Aylik değil artık haftalik sifirlaniyor. Haftada max 4 kez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (75. sayfa)

-
-
Deneme amaçlı 1tl yükledim parayı geri göndermeye calıstıgımda işbankası müşteri yapmaya calisiyor işbankası olmayanlar para gönderemiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sacmaladılar iyice iş bankalı olduğum halde limiti artırmıyorlar :)
-
20₺ yükle kazı kazanı al 100₺ tamamla sonra git iş bankası atmden cek ben öyle yapiyorum yoksa parayı diğer türlü kurtaramazsın yada harciyacaksın
Beyler bu nays a hiç para yükleyemez oldum karşı bankadan onay mesajı geliyor ama son aşamada yüklemiyor sebebi nedir
Sözde ay başında iş bankasindan hesaba para gönderince limitler düzelecekti, gönderdim hala 1250 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Ekim 2022; 10:7:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hergün darlıyorum fakat birşey yok çalışanlar her biri farklı birşey diyor
*** Bey nays sisteminde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle İş bankası müşterisi olmasınıza rağmen bazı müşterilerimizin limitleri hala 1250 TL olarak gözükmektedir. Konu teknik ekiplerin bilgisi dahilinde olup düzeltilmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 1 Ekim 2022; 10:15:17 > -
Arkadaşlar anketteki 30 TL’si yatan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu uygulama yeni başladı. İş bankası müşterisi yapmaya mı yoksa kimlik teyidi mi yapmaya çalışıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 1 Ekim 2022; 11:52:4 >
Çekebiliyorsak iyi yapayım bari 😂
2'si birlikte oluyor. Artık başka hesapla işlem yapmak için o hesabında bir İş Bank hesabı olması gerekiyor.
-
İsbankasi müşterisi olmayan hesabın kartıyla işlem bile yaptırmıyor bana, 3d sayfasında sistemimizde kayıtlı telefon numaranız yoktur diyor.
Atm'den para çekmede senelik 500₺ limit var bilginiz olsun.
Trendyol kampanyası bitmiş
nays anket sonucunda 30eylülde 30tl hediye para yatacaktı yatmadı. yatan var mı?
Yattı
Ne zama hocam? Bugün mü yattı 30 TL? Dün mü? Anketi diyorsunuz değil mi?
Toslaya nays kartını ekleyebilen var mı? 1tl çekim sırasında Bir sorun oluştu daha sonra tekrar deneyin diye hata veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 1 Ekim 2022; 11:56:14 >
İş bankası hesabı açtırdıktan sonra istediğimiz bankayla para çekip alabiliyor muyuz? Kazı kazan çıkıyor mu? Yoksa illa iş bankası hesabıyla mı işlem yapmak gerekiyor.
-
Yok yatmadı bende de, üzerine yattılar çok güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X