Şimdi Ara

NBA 2K11 (ÇIKTI) (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.654
Cevap
0
Favori
145.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 12 dakika oynuyordum Superstar'da maçlar çok çekişmeli geçiyordu. Ama saçmalıklar oluyordu mesela Clevland-Miami yi nasıl yenebilir??? Bende oluyordu işte. Ama önerim 12 dakika eğer ilk 5'te çıkıyorsan 8 dakikada olabilir. Ama 8 dakikadan az önermiyorum.
    Ben sadece Draft Combine maçlarını 3 dakika oynuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_seko

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

quote:

Pick and Roll'u dediğim gibi yapın adam gelir perdeyi yapar ve içeri devrilir.

Hocam dediğin gibi yaptığımda adamların üzerinde rakamlar ve harfler çıkıyor basıyorum herhangi birine pick and roll falan yapmıyor, set oyunu oynamaya başlıyoruz.

Basıp çekme biraz basılı tut bi uzun perde yapmaya geldiğini gördüğün an elini çek. Eğer elini çekmessen Pick n Pop yapar. Ki oda pek işe yaramıyor.

Vallaha teşekkürler asist sayım tavan yaptı sayende . Savunmada zorlanıyorum şimdilik o kadar. Siz kaç dakikalık oynuyorsunuz oyunu bu arada?

Eskiden 8 dk oynardım. Şimdi 5'e düşürdüm. Bu arada Boston'a karşı oynadığımda maçlarda R.Rondo'dan çok top çalıyorum. Dün Final maçı vardı. 4 maçta 25 top çaldım. Tavsiyem RR9'a baskı yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Mountain State

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam dediğin gibi yaptığımda adamların üzerinde rakamlar ve harfler çıkıyor basıyorum herhangi birine pick and roll falan yapmıyor, set oyunu oynamaya başlıyoruz.

Basıp çekme biraz basılı tut bi uzun perde yapmaya geldiğini gördüğün an elini çek. Eğer elini çekmessen Pick n Pop yapar. Ki oda pek işe yaramıyor.

Vallaha teşekkürler asist sayım tavan yaptı sayende . Savunmada zorlanıyorum şimdilik o kadar. Siz kaç dakikalık oynuyorsunuz oyunu bu arada?

Eskiden 8 dk oynardım. Şimdi 5'e düşürdüm. Bu arada Boston'a karşı oynadığımda maçlarda R.Rondo'dan çok top çalıyorum. Dün Final maçı vardı. 4 maçta 25 top çaldım. Tavsiyem RR9'a baskı yapın.

Rondo gibi ball handling'i yüksek bir oyuncudan nasıl top çalabildin merak ediyorum. Zira oyuncun 'elinden' topu çalmak çok zor. Sürekli reaching foul veriyor. Ama pas aralarına girerek yapılabilir kanımca. Bende o şekilde 7 steal falan yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 15 Mayıs 2011; 13:26:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rondo gibi ball handling'i yüksek bir oyuncudan nasıl top çalabildin merak ediyorum. Zira oyuncun 'elinden' topu çalmak çok zor. Sürekli reaching foul veriyor. Ama pas aralarına girerek yapılabilir kanımca. Bende o şekilde 7 steal falan yapıyorum.

Pas arası falan da değil direk çalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 14 Mayıs 2011; 22:04:23 >

• Aklıma geldi bana üçlük atış stilinizi söyler misiniz? Eskiden çok iyi atardım. 3-4 maçtır atışlarım çok kötü. Yardım edinn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 14 Mayıs 2011; 22:30:16 >
  • Oyundaki en iyisi bence: Textbook ve Ray Allen'ın ki. Ama Textbook favorimdir. PF hariç tüm mevkilerde kullanılabilir.

Jordan ve LBJ'de güzel estetik açısından ama ben onlarla pek atamıyorum.
  • quote:

Oyundaki en iyisi bence: Textbook ve Ray Allen'ın ki. Ama Textbook favorimdir. PF hariç tüm mevkilerde kullanılabilir.

Textbook dediğin gibi çok iyi ama favorim Mj
  • Bu arada bir yerde gördüm yazayım dedim. Belki MP'ye yeni başlayan arkadaşlara yardımı dokunur:

OFFENSE - Ofansif özellikleriniz

Shot Inside : Pota altından attığınız şutları geliştirir.

Shot Close : Boyalı bölgeden attığınız şutları geliştirir.

Shot Medium : Orta mesafeden attığınız şutları geliştirir.

Shot 3PT : Üçlüğünüzü geliştirir.

