Bildirim
NBA Store
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
NBA Store dedikleri İstiklal Caddesindeki Adidas mağazasının 2. katı. Amerika veya İngiltere'den gelmesinin farkı nedir? Amerika'dan ve Türkiye'den aldığım formaların tek farkı birinin Guatemala diğerinin Vietnam üretimi olması, onun dışında bir farkları yok. (Formaların hepsi Replica versiyonları) -
Neden replica ? Orjinaller sadece amerika da mı ? Yoksa adidastakiler falanda mı replica
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tgn
NBA Store dedikleri İstiklal Caddesindeki Adidas mağazasının 2. katı. Amerika veya İngiltere'den gelmesinin farkı nedir? Amerika'dan ve Türkiye'den aldığım formaların tek farkı birinin Guatemala diğerinin Vietnam üretimi olması, onun dışında bir farkları yok. (Formaların hepsi Replica versiyonları)
Kardeş formaların tek farki etiketteki üretim yeri mi ? Yani yanyana getirdiğinde fark yok demi
Hocam üç tarzda forma var; Authentic, Swingman ve Replica. Şuradan farklarına bakabilirsin:http://store.nba.com/Jerseys
Replicalar en uygun fiyatlı olanlarıdır. Swingmanler Taksim'dekinde varmı hatırlamıyorum ama Authenticler yok (Birkaç ay oldu gideli gelmiş olabilir belki) ve en pahalıları onlar, 300 dolara yakın fiyatı.
Elimde 2 adet Türkiye'den, 1 adet Amerika'dan alınmış forma var, 3'üde Replica ve aralarındaki tek fark Türkiye'den aldığım Oklahoma City Thunder formasının etek kısmındaki etiketinde beden yazmaması, onun dışında herşeyleri aynı. En son aldığım forma o, belki artık bedeni de yazmıyorlardır, bilemiyorum.
-
Hic anlasılmıyor yani fark. Ben zaten sadece üst alcam fark olmaz demi göze batma yani
Hayır göze batacak değişiklikler yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler