Şimdi Ara

Navimex Multimedya Üniteler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
16.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 Fiesta aracım için böyle bir multimedya ünite düşünüyorum. Piyasayı araştırıyorum ama hepsi özellikleri yazmışlar aşağı yukarı aynı özellikteler.
    Cyclone ve Necvox pahalı gruba giriyor ama bunlar da çin malı, Navigold, Navitech, Navimex de.

Sormak istediğim NAVIMEX kullanan arkadaş var mı forumumuzda, yakından gören deneyen biri tavsiye konusunda yardımcı olabilir mi?

Keşke android cihazlar olsa Türkiyede de alabilsek. Fiesta için android getiren denk gelmedim daha mutlaka vardır ama, aliexpress den ben getirsem 1000 tl civarı. Ancak gümrük sorun...

Ayrıca 2. sorum bu sistemlerden anlayan arkadaşlar varsa satıcılara sorduğumdan DVB-T var mı diyorum, DVB-T den haberleri bile yok. Olanlar da zaten Türkiyede DVB-T yok diyorlar Aslında en azından TRT'leri ayna gibi gösterecek cihazlar güzel reklam yapacaklar ama işte...

Almak istediğim sorduğum ürün NAVIMEX FORD FİESTA - NAV 9971 HD modeli.
    Kendi sitesinin linki : TIKLAYINIZ

Bu da bir fotoğrafı :

• Bilgisi olan yok sanırım....
  • merhabalar, ben de sizin gibi multimedya cihaz araştırıyorum servislere gittim internetten araştırdım. servislerde genelde navitech, cyclone ve daiichi diye bir marka kullanıyorlar. farklı fiyat söylüyorlar ancak ortalama 1800 tl fiyat veriyorlar. bunların hepside çin malı dokunmatikleri zayıf ekran çözünürlüğü düşük ses çıkışı vasat olan ürünler sadece şık duruyor arabada. yurt dışında ise fiyatları 300 dolar civarında açıkçası servisler çok pahalıya satıyorlar. internetten araştırdığımda ise cyclonun ürününü 1250 tl gibi bir fiyata bulabiliyorsun ancak bence bu ekranlara o fiyatta çok. navimex veya oem ürünleri 800 tl civarına bulabiliyorsun diğerleriyle aynı özellikteler nerdeyse. Ben de kararsızım böyle bir multimedya ürünü alırsam herhalde oem veya navimex gibi markalardan en fazla 1000 tl bandında bir ürün alırım çünkü diğerleri gereksiz pahalı gibi duruyor.

androidli cihazlar benim de favorim oldu açıkçası. aliexpresten baktım 450 dolara gönderiyorlar ama gümrüktede yüzde 20 vergisi olacağını düşünürsek 1300 tl civarına gelir ki o da riskli gümrük işleri belli olmaz bence fakat aliexpresten aracına androidli multimedya getiren olmuş forumda paylaşmış çok da güzel duruyor. Türkiye de bir çok model için adroidli multimedya gelmiş ortalama fiyatları da 1400-1500 tl civarında. Ford fiesta için daha satan görmedim fakat bence yakın zamanda onun için de olur.
    Artık alınırsa androidli multimedya alınmalı öyle vurmatik ekranlı değil de en azından kapasitif ekranlı daha hızlı menü geçişleri olan bir şey olmalı. Ben beklemedeyim şu an için o yüzden şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat__90

merhabalar, ben de sizin gibi multimedya cihaz araştırıyorum servislere gittim internetten araştırdım. servislerde genelde navitech, cyclone ve daiichi diye bir marka kullanıyorlar. farklı fiyat söylüyorlar ancak ortalama 1800 tl fiyat veriyorlar. bunların hepside çin malı dokunmatikleri zayıf ekran çözünürlüğü düşük ses çıkışı vasat olan ürünler sadece şık duruyor arabada. yurt dışında ise fiyatları 300 dolar civarında açıkçası servisler çok pahalıya satıyorlar. internetten araştırdığımda ise cyclonun ürününü 1250 tl gibi bir fiyata bulabiliyorsun ancak bence bu ekranlara o fiyatta çok. navimex veya oem ürünleri 800 tl civarına bulabiliyorsun diğerleriyle aynı özellikteler nerdeyse. Ben de kararsızım böyle bir multimedya ürünü alırsam herhalde oem veya navimex gibi markalardan en fazla 1000 tl bandında bir ürün alırım çünkü diğerleri gereksiz pahalı gibi duruyor.

