Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.990
Cevap
742
Favori
1.859.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can851

Sim bloke sorunu olanlar uygulamayı güncellesin (android)
    sim kart bloke kaldirma gibisinden bisey mi geldi ekran goruntusu atabilir misiniz? ona gore android kullanan arkadasimdan rica edip bende bloke kaldirayim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycIone

sim kart bloke kaldirma gibisinden bisey mi geldi ekran goruntusu atabilir misiniz? ona gore android kullanan arkadasimdan rica edip bende bloke kaldirayim.

Alıntıları Göster
    Uygulamayı güncellerken yenilikler kısmında gördüm ss atamıyorum çünkü bende çıkmıyor sim bloke vs olmadığı için ☹️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cycIone kullanıcısına yanıt

NFC kullanılarak kimlik tanıtımıyla sim kart bloke kaldırma işlemi gelmiş.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

sorunu çözmediyseniz anlatayım.

• IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. 50 tane kayıt açtım çözüm yok

• iosa gelmemiş NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Nfc çalışıyor ama iosa gelmemiş o özellik. kimliğin çipi ön kameranın altındaki ahizeye koyunca okuyor.

Arkadaşalar toplanın. Benim de numara taşıdığımdan dolayı bir iki hafta kadar kapalı kaldı. Sorunu dün çözebildim sonunda. Öncesinde bir sürü mail atmıştım olmamıştı. sonra gelen mailde şubeye gidip dilekçe veriniz diyordu.

Sonra şubeye gittim durumu anlattım ama şubedekiler bilgisiz olduğu için hiç bir şey yapmadılar. Onlara dedim ki, gelen mailde şubeye gidip dilekçe vermen lazım. Şubedeki temsilci E dilekçeyi napcaz dediler. Velhasıl kelam haberleri yok

Sonra şubedeyken tekrardan nays uygulamasındaki yardım numarasını aradım (0850 724 0824) Sorunumu tekrar anlattım dedim ki, gelen mail üzerine şubeye geldim ama hiç bir işlem yapmıyorlar dedim. Telefondaki abla da gittiğim şubeyi, ve şubedeki konuştuğum kadının ismini sordu. Söyledim ve telefondaki kadın genel müdürlükle irtibata geçti. Dedi ki acil notuyla iletiyorum talebinizi. Ardından yarım saat geçmeden gittiğim şubeden telefonla arandım. Şubedeki kadındı arayan bi bilgisi olmayan. Dedi ki hemen gelin imzayı atın işleminizi tamamlayalım. Hazır dilekçeye isim soyisim, tarih ve imza attım. Kadın dedi ki tamamdır ben ileteceğim bu dilekçeyi. Bir saat sonra yeni mail geldi açma işlemlerine başladık diye. Akşam eve gittiğimde nays hesabım açılmıştı.

Kısacası şubeden çözülüyor arkadaşlar ama şubedekiler pek bilgili değil ve yardımcı olmuyorlar. hemen orada nays müşteri hizmetlerini arayın (0850 724 0824) ablanın ismini de verin ki onu bilgilendirsin hemen yoksa şubede 30 kişi falan var. tekrar gittiğinizde bizi aramadılar derler. (evet ben iki defa gittim ilkinde ismini bilmiyordum şubeden çıktığımda aramıştım. İkinci gidişimde şubedeyken tüm bilgileri verdim.)

• @cycIone anlattım

şubeye gitmeden önce bu mail geldi.

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]

Dilekçeyi verdikten sonra ise mu mail geldi, ardından da açıldı hesabım:

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]
    iş bank ın ilkel uygulamaları şaşırtmıyor

• Uygulamaya son güncelleme ile simkart bloke kaldırma özelliği gelmiş güya ama bulamadım. Bulabilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt

android kullanıyorsanız geldi.

şifreyi girin sonra yönlendiriyor.

iosa daha güncelleme gelmemiş

Uygulamayı açınca karşıma çıkmadi ama alışveriş yaparken SMS gelmiyor

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt

Ben de dün akşam sözde android uygulamasından blokeyi kaldırdım ama bugün hala 3d secure şifreleri gelmiyor, şubeye gitsem Nays ne ki diyecekler… İş bankası şaşırtmıyor yine.

• Müşteri temsilcisi uygulamadan kaldırılmıyor iş Bankası şubelerine gitmeniz gerekiyor dedi.

• sonunda nfc lı android bir cihaz ile sim kart blokemi kaldirdim.

• Arkadaşlar, nays kartım ile hepsiburada cüzdana yükleme sırasında hata alıyorum. (5 Kasımda problem olmadan yüklemiştim). Sadece Kendinize ait kart ile yükleme yapmanız gerekiyor gibi uyarı çıkıyor. Böyle bir problem ile karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se®hat -- 7 Kasım 2022; 14:4:14 >
  • se®hat S kullanıcısına yanıt

Bendede aynı problem yeni başladı.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.