Free Throw : Serbest atışlarınızı geliştirir.

Shot Low Post : Post pozisyonunda attığınız şutları geliştirir. (Post = Sizi tutan kimseye sırtınızı verdiğiniz an.)

Layup : Turnikelerinizi geliştirir.

Dunk : Smacınızı geliştirir.

Standing Dunk : Pota altından bastığınız smaçları geliştirir.

Shoot in Traffic : Zor yada karmaşık pozisyonlarda attığınız şutları geliştirir.

Shoot off Dribble : Top sürerken bir anda durup attığınız şutları geliştirir.

Ball Handle : Daha iyi crossover yapmanızı sağlar.

Off Hand Dribbling : Kullanmadığınız elinizle daha iyi top sürmenizi sağlar.

Ball Security : Top hakimiyetinizi sağlar. (örn:karşınızdaki topu elinizden daha zor çalar.)

Pass : Paslarınızı geliştirir.

Offensive Low Post : Post durumundayken yaptığınız hareketleri (omuz fake'i, vs.)geliştirir.

Hands : Topu daha iyi yakalamanızı, tutmanızı sağlar.

Offensive Rebound : Ofansif ribaunlarınızı geliştirir.

DEFFENSE - Defansif özellikleriniz.

Deffensive Low Post : Rakibinizi post pozisyonunda daha iyi savunmanızı sağlar.

Block : Bloğunuzu geliştirir.

Steal : Top çalmanızı geliştirir.

Defensive Rebound : Defansif ribaundlarınızı geliştirir.

On Ball Deffense : Rakibinizle karşı karşıya kaldığınızda daha iyi savunma yapmanızı sağlar ve rakip crossover yaptığında, hareketleri daha zor yemenizi sağlar.

PHYSICAL - Fiziksel özellikleriniz.

Hustle : Sıkışık, zor pozisyonlarda topla hakimiyetinizi daha üst düzeye çıkartır.

Speed : Fastbreaklerde oyuncunuzun hızlı koşmasını sağlar.

Stamina : Oyuncunuzun daha geç yorulmasını sağlar.

Vertical : Daha iyi sıçramanızı sağlar. Bu sayede daha iyi blok koyabilir, smaç basabilirsiniz.

Durability : Oyuncunuzun sakatlanma oranını azaltır.

Quickness : Oyuncunuzun daha çabuk, hızlı olmasını sağlar.

Strength : Oyuncunuz daha güçlü olur. (Örn:Post pozisyonunda karşınızdaki oyuncuyu iteleyerek potaya daha çok yaklaşmanızı sağlar.)

MENTAL - Yapay zeka, oyuncu siz yaptırmadığınız halde olumlu şeyler yapmaya çalışır.

Offensive Clutch : Son saniyelerde oyuncunuzun daha rahat olabilmesini daha az hata yapmasını sağlar. (örn ; MJ)

Deffensive Clutch : Oyun esnasında defansta daha agresif olmanızı sağlar.

Emotion : Daha kolay düdük almanızı sağlar, yani içeri girdiğinizde daha kolay faul çalınır ve serbest atışa gidersiniz, superstarlara her zaman yapıldığı gibi.

Deffensive Awaraness : Bu özelliğiniz üst düzeyse oyuncunuz bazı pozisyonlarda araya girip top çalabilir, blok yapmaya çalışabilir ve ikili sıkıştırma yapabilir.

Offensive Awaraness : Rakip sizi ikili sıkıştırdığında daha kolay sıyrılmanızı, biri sizin elinizden top çalmaya çalışırken bir anda topu kenara çekip karşınızdaki oyuncuyu arkanızda bırakmanızı sağlar.

Consistency : Şut atmaya daha iyi konsantre olmanızı, şutlarda isabet buldukça oyuncunun ısınmasını ve ard arda sayı bulmasını sağlar, aynı zamanda oyuncunun kaçırdığı bir şutun etkisinden daha kolay kurtulmasını sağlar.

• quote:

Oyundaki en iyisi bence: Textbook ve Ray Allen'ın ki. Ama Textbook favorimdir. PF hariç tüm mevkilerde kullanılabilir.

Sağol bugün bi' bakayım.
  • quote:

quote:

Sağol bugün bi' bakayım.

La bununla da atamıyorum. Deli oldum. En sonunda Quick gibi bi'şey yaptım en azından 3 atıştan birini sokuyor. Eski stilin de ne olduğunu unuttum. Ama yaptığıma yakın bi'şey. Bi' de bu atış problemi takımla alakalı olabilir mi? Eskiden Utah'taydım. Bazen 5'te 5 yaptığım oluyordu. Önümde adam olsa bile sokuyordu, şimdi Miami'deyim boş atışları bile kaçırıyor.

