Şimdi Ara

NBA 2k12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler haftaya alıyorum.. Bu baslık altında su hareketlerın yapılıs seklını falan yazarsanız arkadas ortamında bıraz havamız olur :)) bırde sıfırı ne kadar acaba? Takasta mı alsam?

Havan kime olcak derneğe mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 6 Şubat 2012; 23:42:16 >

Orijinalden alıntı: kcelil42

Sana sifir yakışır abi ;)

Havan kime olcak derneğe mi :)

hehe pahalıymıs yahu bızım buralarda baktım sımdı.. 100 fezada falan vardı snrm ordan alırım.

Dogrusunu soylemek gerekırse gecen oynadık ıkı uc arkadas ılk oynayısımdı vurmayın ama 60 sayı zar zor attım herıf 100 u gectı bı smaclar atıo kolu elıme aldıgıma utandım o an gaza geldım .d oyunda guzel bıraz kafa dagıtmıs oluruz
    Bizmkiside aynı öyle işte; Bizi en çok BEŞİKTAŞ üzsede yine BEŞİKTAŞ diye haykırıyoruz.
    AŞK işte..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

İndirimden alsaydın keşke 2 haftadır DR de indirimde 89 tldi bugün gene fiyat 170 olmuş !!!

Hadi ya çok kötü kaçırdık desene

Orijinalden alıntı: Cartmann

quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

İndirimden alsaydın keşke 2 haftadır DR de indirimde 89 tldi bugün gene fiyat 170 olmuş !!!

Hadi ya çok kötü kaçırdık desene

Off baya fark varmış.
  • Bahçelievler çevresinden nba2k12'yi 16 mart cuma günü için kiralayabileceğim birisi var mı? İkinci el bölümünde de ilan açtım ama burdan da belirtiyim sadece cuma günü ve gecesi oynayacağımız için(arkadaşlarla) satın alıp tekrar satma olayına girmek istemiyorum belirli ücret karşılığında cumartesi günü istenen yerde istenen saatte teslim edeceğim. Güven konusunda özel bir isteği olan varsa yerine getirebilirim. Forum ilanı;
    http://forum.donanimhaber.com/m_58552605/tm.htm
    NBA LEAGUE PASS
    4 ay önce açıldı
    NBA 2K11 Tuş dizilimi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.