Navitech'in sitesindeki 5' navigasyonların özelliklerine baktım, ürün özelliklerinde av-in girişi yok yazıyor. Süper özellikleri olan ürünlerde av-in olmaması mantıklı gelmedi. Bilgisi olan var mı?
av-in i işlemci desteklemesi lazım desteklemiyorsa donanımdan destekli olur ki buda maliyeti fazlaca artırır bu sebeple av-in firmaların tercihi olmuyor.Goldmaster cihazların çoğunda av-in desteği vardır dilerseniz bu cihazlara bakabilirsiniz.
Teşekkürler. Bu üçünden hangisini tavsiye edersiniz?
Navking Maxi Brown 5': 130 TL Windows CE 6.0 ARM9 550 Mhz işlemci 128 MB 480*272
Everest Naviway 5': 150 TL Windows CE 6.0 MediaTek MT3351 işlemcili 128 MB 480*272
Piranha noTraffic S Type 5': 160 TL Atlas 664 MHZ 256 4 GB 800*480
C: hiçbiri
Size tavsiyem alacağınız cihaz Başarsoft haritalı ve SiRF atlas işlemcili olsun. Everest Naviway 5': 150 TL bu cihazı hiç duymadım,görmedim haliyle kullanmadım:) igo8 kullanıyor lisanslımıdır değilmidir hiç fikrim yok.
Arkadaşlar Navitech'de ki av-in girişi ne içindir? Karasal anten bağlanabilir mi? küçük tv alacağım ama uyduyla falan uğraşmak istemiyorum. masaüstü anten kullanmak istiyorum sorum bu yüzden, şimdiden teşekkürler.