Şimdi Ara

NBA 2K14 (ANA KONU) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.416
Cevap
10
Favori
233.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarkılar az önce açıklandı ancak ülkemizden girilmiyor sanırım o siteye .
  • https://play.spotify.com/user/-2k-/playlist/0dkssTKcRNXEjldLvBSeLq

Soundtrack listesi. Lebron naptın sen ya, Lebron dedik iyi seçer dedik. 2-3 iyi parça dışında çöp.

Neyse ki soundtrack editörü var (2k13 için) 2k14'e de çıkar da ben yine NBA Live 2003 parçaları ile takılırım. 2003-2006 arası en iyi soundtrackler vardı. Tavsiye ederim herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 26 Temmuz 2013; 22:41:55 >
  • Göremeyenler için ;;

*Big Krit, “Cool 2 be Southern”
    *Cris Cab, “Paradise (On Earth)”
    *Coldplay, “Lost!”
    *Daft Punk (feat. Pharrell Williams), “Get Lucky”
    *Drake, “Started From The Bottom”
    *Eminem, “Not Afraid”
    *Fly Union, “Long Run”
    *Gorillaz, “Clint Eastwood”
    *Imagine Dragons, “Radioactive”
    *Jada Kiss (feat. Ayanna Irish), “Can’t Stop Me”
    *Jay-Z, “The Ruler’s Back”
    *John Legend (feat. Rick Ross), “Who Do We Think We Are”
    *Kanye West, “All Of The Lights”
    *Kendrick Lamar, “Now Or Never”
    *Macklemore & Ryan Lewis (feat. Ray Dalton), “Can’t Hold Us”
    *Nas (feat. Puff Daddy), “Hate Me Now”
    *Phil Collins, “In The Air Tonight”
    *Robin Thicke (feat. Pharrell), “Blurred Lines”
    *The Black Keys, “Elevator”
    *The Black Keys, “Howlin For You”
  • Radioactive şarkısına kesin gözüyle bakıyordum. Blurred Lines biraz olmamış sanki

Edit : Playlist neredeyse çöp. LeBron'un müzik zevkine güvenmiştim oysaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.J.93 -- 27 Temmuz 2013; 0:16:15 >
  • Şarkılar fena değil, ancak NBA 2K14 de şu aralarda çıkan dansçı kızlara bir el atılmasını istiyorum. Kaç oyundur hep aynı dansçı kızları koyuyorlar
  • bilindik şarkılar eskiden değişik tanınmayan grupların şarkılar kullanılırdı
  • Coldplay klasik olarak girmiş listeye, Imagine Dragons da gelecek serilerde bol bol görürüz, bayağı popüler olmaya başladılar.

2K13 ve 2K12 aratmayan bir liste olmuş. Yalnız 2K11'in soundtrack listesi efsaneydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 27 Temmuz 2013; 10:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Coldplay klasik olarak girmiş listeye, Imagine Dragons da gelecek serilerde bol bol görürüz, bayağı popüler olmaya başladılar.

2K13 ve 2K12 aratmayan bir liste olmuş. Yalnız 2K11'in soundtrack listesi efsaneydi.

Efsane Soundtrack dedin mi NBA Live 2003 ve 2005 ayrıca 2K10 gelir aklıma hocam. Bu liste çok geride kalmış diğer oyunlara göre ama 2K13'ten daha iyi yine de. JayZ'nin hayranıyımdır fakat full Roc-A-Fella doldurmuş listeyi. Çok gereksiz şarkılar vardı örn We Major.
  • Çıktığı an D&R,Vatan gibi yerlerde tahmini fiyatı ne kadar olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Coldplay klasik olarak girmiş listeye, Imagine Dragons da gelecek serilerde bol bol görürüz, bayağı popüler olmaya başladılar.

Efsane Soundtrack dedin mi NBA Live 2003 ve 2005 ayrıca 2K10 gelir aklıma hocam. Bu liste çok geride kalmış diğer oyunlara göre ama 2K13'ten daha iyi yine de. JayZ'nin hayranıyımdır fakat full Roc-A-Fella doldurmuş listeyi. Çok gereksiz şarkılar vardı örn We Major.

Aynen aynen live 03 ve 05in soundtrackleri efsaneydi. Ama 2k11in soundtrackide ayrı bi efsaneydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben beğendim soundtrack'ı güzel olmuş bence.
  • Hiç ss vs. yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Hiç ss vs. yok mu?

http://www.gamespot.com/nba-2k14/images/1807347/
  • Sızı bılmıyorumda benım menu yapısı bu oyunun hıc hosuma gıtmıyor.. Oyunu sevıyorum ama
  • bi türlü doğru düzgün basketbol oyunu yapamadılar i inşallah bu sefer adamakıllı bişeyler yapmışlardır
  • Bir bilgin var mı geçen seneki gibi mi olacak menüler eğer öyle olacaksa büyük kayıp olur.
  • quote:

Bir bilgin var mı geçen seneki gibi mi olacak menüler eğer öyle olacaksa büyük kayıp olur.

Menüyü bilmiyorum ama oyun içi fazla fark yok gibi 2k13'e göre . Menü her sene değişiyor , bu senede değişir heralde .
  • İnş değişir yahu Jay Z mi ne düzenlemiş menüleri vs. şey gibiydi aynı.
  • quote:

İnş değişir yahu Jay Z mi ne düzenlemiş menüleri vs. şey gibiydi aynı.

Biraz pimpliğin vermiş olduğu gazla Altın renkli Cadillac havası vardı menüde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACG3

quote:

Hiç ss vs. yok mu?

http://www.gamespot.com/nba-2k14/images/1807347/

Aynı tas aynı hamam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.