Şimdi Ara

'Nazo Soğuk' İÇMEYİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
34.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Bende geçenlerde bi paketini açtım.İçinden yeşil parçalar çıktı küflenmiş diye çöpe atmıştım.

Alıntıları Göster
    Ya iyiki yazmışın Citizen ben pek içmem ama bildiğim iyi oldu. Saolasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Silver

Ya iyiki yazmışın Citizen ben pek içmem ama bildiğim iyi oldu. Saolasın...

Alıntıları Göster
    Sanıyorlar ki para kazanmak kolay!!!Bir reklam tamam köşe dönüldü!!her şey o kadar basit değil.eyvallah citizen işte böyle topikler açılırsa halk bilinçlenir ve alacağı varsa almaz tıpkı ''TURKUAZ SU''gibi.Listeye NAZO da eklendi ark.lar.eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Sanıyorlar ki para kazanmak kolay!!!Bir reklam tamam köşe dönüldü!!her şey o kadar basit değil.eyvallah citizen işte böyle topikler açılırsa halk bilinçlenir ve alacağı varsa almaz tıpkı ''TURKUAZ SU''gibi.Listeye NAZO da eklendi ark.lar.eyvallah

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Evet geçenlerde de turkuaz suya yönelik bir topic vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Evet geçenlerde de turkuaz suya yönelik bir topic vardı

Alıntıları Göster
    reklamıda iğrenç reklamı nezaman çıksa kırize giriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray08

reklamıda iğrenç reklamı nezaman çıksa kırize giriyorum

Alıntıları Göster
    ondan iyisi meyvenin kendisi
    var mı nazo gibisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yashar

ondan iyisi meyvenin kendisi
    var mı nazo gibisi

Alıntıları Göster
    Sahte bir slogannn...
  • quote:

Sahte bir slogannn...

Alıntıları Göster
    ondan iyisi bizim arka bahçedeki kanalizasyon deliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray08

Alıntıları Göster
    Koray08
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Koray08
    quote:

Alıntıları Göster
    1 ay önce çok susamıştım yanımda bozuk 250 vardı bari tümü bozdurmadan bu çok ucuzaa içeceği aldım.Bir yudum aldım vee olduğu gibi duvarın üstüne bıraktımm Gittim su aldım ağzımdaki tad koku gitsinn diye iğrençç..

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

1 ay önce çok susamıştım yanımda bozuk 250 vardı bari tümü bozdurmadan bu çok ucuzaa içeceği aldım.Bir yudum aldım vee olduğu gibi duvarın üstüne bıraktımm Gittim su aldım ağzımdaki tad koku gitsinn diye iğrençç..

Alıntıları Göster
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

...

Alıntıları Göster
    citizen çok tşk bilgi için.

aynı yargıları tang içim ve markalar içinde geçerli sayıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

citizen çok tşk bilgi için.

aynı yargıları tang içim ve markalar içinde geçerli sayıyorum

Alıntıları Göster
    o ekstrakt almakta kullanılan ne idüğü belirsiz meyvelerden ve o boyalardan sonra tüketmek cesaret ister. ama göz görmeyince gönül katlanırmış. olay budur. zira 6 senedir vardı bu.. ülker bile bunu tip tip şekillerde link diye içirdi hala içiriyor sonra geçiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F

o ekstrakt almakta kullanılan ne idüğü belirsiz meyvelerden ve o boyalardan sonra tüketmek cesaret ister. ama göz görmeyince gönül katlanırmış. olay budur. zira 6 senedir vardı bu.. ülker bile bunu tip tip şekillerde link diye içirdi hala içiriyor sonra geçiriyor.

Alıntıları Göster
    Sadece bunun toz içeceklerlemi sınırlı sanıyorsunuz? Size üreticiden bir hikaye:
    Biz köylüyüz, babam öğretminlik, çiftçilik derken birde aromaya şeftali almaya başlamıştı. Meyva suyu yapmak için alınan şeftaliler çürük kurtlu zedeli oluyor. yani atılacak şeftaliyi cüzi bir paraya fabrikaya satıyorsunuz. neyse bunu geçtim, şeftaliler beş günde bir alınıyor, ve o çürük şeftaliler 5 gün iyice çürüyor hiç sağlam kalmıyor.Bu şeftaliler kasalar içinde halin arkasında beklerken, köpeklerin kasaları tuvalet olarak kullandığını gördüm. neyse kamyonlar geldiğinde şeftalileri aldılar, sinek ve çürük kokusu mide kaldırır vaziyette. neyse babam bu yıl almadı AROMAYa şeftali. arkadaşlar bu tür içecekleri satın almayın. alın meyveyi evde meyve suyu yapın...