androidli cihazlar benim de favorim oldu açıkçası. aliexpresten baktım 450 dolara gönderiyorlar ama gümrüktede yüzde 20 vergisi olacağını düşünürsek 1300 tl civarına gelir ki o da riskli gümrük işleri belli olmaz bence fakat aliexpresten aracına androidli multimedya getiren olmuş forumda paylaşmış çok da güzel duruyor. Türkiye de bir çok model için adroidli multimedya gelmiş ortalama fiyatları da 1400-1500 tl civarında. Ford fiesta için daha satan görmedim fakat bence yakın zamanda onun için de olur.
    Artık alınırsa androidli multimedya alınmalı öyle vurmatik ekranlı değil de en azından kapasitif ekranlı daha hızlı menü geçişleri olan bir şey olmalı. Ben beklemedeyim şu an için o yüzden şimdilik.

Bende navitech cyclone u çok görüyorum. Ancak hepsi Çin menşeili olduklarından iç üniteleri aynı olabilir diye düşünüyorum. Navimex şu an ağır basıyor ama parasal konudan bir kaç ertelemek zorundayım sanırım o yüzden androidler gelir inşallah bir an önce diyorum. Gerisi kısmet...

• quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

merhabalar, ben de sizin gibi multimedya cihaz araştırıyorum servislere gittim internetten araştırdım. servislerde genelde navitech, cyclone ve daiichi diye bir marka kullanıyorlar. farklı fiyat söylüyorlar ancak ortalama 1800 tl fiyat veriyorlar. bunların hepside çin malı dokunmatikleri zayıf ekran çözünürlüğü düşük ses çıkışı vasat olan ürünler sadece şık duruyor arabada. yurt dışında ise fiyatları 300 dolar civarında açıkçası servisler çok pahalıya satıyorlar. internetten araştırdığımda ise cyclonun ürününü 1250 tl gibi bir fiyata bulabiliyorsun ancak bence bu ekranlara o fiyatta çok. navimex veya oem ürünleri 800 tl civarına bulabiliyorsun diğerleriyle aynı özellikteler nerdeyse. Ben de kararsızım böyle bir multimedya ürünü alırsam herhalde oem veya navimex gibi markalardan en fazla 1000 tl bandında bir ürün alırım çünkü diğerleri gereksiz pahalı gibi duruyor.

Bende navitech cyclone u çok görüyorum. Ancak hepsi Çin menşeili olduklarından iç üniteleri aynı olabilir diye düşünüyorum. Navimex şu an ağır basıyor ama parasal konudan bir kaç ertelemek zorundayım sanırım o yüzden androidler gelir inşallah bir an önce diyorum. Gerisi kısmet...

navimexin istediğiniz ürünü hangisi ve ne kadara buldunuz acaba ? ben de beklemedeyim sonuçta gelicek bir şekilde androidli ürünler ama inşallah yakın zamanda gelir :) eğer siz de bulursanız uygun veya yeni ürünler buradan yazarsanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

navimexin istediğiniz ürünü hangisi ve ne kadara buldunuz acaba ? ben de beklemedeyim sonuçta gelicek bir şekilde androidli ürünler ama inşallah yakın zamanda gelir :) eğer siz de bulursanız uygun veya yeni ürünler buradan yazarsanız sevinirim

şimdilik almayı düşündüğüm buhttp://www.navimex.com.tr/urunDetay.aspx?urunID=80
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navimex-nav-9971-hd-ford-fiesta-2011-2013-kamera-anten-hediyeli-142541452/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

800 tl fiyatı var

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdilik almayı düşündüğüm buhttp://www.navimex.com.tr/urunDetay.aspx?urunID=80
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navimex-nav-9971-hd-ford-fiesta-2011-2013-kamera-anten-hediyeli-142541452/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

