Şimdi Ara

Nazi Filmleri Tavsiyeler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
4
Favori
76.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egzantirig

piyanisti sinemada izledim..

izledigim en güzel gercekci flimlerden biriydi

...çok önceden izlemiştim jony deep güzel tespit

Birkaç kişinin tavsiyesine uyup indirip izledim..Saçma gibi geldi bana..İnglizce hiç yakışmıyor Hitler'e..Zaten Hitler rolünü oynayan adam da benzemiyor ya orası ayrı..

BuralARDA Biri Var , Bizi CoşTURAN
  • konu 4-5 defa hortlatılmış..:)

Muhammed Ali
  • Anladığım kadarıyla arkadaşlar nazi ruhunu damarlarında hissetmek isteyen benim gibi Alman hayranı arkadaşlar::D malesef hitlerin başarılarını öven bir film bulamzsınız sinema tarihinde ama en fazla katliamın tavan yaptığı film amendir. izleyin derim. eğer Hitlerin savaştaki başarılatıyla hayretler içinde kalmak istiyorsanız secrets of world war 2 belgeselini edinin edinemiyorsanız benimle irtibata geçin yardımcı olurum. örneğin belgeselde diesel motorun nasıl yapıldığı açıklanıyor. sizcede ilginç bi konu değil mi veya jet motorunun mucidinin naziler olduğunu biliyormuydunuz?

Orijinalden alıntı: KKM

en tazesi DOWNFALL (der UNTERGANG)
    Hitler- Rise Of Evil
    schinder's list
    world is beatifull

Bende tam bunları yazmak için girmiştim 4 nüde izle çok güzel nazi filmleri...

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: KKM

en tazesi DOWNFALL (der UNTERGANG)
    Hitler- Rise Of Evil
    schinder's list
    world is beatifull

Bende tam bunları yazmak için girmiştim 4 nüde izle çok güzel nazi filmleri...

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Inglourious Basterds 2009
    Piyanist
  • Downfall(Der Untergang) kesin ve bence filmin devamı olan Munich.ikisi de 10 numaradır.Downfall'da hitlerin çöküşü ve Munich'te de çöküş sonrası yakalanan generallerin idamlarına kadar geçen süreçler konuları işleniyor.

bunlarda yahudi konusu çok var diyemem.daha çok naziler üzerine.

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Inglourious Basterds 2009

şunu nazi filmi diye yazmayın, resmen bişey geçmişler adamlarla.

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • Nazilerle film arıyorsan çok film var.Fakat %95'i yahudi filmi yani hep almanları kötüler yahudiler hep holokost derdinde.Ben nazi filmlerinin hayranıyımdır.Seni araştırmaya itiyor biraz .

FİLMLER

hitler: the rise of the evil (adolf hitleri anlatır çook güzel bi film)
    Escape from Sobibor ( gerçek hayattan konu alınmış bir film)
    Vita è bella, La(HAYAT GÜZELDİR) (bu film başta sıkıcı inatla izleyin pişman olmazsınız.)
    amen_(2002) (gaz odaları felan meraklısı için bir film)
    Gri Bölge ~ The Grey Zone (2001) (sıkıcı ama meraklıysanız kesin izleyin krematoryumlar açık gösteriliyor)
    Uzun gece(the longest day) (normandiya cıkarmasını anlatır güzel bir film )
    çöküş(Downfall) (cok güzel yapılmış bir film hitlerin çaresiz kalışı almanyanın çöküsü anlatır)
    Er Ryan'ı Kurtarmak(Saving Private Ryan) (nazilerle pek alakası yok fakat azda olsa var güzel bir film)
    The Great Escape (büyük firar) (sadece generaller var bide gestapo için izledim güzel bir film)
    Kalpazanlar ( orta derece bir film ama izlenmesi gerek)
    Schindler'in Listesi
    piyanist
    Tanrının Unuttuğu Çocuk ~ Edges Of The Lord (2001)
    Stalag 17 1953
    Ölümcül Sır ~ Apt Pupil (1998)
    Avrupa Avrupa ~ Europa Europa (1990)
    . General Patton (1970)
    Leningrad Kuşatması ~ Attack On Leningrad (2009) ( Harika film film kesin etkisinde kalırsınız)
    Stalingrad 1993

Bunları izleyin tamamen fikir sahibi olursunuz .Eger yetmezsse daha cok var daha fazla isteyenler mesaj atsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SESSİZ_DÜNYA -- 24 Nisan 2011; 10:46:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Savaşın geneli olarak en iyisi piyanist bana göre.Hitleri anlamak için de çöküş ideal filmdir.

Hemen izliyorum hocam

Orijinalden alıntı: aycibin

Downfall(Der Untergang) kesin ve bence filmin devamı olan Munich.ikisi de 10 numaradır.Downfall'da hitlerin çöküşü ve Munich'te de çöküş sonrası yakalanan generallerin idamlarına kadar geçen süreçler konuları işleniyor.

bunlarda yahudi konusu çok var diyemem.daha çok naziler üzerine.

Bu filmi bulamadım nedense hocam:? imdb linki filn eklermisinz?
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • hitler:the rise of evil
    hitler the last 10 days
    der untergang (çöküş)
    er ryanı kurtarmak
    piyanist
    stalingard
    kapıdaki düşman

kimi filmlerde adolf hitleri vatan haini olarak kimi filmlerde ise hitleri kahraman olarak göstermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz -- 7 Mayıs 2011; 17:31:42 >

Orijinalden alıntı: deoksiriboz

hitler:the rise of evil
    hitler the last 10 days
    der untergang (çöküş)
    er ryanı kurtarmak
    piyanist
    stalingard
    kapıdaki düşman

kimi filmlerde adolf hitleri vatan haini olarak kimi filmlerde ise hitleri kahraman olarak göstermişler.

Hangilerinde kahraman gibi göstermişler ki Hitler'i :?
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • İlgilendiğim ve sempati beslediğim bi konu msjım bulunsun ,..
    Belki aralarında pek sanmasamda izlemediklerim olabilir..

Yani sığınak filmi.Kimse tavsiye etmemiş hayırdır?Beni çok gerdi değişik ve güzel bir film.Deneyler ve üstün ırk üzerine bol aksiyonlu bir film.

http://www.imdb.com/title/tt0892899/
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.