< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (156. sayfa)

-
-
Digiturk fatura ödeme digital platform kampanyasına girer mi bilen var mı arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube ve netflix ödemeleri için kullanmak istiyorum. şu an en mantıklısı nays mı arkadaşlar ? papara kullanıyorum ama nays daha fazla veriyor sanırım
-
-
Evet nays daha fazla veriyor.
- Temel Plan: Aylık 63,99 TL
- Standart Plan: Aylık 97,99 TL
- Özel Plan: Aylık 130,99 TL
Netflix yeni fiyatları: Hangisini kullanırsan kullan Papara ile 32 TL alacaksın. Nays da ise şu şekilde olacak
Temel Plan: Aylık 63,99 TL Nays iadesi 31,99 TL
Standart Plan: Aylık 97,99 TL Nays iadesi 48,99 TL
Özel Plan: Aylık 130,99 TL Nays iadesi 65,49 TL
Temel paket kullanan biriysen Nays anlamı yok. Diğerlerinde fark edecek.
-
Eyvallah sağolasın. Youtube yok sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netflix nays kampanyası uzayacak mı bakalım bugün son..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bugün değil 31 Mart son gün.
- Kampanya 2 Ocak 2023 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
Bu kısmı yanlış okudunuz sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 31 Ocak 2023; 13:3:23 > -
onaylı hesap olmama rağmen nays kartımı mastermass e ekleyemiyorum. Bisu kampanyasından faydalanmak için bu gerekli sanırım. Sms gelmiyor bir türlü aynısını yaşayan var mı?
-
İnş devam eder aynı kampanyalar , hanımdan + kendimden güzel alışveriş yaptık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eksi bakiye sorunu
Hepsibura iademe bloke koyulup, hesabım eksi bakiyeye geçmişti, epeydirde eksi bakiyede talepler icin bi dönüşte yok, başına gelen, çözen varsa yardımlarını beklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletli -- 31 Ocak 2023; 16:45:37 >
Limiti arttırmadan 1250 TL alışveriş yapsam 125 TL e ticaret kampanyasından iade gelir mi hesap limiti 1250 TL olduğu için gelmez diye yorumladım ben ama
valla digiturk online dan ödedim faturayı kopyala yapıstır yaptılar yardım kısmından (dijital platformlarda dizi film müzik geçerlidir dediler)bakalım gelecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 31 Ocak 2023; 20:58:29 >
Baktım şimdi yok.
-
Arkadaşlar trendyoldan 10.000 e laptop alıcam 250 tl iade için 2500 tl ye nays ile cüzdan bakiyesi alsak kalan 7500 tl yi kredi kartı ile ödeyebiliyor muyuz ve cüzdan ödemesine iade de sıkıntı oluyor mu ?
Gelmez çünkü iadeler de o limite dahil yazıyor kampanyalarda
Bende riske atmamak icin onaylı hesap yapıp gerçekleştirdim alışverişi teşekkürler
Uygulamada son gün yazıyor ama hem sitede hem uygulamanın yönlendirdiği ayrıntı kısmında 31 Mart son gün görünüyor.
-
En son tyden alışverişiniz ne zaman? Kasımda cüzdan kapandı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X