Şimdi Ara

Navigon & Garmin & ve Diğerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabamda Navigasyon Cihazı yok, Yaşadığım şehir Osmaniye. Dün Adana'da bir bankaya gidelim dedik, arkadaşta 1 yıl önce alınmış Piranha bir cihaz vardı, biiz bankanın önüne direk götürdü, minicik bir aletti. Bu durum bende hemen bir Navigasyon cihazı alma isteği uyandırdı. Dünden beri forumlara bakıyorum, genelde Piranha ve Next cihazları hakim. Yazılım olarak Igo-8 ve Başarsoft haritası öneriliyor. Bunları göz önünde bulundurduğumda, Şu cihaz fena değil gibi geliyor bana;

Piranha Galileo 5.0 İnç Navigasyon Cihazı ( Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme ) 300 TL civarı fiyatı var.

Bunların yanında benim dikkatimi çeken iki ürün var:

1- Garmin Nuvi 1410 5" Bluetootlu Navigasyon Cihazı - Ömür Boyu Harita Güncelleme Bedava.. 600 TL
    2- Navigon 5,0 Inc N70 Premium Navigasyon Cihazı.. 650 TL

Fiyatlarını karşılaştırma amaçlı verdim, ama benim tercihimde fiyat önemli değil, Hangisi daha iyi ise onu alacağım. Aradaki fiyat farkının sebebi ne; Ekran görüntüsü, lcd si daha mı iyi, dokunmayı algılaması daha mı iyi, yoksa haritaları daha mı iyi, bunun yanında kullandıkları yazılım başarımı daha mı üstün. Özellikle Adana, Osmaniye haritalarını da gözönünde bulundurursak hangisi daha başarılıdır navigasyon olarak, diğer özellikleri çok da öenmli değil..

Kullanan ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum, çünkü benim hiç bilgim yok bu konuda..

Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...

• bende düşünüyorum ama aklım şimdi tablet pc lere takıldı..gps özellikli aynı fiyata tablet pc 'ler çıktı..onları araştır bence...
  • Uzun araştırmalarım sonucu tercihimi Garmin Nuvi 1310 dan yana kullandım. Next 4624 ile arasında çok az fiyat farkı vardı. Gittigidiyor'dan sıfır açılmamış kutu buldum. Bluetooth ve Ömür boyu güncelleme desteği ile bana daha cazip geldi, marka adından da sanırım bana Garmin daha güvenilir geldi..

http://urun.gittigidiyor.com/Garmin-Nuvi-1310-Navigasyon-Bluetooth-En-ucuz_W0QQidZZ33901315

Anlık % 10 indirimim vardı, 359 TL ye geldi..
    Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...
  • hocam ben de bu cihazı düsünüyorum.
    nasıl memnun musun?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.