• quote:

quote:

quote:

Sağol bugün bi' bakayım.

La bununla da atamıyorum. Deli oldum. En sonunda Quick gibi bi'şey yaptım en azından 3 atıştan birini sokuyor. Eski stilin de ne olduğunu unuttum. Ama yaptığıma yakın bi'şey. Bi' de bu atış problemi takımla alakalı olabilir mi? Eskiden Utah'taydım. Bazen 5'te 5 yaptığım oluyordu. Önümde adam olsa bile sokuyordu, şimdi Miami'deyim boş atışları bile kaçırıyor.

Atışların takımla alakalı olduğunu sanmam. Atışlar şunlara bağlı benim bildiğime göre:
    Medium Shot (3PT'de olabilir tabi.)
    Shoot in Traffic : Karışık pozisyonlarda şut girmesini arttırıyor.
    Shoot off Dribble : Bir anda durup atmanı sağlıyor.
    Offensive Clutch : Son saniye şutları ve baskı altındaki şutları rahat atmanı sağlıyor.
    Consistency : Tüm şutlar için bu özellik gerekli konsantrasyon demek. Buda şut atarken + sağlıyor.
    Birde 'on fire' ve 'cool hands' durumu var. Eğer 'on fire' durumundaysan (ki bunun içinde konsantrasyon yüksek olmalı) attığın çoğu şut girer çünkü havaya girmişsindir. Eğer 'cool hands' durumundaysan en kolay şutların bile girmez.
    On Fire olmak için ard arda sayılar yollayıp smaçlar basmalısın.
    Cool Hands olmak için uzun süre sayı atamayıp sürekli turnover yapan bi oyuncu olmalısın.

Son olarak atış stilide çok önemlidir şutun girmesinde. En iyisi "Textbook" bana göre. Zaten internetten My Player'lara bakarsan hepsi Textbook kullanır genelde. (örn. Chris Smoove)

Sonuç olarak takımla alakası olmadığını düşünüyorum.
    Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağol bugün bi' bakayım.

Atışların takımla alakalı olduğunu sanmam. Atışlar şunlara bağlı benim bildiğime göre:
    Medium Shot (3PT'de olabilir tabi.)
    Shoot in Traffic : Karışık pozisyonlarda şut girmesini arttırıyor.
    Shoot off Dribble : Bir anda durup atmanı sağlıyor.
    Offensive Clutch : Son saniye şutları ve baskı altındaki şutları rahat atmanı sağlıyor.
    Consistency : Tüm şutlar için bu özellik gerekli konsantrasyon demek. Buda şut atarken + sağlıyor.
    Birde 'on fire' ve 'cool hands' durumu var. Eğer 'on fire' durumundaysan (ki bunun içinde konsantrasyon yüksek olmalı) attığın çoğu şut girer çünkü havaya girmişsindir. Eğer 'cool hands' durumundaysan en kolay şutların bile girmez.
    On Fire olmak için ard arda sayılar yollayıp smaçlar basmalısın.
    Cool Hands olmak için uzun süre sayı atamayıp sürekli turnover yapan bi oyuncu olmalısın.

Son olarak atış stilide çok önemlidir şutun girmesinde. En iyisi "Textbook" bana göre. Zaten internetten My Player'lara bakarsan hepsi Textbook kullanır genelde. (örn. Chris Smoove)

Sonuç olarak takımla alakası olmadığını düşünüyorum.
    Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

Zaten güçlerim ful, açıkladığın için sağol eve gidince yeniden deneyeceğim, inşallah olur.

• @ Ghost Knight ilk önce yukarıdaki bilgiler için teşekkürler. Ama ben bu defans olayını hala çözemedim steal olayını yapamıyorum bir türlü ve benim tuttuğum adam banko en skorer isim oluyor

Mo Williams 60 attı lan bana düşün Steal ve defans olayını nasıl yapabilirim bi bunu öğrenmek istiyorum bir de benim şutlar yine girmiyor, şut stilimi senin dediğin gibi yaptığım halde. Şut tuşu ile mi şut atıyorsunuz yoksa sağ elle atma gibi bir tuş var onla mı atıyorsunuz?

Bu arada şut özelliklerim fena değil, 70'lerde hepsi.

