< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 17 Aralık 2024; 12:18:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU] (6. sayfa)

-
-
Beyler my career modunda ilk sezonu yarıladım. Takımın taktik tahtasını nasıl değiştiririm. Sanki istedğimiz taktikleri ekleme vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım.
-
Eleştiri olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Online varken, 20 sene ofline oynamak.gercekten zevkler ve renkler insanlar arasında cok farklı.bu arada fiyat çok düşmüş almak isteyenler için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Nba Live 2005-2008 arasında Dynasty isimli modla yüzlerce saat harcamışımdır. Alışkanlık o zaman başladı. Bir takımı alıp rebuild yapmak, yıllarca şampiyonluk mücadelesi vermek bana online oynamaktan daha zevkli geliyor hocam. 2K15’te Portland ile MyGM modunda San Antonio ile oynadığım playoff serisini hala hatırlıyorum, şu ana kadar hiçbir oyundan o kadar zevk almadım. 12’şer dakikadan tüm periyotları oynardım (sadece playofflar). MyCareer onlinea kaymadan önce saatlerce onu da oynuyordum ama 2k15’ten sonra o da tamamen online odaklı olunca bıraktım.
Ben online modları da denedim ama pek sarmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 17 Aralık 2024; 22:13:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu l2 tuşu neden sertleşiyor oyunda l2 nin işlevi nedir ve bu titreşim nasıl kapatılır bilgisi olan var mı
Haliloyoutube
PS5'te rekabetçi oyunlar oynarken Haptic Feedback sizi rahatsız ediyor mu? Call of Duty veya Fortnite gibi oyunlarda tetik geri bildirimleri can sıkıcı olabilir. Bu kısa videoda, haptic feedback'i nasıl kapatabileceğinizi adım adım gösteriyorum. Artık daha rahat bir oyun deneyimi sizi bekliyor! Ayarları değiştirmek çok kolay; hemen deneyin ve farkı hissedin! 🎮 Oyun yolculuğumuza katılmak için kanala abone olun: https://goo.gl/p44sMt 📸 Instagram'da takip edin ve perde arkasını göz atın: https://www.instagram.com/yt_halilo/ 📘 Güncellemeler için Facebook Sayfasını beğenin: https://goo.gl/eZ8Z86 🐦 Twitter'da bizi takip edin: https://goo.gl/nGyLqT 🎧 Twitch'te Canlı Yayın: www.twitch.tv/halilo 🎵 Müzik Teşekkürleri: Giriş, video ve çıkış müziği 🎥 Önerilen Oynatma Listeleri: #ps4 #ps5 #GTA #PlayStationGüncellemeleri #GTADedikodularıhttps://www.youtube.com/watch?v=zil6Z3T_nq8 -
Konu çok aktif değil ama bişey sormam gerekiyor. İlk sezonun finalinde benim takeover otomatik fullenmiş şekilde başladı. Sürekli alev alev yanıyordu. Dedim final için öyle heralde. Sezon bitti. ilk maç yine aynısı var. Takeover ı fulleyince otomatikman her maça öyle mi başlanıyor?
-
Seçtiğiniz bir görevle alakası olması lazım. O görevi yaptığınızda ödül olarak bunu veriyor olabilir.
-
yeni sezonda birşey gördüm, season pro pass ödülü dark matter dwayne wade görevleri koymuşlar 3-4 günlük süresi vardı, şimdi şunu soracağım 3-4 gün içinde 40 level ol dm wade yi al bu görevleri yap mı diyor yoksa pro pass dm wade mi veriyor ?
-
Pro Pass Dirk Nowitzki veriyor. Oradaki 4 görevden ikisi Dirk Nowitzki'yle ilgili. Ben onları yaptım. Dwyane Wade görevleri için maalesef 40 olmak gerekiyor. Birkaç gün içinde 40 olmak da çok zor, 40 levelı anca satın almak gerekir. Gerek yok yani, Türk ekonomisine göre bir görev değil :)
-
vallahi adamlar EA yi geçti aç gözlülükte, çıkar çıkmaz level 40 görevini süreli koymak yuh artık ya.. bu arada teşekkürler cevap için..
-
2K24'te level ve pro pass satmaya başladığından beri öyle maalesef. Ben ortalama bir oyuncu olarak bile Pro Pass almak zorunda hissediyorum. Çünkü ödülleri teşvik ediyor. Diğer türlü de 40 olup ödülleri alabiliyorsun ama dandik ödüller var. Para verilen bir şeye göre Pro Pass ödülleri de dandik bu arada. Ama birkaç tane teşvik edici ödülü olsa bile aldırıyor.
-
Myteam de kullanıcı isminiz nedir belki denk gelir
Kullanıcı adım sekolokko ama pek online Myteam oynamıyorum. Dün akşam 10 maç streak yaptık, çok sardı ama ne kadar devam ederim bilmiyorum. Görevleri yapmak hoşuma gidiyor.
sadece offline oynayan bir PF karakteri yaratacağım.
block
mid shoot
3 points
layup
dunk
bu özellikler en az kaç olmalı?
-
Sadece offline oynayacaksanız çok önemi yok gibi. Nasıl bir build ile keyif alacağınızı düşünüyorsanız öyle yapın. Zaten 92-93 overalla geldiğinizde offline maçlarda sahanın yıldızı oluyorsunuz.
-
NBA'i takip etmeyi yıllardır severim, PS5 Pro aldım yeni sizce bu oyun alınır mı? Yoksa büyük indirimleri veya Plus kataloğuna gelmesini mi bekleyeyim?
-
Arkaşlar selam tekrar, oyunda bir kendimce bir build yapayım dedim başladım 75 Overall oldu ama nette biraz gezince badgeler vs öğrendikçe çok doğru attribute dağıtmadığımı gördüm bunu resetleme şansı vs var mı?
Ayrıca sıfırdan bir build yapsam VC kasmak yine zor olacak en kolay para vermeden nasıl VC kasılır? VC kasmadan keyif alınamaz mı?
teşekkür ederim
-
Yok maalesef.
Vc kasmak için çok oynamak gerekiyor. Görevleri yapmak, etkinliklere katılmak, günlük çarkı her gün çevirmek lazım.
Hocam dediğin gibi başka yol yok o zaman, mecbur oynayacağız devamlı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X