Şimdi Ara

i-find navigasyon cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
23.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada da şöyle bir ürün var, bu ürün hakkında yorumlarınız nedir.
    Next g 708 almaya karar vermiştim ama bununda fiyatı oldukça iyi gibi özelliklerine göre.

    http://www.hepsiburada.com/i-find-43-inc-bluet00th-fm-transmiter-video-mp3-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otmrs1







  • dostum bir adet sipariş verdim 1, 2 gün içinde gelir diye bekliyorum. özelliklerine göre fiyatı çok uygun buldum ve bir adet sipariş verdim. bakalım nasıl çıkacak
  • Teşekkürler,


    Elinize geçtikten sonra detaylı bir inceleme yaparsanız seviniriz.
  • Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum.Ama tüm aramalarıma rağmen hiçbir yerde ürünü kullananların yorumlarıyla karşılaşmadım.Bu ürünü kullanan arkadaşların yorumları bizim için yol gösterici olacak.

    Bu arada darty de bulbul n500 b ürünüde 249 tl.http://www.darty.com.tr/e_commerce/NAVIGASYON-SISTEMLERI/BULBUL/N500B-p-31297-c-17.htm

    Karşılaştırma yapılırsa hangisi iyi duruyor acaba? Bu ürünleri kullananların yorumlarına ihtiyaç duymaktayım.
  • Acaba neden kullanıcı yorumu yok diye düşünmeniz daha iyi.
  • bende 20 sinde sipariş verdim ama hala tedarik aşamasındaymış hala bekliyorum fiyat ve özellikler olarak ii ama gelince görecez bakalım. başka sipariş veripte sorun yaşayan varmı?
  • bulbul n500 b ürünüde 249 tl.http://www.darty.com.tr/e_commerce/navigasyon-SISTEMLERI/BULBUL/N500B-p-31297-c-17.htm

    özellik olarak sanki tercihe daha şayan mış gibi geldi bana
  • bulbul u bende inceledim ama kullanım açısından pek uygun değil dediler haritasına ama yinede siz bilirsiniz.
  • Bu ürünü alıp siparişi eline geçen olmadı mı?

    Yorumlarınızı bekliyoruz.
    mozyoldas,uymaz71 siparişiniz geldi mi?Cihaz nasıl ?
  • ifind, ithalatı Mersa Sistem tarafından yapılmış bir markadır. Üreticisi, daha önce piyasada satılan Ramar ve Exper marka Navigasyon cihazlarıyla aynı olduğundan kalite mukayesesi için fikir verebilir. Fiyatı, donanım özelliklerine göre oldukça makul sayılabilir.(bildiğim kadarıyla HB'de 199 TL idi) Kullandığı arayüz programı igo8 ve harita ise Başarsoft'tur. yine bildiğim kadarıylawww.naviextras.com güncelleme desteği de mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navman -- 25 Aralık 2009; 15:56:08 >
  • 25.12.2009 tarihi itibari ile cihazımı kargoya vermişler, zannediyorum yarın elime ulaşır ben de izlenimlerimi yine bu sayfalara aktırırım inşallah
  • Ben bugün maltepe carrefour dan 180 TL ye piranha escalade modelini 6 taksitle aldım. 4.3'
    Next alıcaktım ama tam 2 katı fiyatı var.
  • Normaldir,nasıl renault fiyatına Volvo alamıyorsanız terside zordur.Fiyat farklarının olması doğal bir durum.
  • HB den aldım i find ı.. ne yalan söyliyim beklediğimden çok daha iyi çıktı bu fiyata bu kadar sağlam bir alet beklemiyordum. piano black bir kasası, sol tarafında bluetooth ve şarj ışıkları var.ilk işim bluetooth u bağlamak oldu. telefonumla hemen eşleşti deneme yaptım ev numarasını çevirdim ve ev telefonu çaldı. harita zaten başarsoft. evin içinde bile 6 tane uydu buldu ve bu da bağlanmasına yeterli oldu. konumumu belirledi hemen. alet hafıza kartı ile gelmiyor bu yüzden film mp3 vs performansını denemedim. yalnız class 4 sdhc bir kart ile takılma yaşanacağını sanmıyorum. ayrıca muadilleri gibi 64 MB değil 512 MB belleği var.zaten alet hızlı tepkiler veriyor komutlarıma. ayrıca 32 GB sdhc desteği var. igo nun nav n go yazılımını kullanıyor. ama istediğiniz yazılı yükleyebilirsiniz. bir video tanıtımında (aleti almadan önce) 2011 e kadar ücretsiz harita güncelleme diyorlardı ama öyle bir ibare bulamadım zaten onu araştırırken bu konuyu gördüm. pili diğer aletler gibi 800-900mAh değil 1450 mAh bu yüzden 3-5 saat gider (alet yeni geldiği için denemedim ama tahminim bu.. ne kadar çok miliamper o kadar dayanma süresi doğru diil mi) bu alet aslında i find markasıyla sadece türkiyede satılıyor ama araştırmalarım neticesinde aletin modeli Aocos T410C. diğer özelliklerini test edemedim. özellikle navigasyon özelliğini yalnız şunu söyleyebilirim ki ev içerisinde bile 7-8 uydu bulabiliyorsa sanırım navigasyonu oldukça hızlı ve hatasızdır. aleti yeni paketinden çıkarıp biraz kurcaladıktan sonra yazdığım şeyler bunlar.. benim için önemli olan şeylerden biri de durabilitedir yani dayanıklılık.. bakalım alet dayanıklı mı.. 2 yıl garantili bir cihaz.. fiyatı da oldukça uygun.. korkmayın araştırmayın fazla.. bence bu cihaz next ge 708 den çok daha güzel bir cihaz.tipi yerinde yani:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocetin -- 25 Aralık 2009; 23:37:43 >




