen hemen kesin gibi artık. Prime zamanına gelmiş önemli bir basketbolcu için inanılmaz şanssız bir sakatlık maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 14 Mayıs 2025; 0:7:6 >_____________________________ Newton Heath -
Pacers ve Knicks turu geçerse kendi çaplarında tarih yazmış olacaklar rakiplerini göz önüne aldığınızda. Playoff'lar müthiş geçiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
-
Geriye knicks kaldı. Yeter artık boston boston. Kalbimiz new yorkla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 14 Mayıs 2025; 18:38:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
celtics için zaten vergilerden dolayı takımı dağıtacakları söyleniyordu. üstüne tatum sakatlandı. hanedanlık kurmaları beklenirken ne hale geldiler..
yalnız doğu takımlarının önü iyice boşaldı. bu yaz çok hareketli geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Takımı dağıtmak özellikle Tatum sakatlığı sonrası bir spekülasyon haline geldi ama işin aslı sadece 2.aprondan düşmek. Jrue ve Porzingis en önemli çıkılabilecek isimler ki anormal değil yaş ve durumları itibariyle. Şampiyonluk için önemli isimler ama temel taşlar yerinde kalacak.
_____________________________ Newton Heath -
Rockets, Giannis İçin Alperen’i Gözden Çıkarabilir miş..
Alperen biraz doğru düzgün bir organizasyon da olsa .. milwakee den de birşey olmaz .. bu yaz bakalım nasıl olacak ?
gordon sakatlığı sebebiyle bu gece oynayamayacak büyük ihtimalle. harika giden bir seriydi, üzdü maalesef
Yazık oldu Denver'a.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok iyi başlamışlardı maça, özellikle C. Braun çok iyi oynadı ilk çeyrekte. Çift haneli fark attılar, sonra ikinci çeyrek bitmeye doğru film koptu. OKC 3. Çeyrek başlarında maçı bitirdi gibi. Çok trajik bir son, üzüldüm ben de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Büyük bir özveri ile oynadı ama yetmedi hocam.
Denver kadrosu maksımum yaptı o da joker sayesinde .. kesinlikle adam akıllı bir kaç takviye yapılmazsa yazık olur jokere de ..
OKC gibi süperstarı olup da gösterişten uzak sadece basketbol oynayan takımlara ayrı bir hayranım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haliburton ne yaptı öyle yav. tarihi bir play off izliyoruz
Indy öyle bir hava yakaladı ki rakipleri son 2 dakika 15 sayı öne geçse bile kazanabileceklerinin farkında. Brunson'ın serbest atışları bile kurtarmayacak bu sefer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 22 Mayıs 2025; 15:32:55 >_____________________________ Newton Heath -
Büyük maçların ve büyük maç sonlarının adamı, Tyrese Haliburton.
Çat çat 3lük atıyor pacers. Son atışta uzatmaya götüren balınaydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haliburton Son pozisyon çok da doğru değildi sanki ..
ama şansı da yanındaydı ..
2 sayı gerideyken 3 lük e mi gitti gerçekten !? Halbuki içeri giriyordu sonra turner bomboş tu ! Ama tarihe geçen bir maç oldu ..
İçeri drive ederken karşısına Robinson çıkınca panikleyip çemberin dışına çıktı. Süre dolarken de pas çıkaracak vakit kalmayınca hızlıca üçlük niyetine topu salladı ama ayağının ucu (bence ucu da yukarı kıvrık olduğu için tartışmalı şekilde) çizgiye basınca 2 sayı yazdılar. Adam tarih yazdı yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Mayıs 2025; 18:25:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X