• Steal işi zordur zaten anca önceden sezeceksin adamın nereye pas atacağını oraya uzanacaksın öyle çalıyorum ben çalamasam bile tipliyorum + puan geliyor. Defans işininde öğretilecek bi yanı yok oynaya oynaya geliştireceksin. Ancak bir tüyo verebilirim. Savunmada olduğun zaman 'Clutch' tuşuna basarsan tuttuğun adama yakın durur kolay kolay ayrılmaz ona yapışır. Çok etkisi olmasada yinede etkisi var. Şuta gelecek olursak... Neden bu kadar 'şeysiniz' anlamadım. Yani gerçek hayatta bile Kobe'nin şut kaçırdığı oluyor siz oyunda hiç kaçırmıyım diyorsunuz olur mu öyle şey. Oyunun dengesi o zaten hepsini 99 yapsanız bile kaçıracaksınız çünkü oyunda 'Slider' diye bir şey var. My Player'da slider'lar default'ta 50 dir. Simulation'da 45. Diyelim ki sizin 3lüğünüz 30 olsun ama slider 99 olsun %99 ihtimalle her şutunuz girer. Yada tam tersi 3lüğünüz 99 olsun slider 30 o zaman neredeyse hiç bir şutunuz girmez. Denge dediğim olay o. Onlarla oynalınabiliyor mu derseniz 1.0.1 Patch'ini yüklediyseniz hayır. Ama eski patch'le oynuyorsanız trainer'ı var.

• Yav oyunu oynarken deli oluyorum. Rakibin defansını geçemiyorum adam sabit duruyor yinede geçemiyorum fakat öyle bir defansı ben hiç yapamadım adam yanımdan akıp gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan
    Yav oyunu oynarken deli oluyorum. Rakibin defansını geçemiyorum adam sabit duruyor yinede geçemiyorum fakat öyle bir defansı ben hiç yapamadım adam yanımdan akıp gidiyor.

Cross-over yapmayı denedin mi? Biraz sağ-sol yap ve hızlı koş bi' de adama çok yakından savunma biraz boşluk olsun o zaman geçemez. Önünü kapat tam karşısında dur, durmazsan geçer zaten.

• arkadaşlar yardım lutfen 2k11 onlıne oynarken pıng oluyor nasıl kurtucam bundan
  • quote:

Steal işi zordur zaten anca önceden sezeceksin adamın nereye pas atacağını oraya uzanacaksın öyle çalıyorum ben çalamasam bile tipliyorum + puan geliyor. Defans işininde öğretilecek bi yanı yok oynaya oynaya geliştireceksin. Ancak bir tüyo verebilirim. Savunmada olduğun zaman 'Clutch' tuşuna basarsan tuttuğun adama yakın durur kolay kolay ayrılmaz ona yapışır. Çok etkisi olmasada yinede etkisi var. Şuta gelecek olursak... Neden bu kadar 'şeysiniz' anlamadım. Yani gerçek hayatta bile Kobe'nin şut kaçırdığı oluyor siz oyunda hiç kaçırmıyım diyorsunuz olur mu öyle şey. Oyunun dengesi o zaten hepsini 99 yapsanız bile kaçıracaksınız çünkü oyunda 'Slider' diye bir şey var. My Player'da slider'lar default'ta 50 dir. Simulation'da 45. Diyelim ki sizin 3lüğünüz 30 olsun ama slider 99 olsun %99 ihtimalle her şutunuz girer. Yada tam tersi 3lüğünüz 99 olsun slider 30 o zaman neredeyse hiç bir şutunuz girmez. Denge dediğim olay o. Onlarla oynalınabiliyor mu derseniz 1.0.1 Patch'ini yüklediyseniz hayır. Ama eski patch'le oynuyorsanız trainer'ı var.

Ben hepsini sokmak istemiyorum tabii ki, hatta öyle bir şey de demedim. Ama bariz hiç bir şutum girmiyor. Ve boşum. Zorlama şutlar olsa anlayacağım da öyle şutlar da değil. Boş şut ve girmiyor. Şu tuş olayını da söylerseniz bi de?

Defans olayında seziyorum nereye atacağını ama ya zamanlama hatası oluyor ya da tam top ile adam arasındayım steal tuşuna da basıyorum fakat kapmıyor boşa elini uzatıyor.

• Beyler üçlük olayını buldum. Flick'i deneyin çok iyi. Boş olduğunuzda kesin atıyor. Ama altınızdaki güç işaretinde hiç mavi olmayacak. Sarı olacak.
  • beyler güncellemeyi yapamadım bana yardımcı olabilcek biri var mı online oynayamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.