  • ürün hala elime geçmedi ben yurt içi kargo gibi dandirik kargo görmedim. yurt ii kargo yüzünden galiba p tesiye kalacak kargom
  • bocetin,yaptığın youm üzerine bende sipariş ettim...gelene kadar merak içerisindeyin.Araç içerinde kullanırken elde ettiğin olumlu-olumsuz yönleride yazarsan sevinirim.Bu arada ürününü iyi günlerde kullan
  • teşekkürler maviavukat.. bu arada cihazla uğraşmaktan kutusunda yazılanları okumamışım bile.. kutusunun üzerinde 2011 e kadar ücretsiz harita güncellemesi diyor. ama nasıl yapılacağını söyleyen herhangi bir bilgi bulamadım.

    naviextras a girdim toolbox adlı programı indirdim. oturum açtım ve cihazımı tanıdı toolbox. şu anda yedekleme işlemini yapıyorum. çünkü cihaz bağlanır bağlanmaz şiddetle yedekleme yapmam gerektiğini tavsiye etti program.

    bir şey daha farkettim kutunun üzerinde kutu içeriği de yazıyor yan tarafında... yazılanlardan 1 tanesi kutudan çıkmadı. o da AC adaptör. sanırım prizden şarz etmek için.. alan arkadaşlar varsa bi kontrol etsinler bakalım onlarda çıkacak mı.. kutu içinden kutu içinde olması gereken ac adaptör neden çıkmadı acaba.. telefon edip soracağım.. ifind ın sitesine girdim ama henüz hazırlık aşamasında sanırım. ileride bu site üzerinden teknik destek alınabileceğini umuyorum(yazılım harita güncellemeleri vs)




  • merhabalar. forumda yeniyim direk konuya geçiyorum. navigasyon cihazı almayı düşünüyorm, uygun ve özellikli bişey ararken hepsi burada da i-find marka, 4.3 inç, blotooth, fm trasmit özellikleri olan navigasyon cihazını 199 TL ye buldum. benim sorum şu:: bu cihazın yol bilgisayarı (anlık hız, ortalama hız, ortaalama varış süresi,kaç km yol gidildiği gibi özellikler) ve sesli hız limiti uyarısı özelliği varmı acaba?? şimdiden teşekkür ediyorum.
  • kutu içerisinden çıkmayan rünler için hepsiburada dan destek alabilirsin.
    bu arada hala bnim ürünüm elime geçmedi geçemedi! yurt içi kargo saolsun yani
  • ya arkadaşlar naviextras tan toolbox indirdim cihazı bağladım toolbox tanıdı ama ücretsiz güncelleme yapmıyor bu alet? halbuki ücretsiz olması gerekiyordu 2011 e kadar ?? kutusunun üzerinde öyle yazıyor???
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.