Şimdi Ara

NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 2K23 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
13
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU]NextGen 2K TVyoutube
    Watch the exciting game of LeBron James and the '25 Los Angeles Lakers taking on Michael Jordan and the '96 Chicago Bulls Don't forget to LIKE and SUBSCRIBE if you enjoyed the content Enjoy watching NBA 2K25 in Next Gen 4K UHD True-to-Life Gameplay Game: NBA 2K25 Platform: PS5 / Playstation 5 Resolution: 4K / UHD / Ultra HD / 60FPS #nba #nba2k25 #nba2k25gameplay #ps5 #ps5gameplay #lalakers #lakers #lebronjames #anthonydavis #chicagobulls #bulls #michaeljordan #airjordan #scottiepippen #dennisrodman POWERED BY ProPLAY Bring your game to life with ProPLAY, immersive technology that directly translates NBA footage into engaging gameplay. Get up close and personal with your favorite NBA superstars and immerse yourself in clutch moments, as ProPLAY powers the most authentic NBA experience to date. COMPETE IN THE CITY The City is the ultimate proving ground; hit the park for some competitive streetball fun and compete at various new venues. Pay homage to legends of the game in MyCAREER as you eclipse their milestone achievements and usher in the greatest dynasty basketball has ever seen. Let your talents shine in a bustling City and etch your name among the greats. BUILD YOUR DYNASTY Build a dynasty that transcends eras and redefine what it means to be the best as a General Manager in MyNBA. Explore the unique challenges that come with overseeing an NBA front office and cherish the ultimate reward of winning a championship, or multiple. Choose from six Eras, including an all-new Era, and become the next mastermind to change the game forever. YOUR MyTEAM, YOUR WAY Competition thrives in MyTEAM. Challenge rival lineups with your all-time MyTEAM roster, and clash with other elite players in the weekly King of the Court. Go head-to-head and showcase why you deserve to be crowned the best of the best in this exclusive event. Collect new cards, master the fundamentals, and earn great rewards. The goal is winning, but where will you start? BECOME A WNBA LEGEND Strive for G.O.A.T. status in The W and create legendary moments throughout the course of your career. Honor all-time players past and present as you ascend to the highest tier and etch your name in the record books. Lead the next generation of WNBA stars and take on world-class talent in The W Online.
    https://www.youtube.com/watch?v=47lEnXvpsyA

Şu oyunu şöyle oynayamadım tertemiz ekranda hiçbir kısayol şu mu çıkmadan.kapatıyorum herşeyi en son şu matchup ekranı kaldı.hangi tuşa atanmış onu da çözemedim bir şeylere basınca çıkıyor.nasıl kaparız?

NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU]

• ulaaaa kullanıcısına yanıt

Yuvarlak ile çıkıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Ama ona tekrar basınca açılıyor o yuvarlak tuşu kullanıyorum alley upta felan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maç başlangıcı ile mi ekranda duruyor?onu bilmiyorum ayarlardan olabilir

• güncellemelerle mahvetmezlerse serinin en iyi oyunu diyebilirim, animasyonlar, mycareerdeki çeşitlilikler ve oynanış olarak muazzam bi oyun olmuş. 2 haftadır hayatsız gibi oynuyorum saatlerce NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU] 

• superstar sevıyesınde oynuyorum şut atmak çok zor ya. stephen cury ıle tam ıstedıgı gıbı atıyoum ona ragmen gırmıyor soguttu benı

• Geçtiğimiz oyunlardaki gibi green or miss durumu devam ediyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Hayır, bu sene yeşil atmadan da giriyor.

• Sağ analogla mı şut atmak daha etkili yoksa kare tuşuyla mı?

• kabune kullanıcısına yanıt

Benim deneyimime göre sağ analogla daha etkili. Ben 2 sene önceye kadar sağ analogla şut atıyordum. Arkadaşlar gereksiz zorlama, kareyle at diyerek kareye alıştırdılar. Simdi yeniden sağ analogla şut atmaya alışmaya çalışıyorum.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.Benim de aklım karede kalmıştı ama analog daha keyifli. Peki analogla şut atarken dikkat edilmesi gefeken bir şey var mı? Ben analoğu geriye yani kendime doğru çekip doğru zamanda birden bırakıyorum. Bunun dışında ince bir taktiği vs var mı?

• kabune kullanıcısına yanıt

Bence tamamen el alışkanlığı. Ben MyCareer'de şut stilimle onlineda sorun yaşamıyordum. Kariyer maçlarında kareyle düşük yüzdeyle oynuyorum. Analogla daha rahat atabildiğimi hissettim. Parkta daha ağır olan şut stili kariyer maçlarında daha hızlı oluyor. Orada dengeyi analogla sağladım. Beni asıl analoga yönlendiren MyTeam modundaki şutlar oldu. Orada Vince Carter'ın 90lık kartı dışında kimseyle üçlük sokamıyordum. Su an analogla daha rahat oynuyorum.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Bu sene 3 lük yüzdesi düşsün diye yeni şut barı getirmisler.istediklerinide yaptılar bu sayede

• Myteam de park oynayan var mı?

