Şimdi Ara

Navitech 524 Primo 5'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=257643&Productid=otdelqxv524

• İşim gereği devamlı şehir şehir dolaşırım bilmediğim yerlerde navi tek kurtarıcım. Kullana kullana biraz birşeylerde öğrendim. Son cihazım next 4624 primo cihazdı çocukların film izlerken se tutacaksın ben tutacağim kavgasında rahmetli oldu. Şimdi cihaz arayışına girdim yine aynı marka linkteki cihazı bekliyorumhttp://www.nextnavigasyon.com/model_YE_G5055.html aynı zamanda farklı markalarada bakıyorum fakat sizin bahsettiğiniz bu cihaz emsallere göre biraz pahalı sanki. Aynı markanın 522 modelini inceledim bu cihazla hemen hemen aynı 200 tl fiatı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyintel -- 11 Haziran 2013; 11:25:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erbilge E kullanıcısına yanıt
    qxv-524 5" kullanıyorum.

Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.
    8gb mini hafıza kartı ile rahat bir şekilde film izleyebilirsin.Mü
    zik dinleyebilirsin.

FM transmitter özelliği ile cihaz hoporlerinden müzik dinleyebilirsin. BT özelliği fena değil.

İzmir Ankara İstanbul'da isen TMC özelliği var Trafik uyarısı alabiliyorsun.
  • Arkadaşlar, bu cihazla TomTom 135 arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbilge

Arkadaşlar, bu cihazla TomTom 135 arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz?

Yapamazsınız; tamamen farklı özellikleri olan cihazlar. Sadece Navigasyon için TomTom alınabilir ama multimedya işin içine girdiğinde yukarıda bahsedilen cihazlar.

Soruyu indirgersek; Navitech 524 ile Tomtom arasına. Tabii ki multimedya avantajları doğrultusunda Navitech...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Orijinalden alıntı: erbilge

Arkadaşlar, bu cihazla TomTom 135 arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz?

Yapamazsınız; tamamen farklı özellikleri olan cihazlar. Sadece Navigasyon için TomTom alınabilir ama multimedya işin içine girdiğinde yukarıda bahsedilen cihazlar.

Soruyu indirgersek; Navitech 524 ile Tomtom arasına. Tabii ki multimedya avantajları doğrultusunda Navitech...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.