Şimdi Ara

nba 2k12 zorluk seviyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde basketbol oyunlarıyla aram futbol kadar iyi değildir,ama 2k serileri bana basketbolu sevdirdi,önceden ps2 de oynuyordum,artık xbox ta oynuyorum ancak bir sorun var,rookie-simulation ile başladım ama en düşük seviye olmasına rağmen hemen her maç ya son topa kalıyor yada yeniliyorum ,örneğin son çeyrekte 7-8 sayı öndeyim bir anda katı bir savunma ve skor eşitleniyor,rookie- casual seçeneğini seçince de yürüyerek basket atıyorum 20-30 sayı fark oluyor bu şekilde de çok sıkıcı,game slidersla oynamakta bana göre değil o zaman da bir zevki kalmıyor.Rookie-simulationda miami ile sezon oynuyorum,güçlü zayıf her takımla içerde-dışarıda nba finali havasında maçlar oynuyorum ,yani anlayacağınız orta karar bi seviye arıyorum,xboxta yeni başlayan biri olarak ve basketbol bilgisi üst düzey olmayan biri olarak önerebileceğiniz seviye nedir?

• bu anlattıkların o kadar normal ki aslında. Değişmesi ve gelişmesi gereken senin el ve göz alışkanlığın aslında. İlk araba yarışı similatörü oynadığında yolda duramazsın da sonradan iğne deliklerinden geçersin ya, ya da Assasin oynarken bi türlü duvara doğru dürüst tırmanamazsın ikide bir damdan düşersin vs.. oyuna olan alışkanlığın arttıkça şimdi kafa kafaya oynadıklarına Pro seviyesinde bile fark atarsın. Çok oynayıp çok fark yemen lazım tek yol bu :)
    [simage]https://store.donanimhaber.com/9c/79/24/9c7924daf4bf30f775fc96eb12f9b634.png?utm_campaign=DonanimHaber
  • Simulation - Casual denemişsin, default da denedin mi?

Orijinalden alıntı: manisalı_genç

ben bişey sorayım acaba hall of fame hangi veya kaçıncı zorluk seviyesi

Hall of fame oyundaki en zor seviye. En zevklisi de odur oynarken. Ama arada adama kafayi da yedirttigi oluyor tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    x
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • My Player'da Hall of Fame oynamak gerçekten sıkar, Jordanvâri bir performans sergilemeniz gerekli her maçta. Özellikle Play-Off'larda saçlarım ağardı resmen, tabi bunlar 2K11'deydi, belki şimdi farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 25 Şubat 2012; 15:19:20 >

Orijinalden alıntı: manisalı_genç

konu açılmışken soram bari... oyundaki gameplay yerinde shoting type ta real player mı daha iyi oluyor yoksa shot stick timing mı

Real Player.

Timing'i seçersen sadece senin yeteneğine kalıyor iş. Yani atış şeklini öğrendiğin anda her attığın girmeye başlıyor ki bu da abartı şut yüzdeleri demek. Ayrıca Ömer Aşık'la bile üçlük sokabiliyorsun o derece :)

Player'da ise hem şut zamanlamasına hem de şansa bakılıyor. Gerçekte olduğu gibi.

Bu arada ayarlardan 'clutch' ile ilgili ayarları da açmak lazım. Burda da son periyodlarda ve el yakan toplarda bu tip özellikteki oyuncular öne çıkıyor. Tecrübesiz oyuncular zorlanırken Kobe'nin eli titremeyip alev alev yanıyor mesela :)

• Oyun gerçekten çok zor.Ama adamların hakkını vermek lazım.Kaliteli uzunlar çok iyi post-up yapıyorlar. David West'i Gasoll ile savunuyorum, Bynum ile yardıma gidiyorum adam yine sokuyor.Bir de benim belalım Ray Allen. Gerçekteki gibi, havaya girerse seriye bağlıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_53404863/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55602802

TBL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.