Şimdi Ara

Navigasyon konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma bir navigasyon almak istiyorum.. Next, Piranha vb. markaları düşünmüyorum.. 300 lira sınır koydum.. Ekstra özellikler istemiyorum.. Çok büyük bir ekran istemiyorum.. Plastiği kaliteli olsun ve sesli olarak komut versin istiyorum.. Acil bekliyorum önerileri

• bence en önemli ayrıntı içindeki yazılım ve harita.
    igo yada igo primo yazılımlarımları kullanıcı dostu ve başarsoft haritalı. çok gördüm aldıktan sonra pişman olup, hiçbir yeri bulamıyorum diye bana gelen.
    navitech px 'le başlayan seriler sorunsuz, yada es geçmişsiniz ama next 4624 yada piranha nın modelleri sorunsuz ve ihtiyaca yönelik gibi görünüyor.
    donanım özellikleri önemli minimum 128ram olsun, minimum 500mhz olsun dual core da olabilir, 5 inç ekran ideal fazlası görüşü kısıtlıyor. ekran mat olursa güneşte rahat görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 30 Kasım 2010; 11:14:29 >
  • Herhalde TomTom alacak,Next,Piranha vb. düşünmüyorum demiş
  • geçmiş olsun demek düşer bize o zaman.
  • dostum bugun alacağım navigasyon.. dediğin gibi tomtom almayacağım.. direk bir model öner onu alayım en temizi rahat edersin dediğin..
  • PIRANHA
    PATRIOT GPS NAVİGASYON CİHAZI 4.3" (BLUETOOTH)

bu model uygunmudur ?
  • cihaz iyide içindeki yazılım amigo imiş, amigo igo nun basitleştirilmiş versiyonu. sevmeyenler var ben dahil.

ama harita başarsoft program igo tabanlı.

bence next 4624 alın. primo yazılımı var igo nun gelişmişi. biraz daha sağlam firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 30 Kasım 2010; 14:04:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Navigasyon konusunda yardım

Harita ve Yazılım Özellikleri 5. özellikte i-go 8 3d-city demiş..
  • işte i-go 8 3d-city terimi hakkında endişelerim var, amigo yazılımı olabilir, kafalarından yazılım adı uydurmuşlar emin olmak lazım amigo olmadğından, belki kesin bilen biri yazar şimdi
  • tomtom aldım arkadaşlar.. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

tomtom aldım arkadaşlar.. teşekkürler.

model nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

tomtom aldım arkadaşlar.. teşekkürler.

Teleatlas haritası ile size kolaylıklar dileriz,hayırlı olsun.
  • Tomtom mu
  • tomtom alarak hata yapmışsınız. Teleatlasın Türkiye haritasıyla başarsoftunki karşılaştırılamaz bile. İyi navigasyonlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.