Şimdi Ara

Navitech NX-212F Araç Teybi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
10.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar, Navitech NX-212f araç içi teyp ve navigasyon cihazım ile ilgili bir sorunum var, cihazın navigasyon yazılımın bulunduğu sd kartı arızalandı içeriğine hiç bir şekilde ulaşamıyorum, yeni bir sd kart alarak denemediğim yazılım kalmadı ancak bir türlü navigasyon kısmını çalıştıramadım.

    cihazın ayar kısmında hiçbir şekilde klasör yolunun gösterilen bir bölümü yok, bu nedenle cihazı kullanamıyorum.

    Sizlerden ricam, bu cihazı kullanan var ise sd kart içeriğindeki klasör dizilimi nasıldır, navigasyon programının exe dosyasının ismi nedir ? veya bu teybin yazılım arayüzüne nasıl ulaşabilirim veya navitech cihazlarının navigasyon klasör dizilimi ve exe. adı nasıldır.

    Cihazım yeni garanti belgeleri ve kaşeleri herşeyi mevcut, ancak faturasını bir türlü bulamadım, navitech ile görüşmemde yeni kartı, cihaz faturası ile birlikte kendilerine gönderirsem ücretsiz yardımcı olacaklarını, aksi taktirde 120 tl gibi bir ücret vermem gerektiğini söylediler, teybi zaten yeni aldım, yazık günah 120 tl para vermem gerekli şimdi.

    yardımlarını için Şimdiden çok teşekkürler, saygılar...







  • Sayın Haski;
    Bildiğiniz gibi cihazınızda kullanmakta olduğunuz navigasyon yazılımı ve harita lisansı karta kilitlenmektedir.
    O SDkartın bozulması yada kaybolması halinde lisanlar kaybolmuş anlamına gelir.
    Fakat memnuniyetinizi sağlamak adına Bozulmuş olan Orjinal SD kartı merkez servisimize yollarsanız SD kartınıza haritanız ve lisansınız bedelsiz olarak yüklenip tarafınıza gönderilecektir.

    Tüm problemlerinizde benim ile irtibata geçiniz.

    Şahin KAYIR


    http://www.youtube.com/watch?v=dIHraum3ItU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navitechservis -- 11 Ocak 2013; 15:29:05 >
  • Şahin bey ilginize çok teşekkürler, bu gün sd kart ile cihazın garanti belgesinin fotokopisini tarafınıza göndereceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navitechservis

    merhaba ;
    kartınız bugün elimize ulaştı .Gerekli işlemleri yapıp tarafınıza gönderimini yapacağım.



    Merhaba Şahin Bey,

    İlgi ve desteğiniz için çok teşekkürler, beni çok memnun ettiniz.
  • Sayın Şahin KAYIR,

    Kartım bu gün elime ulaştı ve sistem harika birşekilde çalışmakta, Bize bu imkanı tanıdığı için Donanım Haber Ekibi ve kurucularına, ayrıca ilgi - desteğiniz için Size ve Navitech DELCO servisine sonsuz teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.
  • merhaba şahin bey aynı problem bende de var.hafıza kartı nı bilgisayara taktığımda kartı biçimlendir dedi,bende biçimlendirdim,daha sonra elimde olan yedeğimi hafıza kartına attım,ancak cihaz haritatı açmadı,cihazım daha yeni,garantisi elimde,yardımcı olursanız sevinirim.cihaz modeli navitexh nx-212f
  • merhaba arkadaşlar.Ben chavrolet aracımı yeni aldım.Aracın üstünde ''Navitech NX-211F'' navigasyonlu sistem var.Aracı aldığım arkadaş daha önce kullanıyormuş fakat sd kartı yanlışlıkla formatlamış.Bayramda yolculuk yapacağım ve bana acil program lazım.Programı nasıl edinebilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum ve beni büyük sıkıntıdan kurtarmış olursunuz.Acil yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..
  • Haski bey benim nissan marka aracimda aldigimda nx212f modeli vardir. Bende navigasyonu actigimda gps loading... Yazisi cikmaktadir. Bilgisayara takip toolbox programindan en yeni guncellemeleri yaptim ancak hala çözemedim.gerekli yazilimlarmi yalnis hic bir fikrim yok.yardimci olursaniz sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi gunler ayni bende nx 212f cihazina sahibim fakat sd kartimda mobilenavigator dosyasi eksik ayni cihaz oldugundan dolayi bu dosya sizde vardir lutfen bana atarmidiniz bu dosyayi sm=s18.gif]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler yeni bir araç aldım araçta nx212f cihaz var ama navigasyon kartı yok aracı aldığım kişiye sordum benimde aldığımda yoktu diyor bunu nasıl çöze bilirim acaba.
  • ARKADAŞLAR MERHABA
    Navitech NX-212 MODEL ARAÇ NAVİGASYONUMDA LOADİNG ... SORUNU YAŞIYORUM NE YAPMAM GEREKİYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ ( FORMAT ATMAK GEREKİYORMUŞ SANIRIM DOSYA LİNKİ ALABİLİRMİYİM ) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.