Aromanında bir sloganı vardı ::: "YA DALINDA YA AROMADA" diye ben bunu biraz daha gerçekçi hale getirdim :: " YA ÇÖPLÜKTE, YA AROMADA" diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ReBeR

Sadece bunun toz içeceklerlemi sınırlı sanıyorsunuz? Size üreticiden bir hikaye:
    Biz köylüyüz, babam öğretminlik, çiftçilik derken birde aromaya şeftali almaya başlamıştı. Meyva suyu yapmak için alınan şeftaliler çürük kurtlu zedeli oluyor. yani atılacak şeftaliyi cüzi bir paraya fabrikaya satıyorsunuz. neyse bunu geçtim, şeftaliler beş günde bir alınıyor, ve o çürük şeftaliler 5 gün iyice çürüyor hiç sağlam kalmıyor.Bu şeftaliler kasalar içinde halin arkasında beklerken, köpeklerin kasaları tuvalet olarak kullandığını gördüm. neyse kamyonlar geldiğinde şeftalileri aldılar, sinek ve çürük kokusu mide kaldırır vaziyette. neyse babam bu yıl almadı AROMAYa şeftali. arkadaşlar bu tür içecekleri satın almayın. alın meyveyi evde meyve suyu yapın...

Aromanında bir sloganı vardı ::: "YA DALINDA YA AROMADA" diye ben bunu biraz daha gerçekçi hale getirdim :: " YA ÇÖPLÜKTE, YA AROMADA" diye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

Haklısın arkadaşım O meyve sularının 1 ltlikeri pek dikkat çekmiyor onu gözle göründüğünden duru yapıyorlar da Allah aşkına 200 ml'likleri bardağa koyup bir için bakalım. Ben böyle bir talihsizliğe düştüm de daha artık içmiyorum. O nasıl vişne suyu öyle bulanık bir lağam suyu gibiydi görüntüsü.
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

Haklısın arkadaşım O meyve sularının 1 ltlikeri pek dikkat çekmiyor onu gözle göründüğünden duru yapıyorlar da Allah aşkına 200 ml'likleri bardağa koyup bir için bakalım. Ben böyle bir talihsizliğe düştüm de daha artık içmiyorum. O nasıl vişne suyu öyle bulanık bir lağam suyu gibiydi görüntüsü.
    />

Alıntıları Göster
    gidin ayran icin süt icin su icin arkadaslar,

toz iceceklerin hicbirini icmeyin zira iclerinde hic meyve yok tamamen kimyasal maddeler, gıda boyaları, tatlandırıcılar, seker bile yok bazılarında ...

meyve suları konusunda ise dimesi tavsiye ederim, hem kaliteli (kemalpsa daki fabrikalarını dayım gezmis) hem de nispeten ucuz, ayrıca pınara da guvenebileceginizi dusunuyorum ama cappy ve turkuaz almayın bence... nedeni tamamen duygusal coca cola nın tadını baska ir yerde bulsam onu da almayacagım ama mecbur alısmısız bir kere ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ybsert

gidin ayran icin süt icin su icin arkadaslar,

toz iceceklerin hicbirini icmeyin zira iclerinde hic meyve yok tamamen kimyasal maddeler, gıda boyaları, tatlandırıcılar, seker bile yok bazılarında ...

meyve suları konusunda ise dimesi tavsiye ederim, hem kaliteli (kemalpsa daki fabrikalarını dayım gezmis) hem de nispeten ucuz, ayrıca pınara da guvenebileceginizi dusunuyorum ama cappy ve turkuaz almayın bence... nedeni tamamen duygusal coca cola nın tadını baska ir yerde bulsam onu da almayacagım ama mecbur alısmısız bir kere ...

Alıntıları Göster
    sütün içine de en önemli süt markaları süttozu koyuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: 5kaza

sütün içine de en önemli süt markaları süttozu koyuyo

Alıntıları Göster
    Çok doğru. Çok uyanıklar var bu dünyada malesef
  • quote:

Çok doğru. Çok uyanıklar var bu dünyada malesef

Alıntıları Göster
    Bugün markette tang alırken yan tarafında gördüm bunu... Daha önce hiç almaya bile yeltenmediğim halde 20 kuruşa görünce deneme amaçlı aldım...

Bir tutam toz çıktı içinden... 1.5 Litre su ile karıştırdım... Tadı pek fena gelmedi ama sanırım boyadan ibaret birşey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 241

Bugün markette tang alırken yan tarafında gördüm bunu... Daha önce hiç almaya bile yeltenmediğim halde 20 kuruşa görünce deneme amaçlı aldım...

Bir tutam toz çıktı içinden... 1.5 Litre su ile karıştırdım... Tadı pek fena gelmedi ama sanırım boyadan ibaret birşey...

Alıntıları Göster
    Evet iğrenç bişey geçende 1 litre şişeye bi poşet boşalttım şurup gibi oldu
    Damacana da yapacan en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

Evet iğrenç bişey geçende 1 litre şişeye bi poşet boşalttım şurup gibi oldu
    Damacana da yapacan en iyisi

Alıntıları Göster
    Tang dururken almamak lazım böyle dandik şeyleri.Ayrıca nazo ne ya.Köylü kızı ismi gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.