Şimdi Ara

Navigasyon Onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.Pederin arabasina navigasyon ariyorum.Yeni Opel Astra 1.6 Edition aldık. Servis dahili navigasyonu 1200 tl ye takabilecegini soyledi (bununicinde park sensoru de dahil tabi fakat pederin park konusunda hicbir sıkıntısı yok ) tabi 1200 tl de yuksek bir fiyat. Sadece yollari bulmada biraz sikinti yasiyor. Bunun icin sizden yardim istiyorum.
    Istenilen ozellikler :
    -canli trafik (yandex tarzi )
    -Ucretsiz guncelleme
    -Kullanim kolayligi
    -Fiyat olarakta 250 tl civari
    Onerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serdarkkoc S kullanıcısına yanıt
    Hocam Lenovo a3000 7" Andorid kitkat 4.4.2 Tablet 3g ve GPS 1gb ram 8gb rom taksitli 285 TL .
    fakat böyle bir şey olamaz 4 sn. içerisinde uyduları buluyor . Onlarca navigasyon denedim hiç bir navigasyon bu kadar hızlı değil .
    Artısı var donanım haberde anlatılmış firmware yükleyerek tam donanımlı telefon haline dönüşüyor .
    Bu tabletler aslında Lenovo labtop yanında promosyonmuş.Kampanya bitince şu anki fiyattan satıyorlar . Değeri 700 tlden aşağı değil .
    Al kaçırma banada dua etmeyi unutma

http://www.sanalmarketim.com/lenovo-59426078-a730-a3300-quad-core-1gb-8gb-wifi-7-hd-3g-android-42/p_59503/

• sayın serdarkkoc

öncelikle merhaba:

benim navigasyon önerim ise next ye _g 5015 ,alın.nette 185 tl ..

oldukca hızlı ve şimdiye kadar sadce tünellerde kopuyor başka bağlantı kopukluğu yaşatmıyor,

ayrıca aldığınız yere eds yol kamera ve hız datalarını'da yükletin,eds hız radarların'da hiç olmazsa ceza yemek zorunda kalmazsınız.

çünkü cihaz sesli ve görsel olarak hız kameralarına yaklaşmadan uyarıyor..ve şimdiye kadar adres yanılması hiç olmadı,

siz özenle şu konuyu'da önemsemişsiniz .? canlı trafik yol durumu.bu cihaza kendi markası olan bir anten takarak canlı trafik

bilgilerine'de ulaşa bilirsiniz. fitı 80 tl

tüm özelliklerini ise nette bakarak inceleyin,ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum...ayrıca evin içinde cama biraz yakın

durursanız evde dahi çekiyor.

umarım yardımcı olabilmişimdir..

esen kalın...

• önerileriniz için teşekkürler peder tabelalara bakmayı tercih etti parayı duyunca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.