Şimdi Ara

Naziler : 'Türkleri fırında yakacağız' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim de birşey dikkatimi çekti maalesef şu son 3 gündeki nazi kundaklamaları bu söze destek olarak gelmiş olabilirmi ya da bu nazilerin Türklere karşı önceden planlayarak başlattığı bir saldırı olabilir mi??
    yorumlarınızı bekliyorum bu durumda orada yaşayan Türkler ne yapmalıdır??
    Saygılarımla...
  • http://www.milliyet.com.tr/2008/02/06/son/sontur42.asp?prm=0,420879

    hackerlarımız iş başındadoğrumu yaptıkları bilinmez ama şu varki bu oradaki Türklere yalnız değilsiniz'i aşılıyor ! ! !
  • Almanya bir hata yaptı, Türklere kapılarını açtı. Şimdi ise bunun pişmanlığını yaşıyorlar. 2006'da Almanya'dan uçakla dönerken, oraya ilk giden Türklerden bir teyze ile yanyanaydım. Kadın okumamış; ama bir konuşması, bir düşünceleri, hayat görüşü var, karşınızda profesör var sanırsınız.
    Türkler orada işçi sınıfından yükselerek şu an birçok işte patron konumuna geldi. Almanları kendi ülkelerinde altlarında çalıştırıyorlar. Almanlar da bu duruma kafayı yiyor. Hem işsizlik artıyor hem de iş bulduklarında da bir Türkün altında çalışıyorlar.
    Ayrıca buradan oraya akın edenler genelde Doğu'da yaşayan vatandaşlarımızdı. Köyde tarla sürüp, hayvan güderken, bir anda Berlin'e , Hamburg'a düşerseniz sudan çıkmış balığa dönersiniz.
    İstanbul'a bakın, köyden gelip giyimini kuşamını, yaşantısını değiştirmeyenler hor görülmüyor mu?
    Almanlar da haklı olarak hor görüyor. Havaalanına dış hatlara yolunuz düştüyse, öyle tipler varki, utanıp kendinize "bu mu yurtdışında yaşıyor" diyorsunuz...
    Siz bile bu insanlardan utanırken, Almanlar ne yapsın? Adamlar haklı olarak bir yerden sonra kin ve nefret besliyorlar. Onlar orada gördüklerini, genele vurup, işte Türkler bu diyorlar.
    Ben 2006'da kız arkadaşımı ziyarete gittim. Mezuniyet balosuna katıldım. Orada birçok öğrenci ve veli Türklere karşı önyargılıydı.
    Herkes dik dik bana bakıyordu. Ama sonra ne oldu? Hepsinin önyargısını, Türklere karşı olan düşüncelerini değiştirdim. Ve şimdi hepsi kabul ediyor ki; orada yaşayanlarla gerçek Türk profili çok farklı.
    Birey olarak belli bir kesimin düşüncelerini değiştirebilirsiniz, genele ulaşmak için devletin bir şeyler yapması gerekiyor. Ama onlar da durumdan memnunki kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: DEJ@WU

    Yakında Kurtlar Vadisi'nin bunla ilgili de bir filmi veya dizisi çıkar.

    bencede polat nazilere karşı veya polat almanyada veya kurtlar vadisi Neonazi
  • Nazilerin en güzel yani yahudilerin ne oldugunu onlarin görmesi şimdi israili görüyoruz.
  • Allah dan benim yiğenim yani 2 yaşında olan abisine cuguli dediğin de yanında siz yoktunuz yoksa abisine ne bekliyosun patlatsana bi tane şu veledin ağzına falan derdiniz diye düşünüyorum .... hepiniz değil bir çoğunuz u eleştirdim



    o değil millet konuşmaya yer arıyo... bişey olsa da konussak hesabı bu topic e bakıp bişey yazmama ihtiyacı duyanlar a saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.