• Arkadaşlar hanedan ligine nba2k25 ile devam ediyoruz. Kuralların bir kısmını alta bırakıyorum. Bizimle oynamak isterseniz kapımız açıktır.

Hanedan Ligi, gerçekçi basketbol oyunu oynamayı misyon edinmiş, rakibe saygı içerisinde dürüstçe rekabet etme ilkesine bağlı kalarak kurulmuş olan playstation tabanlı online simülasyon ligidir.

Saygı ve sevgi sınırlarını aşan kimseler organizasyon içinde yer alamaz.

Hanedan Ligi, 2011 yılında TSBT adı ile düzenlenmeye başlayan 2k online simülasyon lig formatının devamı niteliğindedir.

Senelerdir tecrübe ettiğimiz oyun dinamikleri üzerine oynama alışkanlıklarımızı aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Aşağıdaki maddeler hepimizin oyundan alacağı keyfi maksimum seviyeye çıkartmak için hazırlandı. Kafanızda soru işareti bırakan her maddeyi seve seve açıklamaya hazırız.

a. Topluluğa saygı, rakibe saygı ve oyuna saygı zorunludur. Bu çerçevenin dışına çıkan kişiler ile ligin ilişiği kesilecektir.

b. Basketbolu olduğunca gerçekçi oynamak hepimizin ortak amacı. Herkesin farklı oyun stilleri, farklı hücum veya savunma anlayışları olabilir. Zaman içerisinde oyununuzun geliştiğini, değiştiğini görmek hem sizleri hem bizleri mutlu edecektir. 40 dakikalık maçlar içinde sürekli oyunun açıklarına oynamak bir yerden sonra herkes için sıkıcı hale gelecektir. Amacımız rekabet içinde kıran kırana maçlar oynamak.

c. On-Ball savunma yapmak zorunludur. Maç içinde belirli aralıklarla alan savunmasına dönülebilir ancak maçın büyük bölümü adam adama savunma ile oynanmalıdır.

d. Yenilen her basketten sonra hızlı hücum ile çıkılamaz. Elbette hızlı oynanması gereken durumlar olacaktır ancak bunu rakibinizi rahatsız etmeyecek şekilde yapmalısınız. Savunmadayken rakibinizi top çalma, blok, 24 saniye süresinin dolması gibi top kaybına zorlarsanız eğer hızlı hücuma çıkabilirsiniz.

e. Rakibiniz set oynarken sürekli

NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU]

pas aralarını kovalayamazsınız. Ancak rakibin sürekli aynı seti oynaması sizi önlem almaya itebilir. Top elinde olan hücumcunun savunmacısını pasın atılacağını düşündüğünüz yere götürebilirsiniz. Bu durum sizin de savunmanızda açık yaratacaktır. Her hamlenin bir karşılığı olacağını unutmayın.

f. Oyunun kötü animasyonları, internet bağlantısında takılma, hiçbir baskı yokken 5 saniye içinde topu oyuna sokamama gibi durumlarda rakibinize topu iade etmenizi öneririz. Aynı durumlar sizlerin de başına gelebilir. Bunu maç içinde tartmak oldukça kolay. Örnekleri oldukça ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

• Yillarin nba 2k oyuncusuyum, ilk defa serbest atislari sifirla geciyorum. Ne yapsam alisamadim.

Onerisi olanlara simdiden tesekkuru borc bilirim...

• Merhabalar , NBA 2k25 All-Star edition satın aldım. Fakat PS store girdiğimde standart edition olarak gözüküyor. All-star edition sürümünü seçtiğimde hala 3600₺ sepete ekle gözüküyor. 100.000 Vc hediye geldi ama bu sorunu yaşayan oldu mu acaba?

• NBA 2K25 - Where Will Your Wins Take You? | PS5 Games

NBA 2K25 [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/nba-2k/ NBA 2K25 on the PS5® console is all about that winning feeling. It’s the sensation when your mind races, your heart rate spikes, the buzzer goes off, and the confetti starts to fall. Join Sabrina Ionescu, Shaquille O'Neal, and Jalen Brunson in NBA 2K25 on PS5 to see where your wins will take you. #ps5 #ps5games #nba2k25
    https://www.youtube.com/watch?v=ZfMvaMtZhh4
  • 2 saatlik deneme sürümü için yaklaşık 128gb indirdim:)) bu süre zarfında sadece nba maçları yaptım! mycarrier ile hiç ilgilenmedim zamandan dolayı..

Oyun cidden çok iyi olmuş, yeni şut barına alışmak biraz zaman aldı ama alışana kadar süre bitti:D

Kasımda indirime girer mi acaba.? zor ama bi umut bakalım..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.