800 tl fiyatı var

Ben de aynı ürünü beğendim fiyat performans olarak iyi duruyor geri görüş kamerası da hediyeli androidli cihazların durumuna göre alınabilir ürün olarak duruyor. Tek kararsız kaldığım nokta ses kalitesinin düşük olması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Navigold double teyp hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman bize biraz beklemek kalıyor :) Vergi ayı da geldi ocakda da alamayız :)
  • beklemedeyiz aynen :) bir de elektronik ürünlere ek vergi gelicekmiş bakalım nolcak hayırlısı artık :)
  • quote:

beklemedeyiz aynen :) bir de elektronik ürünlere ek vergi gelicekmiş bakalım nolcak hayırlısı artık :)

Vestel yapsın alalım :)
  • Tekrar merhaba :) navitech ve navimex diye iki ayrı firma var isimleri de aynı gibi biri diğerinin çakması filan mı acaba :) hangisi daha iyidir bir bilginiz var mı ?
  • quote:

Tekrar merhaba :) navitech ve navimex diye iki ayrı firma var isimleri de aynı gibi biri diğerinin çakması filan mı acaba :) hangisi daha iyidir bir bilginiz var mı ?

Çakma diye bir olay yok sonuçta ikisi de çakma :D

Çin malı olduları için hepsi bizim Türkler ithal edip marka vuruyor diye düşünüyorum.
    Ondan birbirine yakın markalar...
  • Doğru söylüyorsunuz :) hepsi aynı yerden geliyor sonuçta çok farkı olamaz. Geçen gün androidli multimedya için biriyle konuştum fiesta için daha yokmuş sadece universal cihaz takabilirisiniz dedi şimdilik piyasada vw araçlar için daha yaygın ford içinse focusta filan varmış.
  • Necvox 9949 var ikinci eli 800 lira bence bu daha alınabilir. Yada temiz zenec 2011d. Diğerlerinden biraz daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necvox kullanan Arkadaşlarım genelde donma sorunu yaşıyor, o yüzden 2. Elleri de donan bir cihaz denk gelir diye riskli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navimex markalı cihazı incelemeye gidicem pazartesi günü filan bir de s100 diye bir model varmış ona bakıp yazarım tekrar düşüncelerimi nasıl olduğunu fiyatını filan karşılaştırırız
  • Selam dvbt istiyen varsa ozel siparis 2yil garantili yurtdisindan getirebiliriz
    Ayrica s100 s60 navigold darwill vb cihazlar vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

navimex markalı cihazı incelemeye gidicem pazartesi günü filan bir de s100 diye bir model varmış ona bakıp yazarım tekrar düşüncelerimi nasıl olduğunu fiyatını filan karşılaştırırız

İnceleme sonrası sonuçları yazarsanız sevinirim.

Şimdi ben şöyle düşünüyorum. Navigold, Navimex, Cyclone gibi firmaların en azından bir internet sitesi var, yerleri belli, ithal eden şirketler belli.
    Ama s100 , Darvill gibi modelleri de duydum, sadece tek bir satıcıda var mesela Darvill 5 yıl garanti diyor ama 2 yıl sonra o satıcı kapanırsa nolcak? Ne bir site var ne bir adres hiç bir kayıt yok. O yüzden birazcık da olsa mekanı olan bir yer olmalı diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Selam dvbt istiyen varsa ozel siparis 2yil garantili yurtdisindan getirebiliriz
    Ayrica s100 s60 navigold darwill vb cihazlar vardir

DVB T olarak ayrı bir modül mü olacak tüm cihazlara uyan? Yoksa DVB-T olarak özel üretilen bir model mi var?
    Örneğin Navimex'e DVB-T takabilir miyiz?
  • Hayır modül olarak yok ancak yurtdışından sipariş verirken dvbt yada analog tv olarak seciliyor dvbt 40$ daha pahali olarak üretiiliyor dilerseniz 1 adet sipariş verebilirim markasi navigold ve ya darwiill olur

Ayrıca Darwill ve Navigold aynı şirket oktay ithalat & Deveciogulları Elektronik tarafindan getiriliyor Navigoldun pantenti oktay ithalat Darwill in patenti devecioğulları elektroniğe ait devecioğulları elektronık yetkili satiş temsilciside benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 2 Ocak 2015; 16:51:19 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.